Kuzummm hatırlıyorum az arttı diye üzülüyordun.. 90 larda mıydı değerin? Gözün aydın Sağlıkla kese görmeye sonra kalp atışını duymaya inşallah..Kızlar değerim çok şükür yükselmiş 307.6 olmuş son anda tutundu şükürler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzummm hatırlıyorum az arttı diye üzülüyordun.. 90 larda mıydı değerin? Gözün aydın Sağlıkla kese görmeye sonra kalp atışını duymaya inşallah..Kızlar değerim çok şükür yükselmiş 307.6 olmuş son anda tutundu şükürler olsun
Evet cnm 94 tü 3 gün arayla verdim 3 katından fazla yükselmiş şükürler olsun inşallah canım Allah razı olsunKuzummm hatırlıyorum az arttı diye üzülüyordun.. 90 larda mıydı değerin? Gözün aydın Sağlıkla kese görmeye sonra kalp atışını duymaya inşallah..
Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Evet cnm 94 tü 3 gün arayla verdim 3 katından fazla yükselmiş şükürler olsun inşallah canım Allah razı olsun
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hadi hayırlı olsun cnmAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım gözün aydinKızlar değerim çok şükür yükselmiş 307.6 olmuş son anda tutundu şükürler olsun
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldırsın canımKızlar değerim çok şükür yükselmiş 307.6 olmuş son anda tutundu şükürler olsun
Çok şükür rabbim allahım sağlıcakla kavuşursun inşaallah çok sevindim canımKızlar değerim çok şükür yükselmiş 307.6 olmuş son anda tutundu şükürler olsun
Peki bu twstin ucreti neydi biliyormusunuzEvet sadece kan alıyorlar ama sonuç 3-4 ayı buluyor maalesefyani bu özelde de öyle devlette de. biz devlette yaptırmıştık.
Maalesef olabiliyorKızlar dun degerim 90 iken bugün 19 a düşmüş. Bir günde bu kadar düşer mi ? kanamam da yok idrar testi de koyu çıktı ?başına böyle birşey gelen var mı![]()
Ben devlette yaptırdım ücretsizdi. Bu sene başında özelde ücret kişi başı 250TL di. Tabi bu şehirlere göre değişir mi bilmiyorum.Peki bu twstin ucreti neydi biliyormusunuz
Maalesef olabiliyorİlaçlar düşüğü engelliyor bazen. Değerler düşünce doktor da eğer keseyi görmezse ilaçları bıraktırıyor.
Olabilir çünkü o kadar ilaç alıyoruz hormon.Peki idrar 80 değer düşmüşken yani şu an 19 olmuş. İdrar testinde de siliklesme olması gerekmiyor mu ? Yoksa idrarda düşüş daha mı yavaş oluyor ?
Gözün aydın canım çok güzel yükselmiş artık Allah'ın izniyle bir şey olmaz keseyi de görürsün inşallahKızlar değerim çok şükür yükselmiş 307.6 olmuş son anda tutundu şükürler olsun
Olabilir canım maalesef. Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Kısmet değilmiş. İlaç kullandığın için kanama hemen başlamayabilir. idrarda kandan sonra düşüyor.Kızlar dun degerim 90 iken bugün 19 a düşmüş. Bir günde bu kadar düşer mi ? kanamam da yok idrar testi de koyu çıktı ?başına böyle birşey gelen var mı![]()
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum Canım geçmiş olsun doktorunla görüşseydin bi o yönlendirirPeki idrar 80 değer düşmüşken yani şu an 19 olmuş. İdrar testinde de siliklesme olması gerekmiyor mu ? Yoksa idrarda düşüş daha mı yavaş oluyor ?
Universite hastanesine giderim madem sagol canimBen devlette yaptırdım ücretsizdi. Bu sene başında özelde ücret kişi başı 250TL di. Tabi bu şehirlere göre değişir mi bilmiyorum.
İnşaallah öyle olur rabbim büyük en kısa zamanda sağlıcakla olsunBenim değer de daha düşüyor . Bugün test yaptırdım 9.6 çıktı ... doktoru aradım ilaçları bıraktırdı . Bir hafta içinde adet olacaksın dedi. Üç ay kendi basına deneyeceksin belki doğal yolla gebelik olur tüp bebekten sonra doğal yolla hamilelik olabiliyor dedi
İnşallah canım hayırlısı Allahtanİnşaallah öyle olur rabbim büyük en kısa zamanda sağlıcakla olsun