2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Rabbim söyle dermiş ben dilediğime kız evladı dilediğimn e erkek diledigimede ikiside ve dilediğim e hiç evlat vermem ve hepsinde vardır bi hayr
İniallah bizlere ikisini de nasip eder ... Allah isteyen herkese hemen versin sağlıklı , bebekle sınamasın ..
Cok gecmis olsun canim insallsh bir sonrakine yuZun guler vardir bi hayir oyle dusun
inşallah canım isteyen herkesin yüzü gülsün ibşallah

Canım iğne oldum diyordun belki o değer düşmüştür
Bu kalan bebektir ne dedi dr
İğne 70 puan yükseltmez ki :hasta: eşim de öyle umut ediyor KEşke öyle olsa diyor ama zor bu kadar ani düşülmesi iyi değil ... doktor Cuma günü kan ver sonucunu bana söyle dedi başka bişey demedi

Yok canım ya keşke olsa. Bulantı olunca hamile olduğuna inanmak daha kolay oluyor. 2-3 gün öncesine kadar ağzıma aldığım her lokma çok yoğun kokuyordu yiyemiyordum. Bugünlerde o da geçti. Geri alırım muhtemelen

Merhaba Kızlar,

Ben uzun zamandır bu sitede yazılanları okuyordum ama hiç üye olmadım. Öncelikle tedavi sürecinde olan herkese Rabbim sabır versin. Bugün ilk kez üye olup yazmak istedim.
Yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum. 2 aşılama ve 1 başarısız Tüp bebek (boş gebelik) sonucu bu ay 2. tüp bebek donmuş embriyolarımı transfer ettirdim. Bugün bir hafta oldu. Herkes kasık ağrısı göğüs sızlamasından bahsediyor bende hiç öyle ağrılar olmadı. İlkinde de olmamıştı. Bazen acaba yine mi boş gebelik olacak diye korkmuyor değilim. benimde kanımda pıhtılaşma eğilimi çıktı o yüzden transfer öncesinde kan sulandırıcı iğneye başladık ve halen devam ediyorum. Günde iki iğne biri kan sulandırıcı biri progestan vuruyorum. Jel ve estojem hapa da devam. Acaba hiç belirti olmayıp hamile olan oldu mu? merak ediyorum.
Bu arada sonuçları negatif olan arkadaşlara Rabbim sabrını versin diyorum. Üzülmeyin demek boş biliyorum o yüzden sabır diliyorum. Her şer de bir hayır vardır unutmayalım...

Back
X