2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Ne biçim bişey anlamadım . Değerlerim düştüğünden beri göğüs agrım gitti rahim yumuşamıştı sertleşti , koku gitti

Canım ins düzene girer değerlerin
Bu belirsizlik çok kötü önce sevinip sonra üzülmek malesef hepimiz üzülüyoruz
Ama Allahtan ümit kesilmez inş güzel olur

Canım ins düzene girer değerlerin
Bu belirsizlik çok kötü önce sevinip sonra üzülmek malesef hepimiz üzülüyoruz
Ama Allahtan ümit kesilmez inş güzel olur
Sinirlerin bozuluyor canım . Gerçekten diyen arkadaş doğru demiş sabır bebek bu tüp değil ... temmuz da yaptırıp olumlu sonuç akan var mı

İsimler değişik olunca tutamıyorum cevap yasasıyla konu değişmiş oluyor rabbim gerçekten evlatla imtihan eylemesin olumsuz sonuç alan arkadaşlarımı okuyunca üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ama canı gönülden de hep dua ediyorum hem rabbim sabır gönül ferahlığı versin hemde tez zamanda bu üzüntüleri unuttursun inşaallah

İsimler değişik olunca tutamıyorum cevap yasasıyla konu değişmiş oluyor rabbim gerçekten evlatla imtihan eylemesin olumsuz sonuç alan arkadaşlarımı okuyunca üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ama canı gönülden de hep dua ediyorum hem rabbim sabır gönül ferahlığı versin hemde tez zamanda bu üzüntüleri unuttursun inşaallah
Allah razi olsun canim sagolasin

Sinirlerin bozuluyor canım . Gerçekten diyen arkadaş doğru demiş sabır bebek bu tüp değil ... temmuz da yaptırıp olumlu sonuç akan var mı
Çok haklısın ben ikisinde de gebe kaldım ama hep ji belirsizlik oldu
Simdide devam ediyor
Kan Sonucum kötü çıkarsa aricaklardi beni
Arayan olmadi daha da aramazlar herhalde
Yarın gidip sonucumu öğrenmek istiyorum

Yok canım ya keşke olsa. Bulantı olunca hamile olduğuna inanmak daha kolay oluyor. 2-3 gün öncesine kadar ağzıma aldığım her lokma çok yoğun kokuyordu yiyemiyordum. Bugünlerde o da geçti. Geri alırım muhtemelen
Transfer sonrasi ates olan sendin sanirim:) benim bugun daha cok erken ama 2.gunum yani dun oldu transfer.. Atesim cikti yuzum kizardi ,kasiklarda batmalar oluyor ara ara..
Sende de oldu mu bu sekilde belirtiler merak ettim:)

Kızlar bugün belim ağrıyor ya neden acaba??
Transfer sonrasi ates olan sendin sanirim:) benim bugun daha cok erken ama 2.gunum yani dun oldu transfer.. Atesim cikti yuzum kizardi ,kasiklarda batmalar oluyor ara ara..
Sende de oldu mu bu sekilde belirtiler merak ettim:)
Yok canım ben değildim. Benim geçmişte negatif denemelerde hafif ateşim çıkmıştı. 37.5 falan olmuştu. Pozitiflerde hep kendimi sıcak hissederim 36.7’de ateşim sabitlenir. Her şey olabiliyor maalesef anlamak çok zor

Az önce belli oldu Canım
Aynı negatif
Zamanı gelmemiş demek ki ne yapalım
Canım şimdi gördüm çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah bir dahakine olur şimdi dinlen şakın moralini bozma bu gerçekten sabır işi

Çikolata kisti mi vardı sende? Yumurta rezervini ve kalitesini çok bozuyor. Ama hamile kaldığında o da iyileşecek. Sayısı ve kalitesi artacak. Hamilelikten önce 5. Güne embriyom kalmıyordu hamilelikten sonraki tüp bebekte 6 tane 5. Gün embriyosu kaldı. Sadece birazcık daha sabır. Bebek sana aynı zamanda sağlık getirecek

Çok haklısın ben ikisinde de gebe kaldım ama hep ji belirsizlik oldu
Simdide devam ediyor
Kan Sonucum kötü çıkarsa aricaklardi beni
Arayan olmadi daha da aramazlar herhalde
Yarın gidip sonucumu öğrenmek istiyorum
İniallah güzel çıkar sonucun . Hiç uğraşmadan hanile kalıp ay ben hamileymisim iki aylık diyenlere gıcık oluyorum artık ...
Cnm çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm ins ikincisinde yüzün gülecek. Değerin düşerken hiç belirtin var mıydı ? Ağrı yada kanama vs ?
rahmimde ağrı oluyordu sürekli . Tutunma agrısı diye okudum nette . Zaten değerim de yüksek çıkınca tutunmadır diye düşündüm . Ama evvelsi gece karnıma eşim değince bile çok ağrı oluyordu . Bi anda bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyordu

Back
X