2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Ohss gebelik nelirtisi diye okumuştum bi yerde

Ben transfer den önce ohss oldum hergun kontrol ettiler usg ve kan tahlili yapıldı
Doktorum gebe kalirsam geri gelebilir ohss dedi
Bugün Karnim şiş kasiklarim agriyor
Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Ama bu kez nedense hiç olumlu his yok icimde

Sevin bence canım ohssyle öğrenmiştim bende hamile olduğumu aşılamada

Öyle mi Ay ins
Çok belirgin olmasa da bi şişlik var bugün
Kasıklarda batmalar da
Artik hayırlısı 6. Gün başlıcam testlere
İnşallah canım benim inşallah :)
3.günün demi bugün
Ben hiç idrar testlerine cesaret edemiyorum

Kızlar ben içimdeki bebişi unutup ani hareketler yapıyorum yerimden hızla kalkmalar falan bişi olmaz inşaAllah ya unutuyorum hep (
Bugün de alt karın ağrım oldu akşama doğru arttı arada rahmimden vajinama kramp girer gibi oldu hayırlısı inşaAllah

Korkma canım benim bisey olmaz
Batmalar da normal kese felan gelişiyor normaldir

Aynısını bende yapıyorum :/ unutuyorum birden fırlıyorum yerimden, otururken zıplayarak oturuyorum .. o dediğin ağrılar çok çok normalmiş kuzum aynısını yaşadım , yaşıyorum :/ dr sordum normal dedi, rahmimin üst kısmına kramp çok giriyor, pzt gideceğim belki magnezyum verir ..

coklu cevap yazamadım yapamadım bi türlü doktor yatma dinlen ama dolan dedi eşim makale oluyor şimdi deli gibi yayarak mı yoksa dolanarak mı sonuç olumlu olmuş diye bir tane transfer edilecek beşinci gün embriyosu . Kaç tane kalmış hiç bilmiyorum doktor yarın söylerim dedi . Yoğunum bakamadım kaç tane kalmış diye dedi. Neyse dondurmak içinde kalsın da hayırlısı ile . Ay evet ben hiç tuvaletimi tutamam inşallah bi aksilik çıkmaz eğer bebeğim bana benzeyecekse avm gezince daha sıkı tutunur kesin

Ayni agri bugun paso oldu bende. Rahmimden vajinama dogru bicakla kesiyolar gbi agri. Bisey olmaz korkma ama yavas hareket et kuzum aniden hoplama

Olacak senin bebisin ben çok olumlu düşünüyorum tutunuyordur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…