Aynen canım ya doğana kadar stresi ayrı ayrı hiiiç bitmiyoO 10 gun bitince de kese görülecek mi
Kalbi atacakmi
Iyı gelişecek mi
Azcik lekede aman bisey mi oldu diye diye geçecek
Bitermi tatlim ooooo doğunca da bitmez bizde
Oluyor canım 3. Gün rahime tutunmaya basliyor embiriyo
Toplanan bütün yumurtalarım 3. Gün 1 kaliteler canim
Ohss gebelik nelirtisi diye okumuştum bi yerdePeki kaçıncı gün embriyosuydu canım??
Ohss benimde ilk tedavim de de bunda da oldu
Ilkinde gebe kaldim ohss 'ye rağmen
Ohss gebelik nelirtisi diye okumuştum bi yerde
Sevin bence canım ohssyle öğrenmiştim bende hamile olduğumu aşılamadaBen transfer den önce ohss oldum hergun kontrol ettiler usg ve kan tahlili yapıldı
Doktorum gebe kalirsam geri gelebilir ohss dedi
Bugün Karnim şiş kasiklarim agriyor
Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Ama bu kez nedense hiç olumlu his yok icimde
Öyle mi Ay insSevin bence canım ohssyle öğrenmiştim bende hamile olduğumu aşılamada
İnşallah canım benim inşallah :)Öyle mi Ay ins
Çok belirgin olmasa da bi şişlik var bugün
Kasıklarda batmalar da
Artik hayırlısı 6. Gün başlıcam testlere
MaşaAllah canım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum :)3. Gün embriyosu Canım aldım geldim inşallah
İnşallah canım benim inşallah :)
3.günün demi bugün
Ben hiç idrar testlerine cesaret edemiyorum
Kızlar ben içimdeki bebişi unutup ani hareketler yapıyorum yerimden hızla kalkmalar falan bişi olmaz inşaAllah ya unutuyorum hep(
Bugün de alt karın ağrım oldu akşama doğru arttı arada rahmimden vajinama kramp girer gibi oldu hayırlısı inşaAllah
Aynısını bende yapıyorum :/ unutuyorum birden fırlıyorum yerimden, otururken zıplayarak oturuyorum .. o dediğin ağrılar çok çok normalmiş kuzum aynısını yaşadım , yaşıyorum :/ dr sordum normal dedi, rahmimin üst kısmına kramp çok giriyor, pzt gideceğim belki magnezyum verir ..Kızlar ben içimdeki bebişi unutup ani hareketler yapıyorum yerimden hızla kalkmalar falan bişi olmaz inşaAllah ya unutuyorum hep(
Bugün de alt karın ağrım oldu akşama doğru arttı arada rahmimden vajinama kramp girer gibi oldu hayırlısı inşaAllah
Öyle mi Ay ins
Çok belirgin olmasa da bi şişlik var bugün
Kasıklarda batmalar da
Artik hayırlısı 6. Gün başlıcam testlere
Ayy inşaAllah canım :))Korkma canım benim bisey olmaz
Batmalar da normal kese felan gelişiyor normaldir
Ayni agri bugun paso oldu bende. Rahmimden vajinama dogru bicakla kesiyolar gbi agri. Bisey olmaz korkma ama yavas hareket et kuzum aniden hoplamaKızlar ben içimdeki bebişi unutup ani hareketler yapıyorum yerimden hızla kalkmalar falan bişi olmaz inşaAllah ya unutuyorum hep(
Olacak senin bebisin ben çok olumlu düşünüyorum tutunuyordur sana5. Gün embryosu transferden 1-2 gun sonra tutunuyor tatlim benimkinin kabuğu da kırıldı tutunma cabuk olsun diye yani su Ana kadar tutunmuş olması gerekir
Ama ader olacak gibi sizi korkutuyor bide sivilcem cikti o iyice moralimi bozdu
Ay bal akıyor ağzından tatlimOlacak senin bebisin ben çok olumlu düşünüyorum tutunuyordur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?