- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Kızlar transferimi oldum bugün dinleniyorum şimdi
Benim içinde geri sayım başladı
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İnşallah Canım inşallah zor mu kolay mı bilmiyorum yaşayıp göreceğiz bakalımOyyy en zor günlere hoşgeldin canimmm
Ins guzel haberlerini okuyacağız burda
Ben transfer olduktan sonra hicc yatirmadilar direkt kalk git dediler. Otel saatimize de bir saat vardi bi kafeye gittik biseyler falan ictik esimle :)Kozlar yarın 9 da transferim vartavsiyeniz nedir ? Hastanede bi saat yatırıp göndereceklermiş . Sonrasında hemen otele gidip dinleneyim mi yoksa avm ye gitsem olur mu ? 9 dam sonra tüm gün sıkılırım diye düşündüm bi de normal gebelik de ayağa kalkıyorsun sonuçta Aynı mantık mı acaba ?
Aynen canim vardi ve hala var hadi insallah sen de guzel sonuclarla gelPozitif alan arkideşler :) size bi sorum olucak kasıklarınızda gerilme bi doluluk hissi var mıydı
Hayırlı olsun canım tranfer ederken ağrı oluyormu sen hissediyomuaun3. Gün embriyosu Canım aldım geldim inşallah
Amiin canım inşallah benimde tutunmuştur pazartesi öğrencez bakalım çok stresliAynen canim vardi ve hala var hadi insallah sen de guzel sonuclarla gel
Bitirdi beni 10 gündür bitirdiAhh o tuttumu stresi ahhhhhhhh
O 10 gun bitince de kese görülecek miBitirdi beni 10 gündür bitirdi
Stresler btmez kizlar
Inşallah yükselir canımKızlar iyi akşamlar bugün transferimin 9. Günüydü kan testi yaptırdım sonuc 0.01 sizce 12. Güne yukselme olurmu
Yinede ver 12.Gün canım hiç belli olmazKızlar iyi akşamlar bugün transferimin 9. Günüydü kan testi yaptırdım sonuc 0.01 sizce 12. Güne yukselme olurmu
Hiç umudum yok valla canımYinede ver 12.Gün canım hiç belli olmaz
Ilk denemen miydi canım?Hiç umudum yok valla canım
Oluyor canım 3. Gün rahime tutunmaya basliyor embiriyoKızlar 3. Günde adet olacak hissi oldu mu sizde de
Ilk tedavim de nasıldı hic hatırlamıyorum
Peki kaçıncı gün embriyosuydu canım??2 canım geçen yıl 1 embiriyo transferi yapmistik ohss oldum sonuç hüsran bu yılda 2 embiriyo transferi oldu iki taneye göre sonuca bakarsak olmadı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?