2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Herkese hayırlı bayramlar kızlar
Benim cok şükür iyi gidiyor bulantı falan yok sadece cok uyku yapıyor :KK48:
Bugün tatlıyı fazla kaçırdım ondan biraz bulandı sadece :spor::confused:sizde durumlar nasıl
Bende de aynen. Yorgunluk dışında bir şeyim yok. Göğüs hassasiyetim vardı 2 haftadır o da azaldı gibi. Uyuyamıyorum bir de ama o üst komşudan olabilir :)

Bu sabah ilk defa siddetli mide bulantisi ile uyandım. Lavaboya zor attım kendimi.doktor 6. Haftada başlar demiŞti. Ilk gebeligimde de çok bulantı yaşamıştim.bunda olmayacak diye seviniyordum.demekki daha yeni başlıyor.:KK64:

Bu sabah ilk defa siddetli mide bulantisi ile uyandım. Lavaboya zor attım kendimi.doktor 6. Haftada başlar demiŞti. Ilk gebeligimde de çok bulantı yaşamıştim.bunda olmayacak diye seviniyordum.demekki daha yeni başlıyor.:KK64:
Demek bu kadar geç de başlayabiliyormuş. Ben de kaşınıyorum galiba bulantı yok diye diye. bebek iyi olsun da bulantı olmasın :) 12’de bitiyor genelde. 1 ayın var :)

Kizlar bugün transferimin 10.günü ve evde idrar testi yaptim positiv cikti.. tüp bebek merkezimi aradim ve daha cok erken oldugunu ve kulandigim utrogest fitilinden öyle cika bilcegini söyledi.. böyle bi durumla karsilasan varmi.. ?

Kizlar bugün transferimin 10.günü ve evde idrar testi yaptim positiv cikti.. tüp bebek merkezimi aradim ve daha cok erken oldugunu ve kulandigim utrogest fitilinden öyle cika bilcegini söyledi.. böyle bi durumla karsilasan varmi.. ?
Canım tedavi hayırlı olsun ben transferden sonra sanırım 11.gün evde test yaptım ikinci çizgi çok netti herkes hemsirede dahil ilaçtan dedi fakat arife günü gebe olduğumu öğrendim umarım seninde öyle olur

:110: Ya ben de duramadım 5. Gün idrar da yaptım negatif çıktı moralim bozuldu

Canım tedavi hayırlı olsun ben transferden sonra sanırım 11.gün evde test yaptım ikinci çizgi çok netti herkes hemsirede dahil ilaçtan dedi fakat arife günü gebe olduğumu öğrendim umarım seninde öyle olur

Ay insallah canim benim. Seninde rabbim bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insALLAH.. :KK200::nazar::nazar:

Bende progestan fitil kullaniyorum bu fitil ne icin bilmiyorum ama idrar testleri pozitif cikarsa yaniltmaz ilaclar genelde idrar testinde pozitif cikartacak kadar hcg salgilamiyor. Benimde
6.günden itibaren ikinci cizgi silikti 8.gün kirmizi oldu kan testi verdim pozitif sonuc aldim darisi basiniza insallah stres yapmayin hic

Bende progestan fitil kullaniyorum bu fitil ne icin bilmiyorum ama idrar testleri pozitif cikarsa yaniltmaz ilaclar genelde idrar testinde pozitif cikartacak kadar hcg salgilamiyor. Benimde
6.günden itibaren ikinci cizgi silikti 8.gün kirmizi oldu kan testi verdim pozitif sonuc aldim darisi basiniza insallah stres yapmayin hic

Böyle seyler duymak okadar mutlu ediyorki.. Rabbim seninde bebegini insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.. :nazar::nazar::nazar:benimde pazartesi randovum var insallah bende tam.olarak hamileyimmm diye bilirim artiik..

IMG-20180823-WA0008.webp

Back
X