2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

İniallah güzel çıkar sonucun . Hiç uğraşmadan hanile kalıp ay ben hamileymisim iki aylık diyenlere gıcık oluyorum artık ...

rahmimde ağrı oluyordu sürekli . Tutunma agrısı diye okudum nette . Zaten değerim de yüksek çıkınca tutunmadır diye düşündüm . Ama evvelsi gece karnıma eşim değince bile çok ağrı oluyordu . Bi anda bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyordu
Canım sen biri rahimi sıkıp bırakıyor gibi hissediyorum yazmıştın. Ben o hissi çok iyi biliyorum. Moral bozmamak için o zaman bir şey dememiştim ama o iyiye işaret değil. Doğumda aynen öyle oluyor. Sancı gibi bir şey o.

Bu arada benim öyle olup 5 ay devam eden gebeliğim oldu ama sağlıklı değildi.

Kızlar benim de sonucum 1.20 negatif
Başka hastanede vermiştim
Merkezim buraya gel burda da kan alalım şüpheli dedi
Bence değil ama oraya gidip vereceğim şimdi de
Bence kendini tekrar yorma. Neden şüpheli olsun. Kendi kayıtlarını tutmak için istiyorlar gibi geldi.

Kızlar benim hikayem sona geliyor
Kan değerim 17 ye düşmüş
Doktorum yine de gözetim altında olmam gerektiğini söyledi dış gebelik riski yok olana kadar değerler sifirlanana kadar
Rabbim yardımcın olsun cnm İnş birgün bizde kavuşucaz evlatlarımıza daha zamanı gelmemiş demekki olacak cnm İnş olacak

Kan değerim 17 ye düşmüş
Doktorum yine de gözetim altında olmam gerektiğini söyledi dış gebelik riski yok olana kadar değerler sifirlanana kadar
Neden acaba kuzum ya gerçi nasiptir bisey diyemeyiz ama yinede tıbbi bi açıklama bekliyor insan inşallah bi sonraki tedavide sen ve bekleyen hepimiz pozitif olur hayırlısıyla

Evet cnm 2 günde o kadar artmış yarın tekrarlıcam testi
tam 48 saat ise sınırda artmış. İnşallah yükselir canım yarına.

Kan değerim 17 ye düşmüş
canım hayırlısı olsun. Bir an evvel sıfırlanırsa daha çabuk toparlarsın. Çok geçmiş olsun. Şakın moralini bozma bu deneme yanılma işi. Allah nasip ederse olacak inşallah

Çok haklısın ben ikisinde de gebe kaldım ama hep ji belirsizlik oldu
Simdide devam ediyor
Kan Sonucum kötü çıkarsa aricaklardi beni
Arayan olmadi daha da aramazlar herhalde
Yarın gidip sonucumu öğrenmek istiyorum
Hatice canım doktor sana da ohss başlangıcı diye birşey demişti diye hatırlıyorum bak bende de ohss başlangıcı oldu doktorum dedi ki şimdi transfer edersek tutmama ihtimalini artırırız be ben birsürü doktorun hem yazısını hem de videosunu izledim hep öyle söylüyorlar ohss olduğunuz da embriyolarınızın dondurulmasını isteyin kızlar

A canım süper tebrik ederim. Kaçıncı gün? Keseler aynı boyda mı? Biz de 2 tane gördük ama biri küçüktü. Değerlerin kaçtı? H Hayalini hisset

Teşekkür ederim canım aynıydık bugün 6+0
İkisi de iyi ve çok netti eşim biri biraz küçük mü dedi doktor yok aynılar dedi ay sonunda tekrar görüşelim inşaallah dedi
Değerler derken Canım başka bişey demedi bizim ilk çok fazla bilgim yok

Teşekkür ederim canım aynıydık bugün 6+0
İkisi de iyi ve çok netti eşim biri biraz küçük mü dedi doktor yok aynılar dedi ay sonunda tekrar görüşelim inşaallah dedi
Değerler derken Canım başka bişey demedi bizim ilk çok fazla bilgim yok
Kan değerleri ama baktım şimdi onlar da aynıymış bizim :) ben pazartesi girdim ultrasona. İkinci kese daha küçüktü.

Canım sen biri rahimi sıkıp bırakıyor gibi hissediyorum yazmıştın. Ben o hissi çok iyi biliyorum. Moral bozmamak için o zaman bir şey dememiştim ama o iyiye işaret değil. Doğumda aynen öyle oluyor. Sancı gibi bir şey o.

Bu arada benim öyle olup 5 ay devam eden gebeliğim oldu ama sağlıklı değildi.
Keşke deseydin canım boş yere ümitlenmesdim hiç hamile kalmadım ki nasıl oluyor hiç bilmiyordum
Kan değerim 17 ye düşmüş
çok geçmiş olsun kuzum ... inşallah sonrakine iyi olur .. bugün bi bayanla konuşum anne karnında bebeği 7 buçuk aylıkken kaybetmiş . Biz halimize de şükredelim ne diyelim başkasının acısı böyle denmez ama ne diyelim buna da şükür Allah acısını yaşarmasın ...

Hatice canım doktor sana da ohss başlangıcı diye birşey demişti diye hatırlıyorum bak bende de ohss başlangıcı oldu doktorum dedi ki şimdi transfer edersek tutmama ihtimalini artırırız be ben birsürü doktorun hem yazısını hem de videosunu izledim hep öyle söylüyorlar ohss olduğunuz da embriyolarınızın dondurulmasını isteyin kızlar
Bende de vardı dostinex verip yinede transferi yaptılar. İlaç da sorabilirsiniz

Back
X