Hayırlısı olur inşallah cnm
Tamam canım .Valla bu gidişle 100 kilo olurum ya hayırlısı.Yat dinlen canım sende keyfini cikar :)
Amin canım inşallah sen de hep mutlu ol.Bebeklerimiz hepimizin inşallah tutar.hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah .Ben kimseye söylemedim ikinci aşılama olacağını yoksa yat kalkma yürüme sırt üstü uyu gece diye iyice gerecekler beni en iyisi düşünmemek cnm dikkat et yinede inşallah hep mutlu olursun ve duam bizimle inşallah emeğimiz karşılığını bulur bu sefer
Merhaba arkadaşlar bende 25 temmuzda aşılama yaptırdım şimdi gün sayıyorum 15 gün sonra test yap dedi doktoRum bekleyen herkese Rabbim sabır versin
Hamile degilsin anlamina geliyor ama tam det tarihini bekle gercek test sonucu icinMerhaba ben aşılama yaptıracakken yumurtam biraz fazla büyüdüğü için kaçırmıştım sadece çatlatma iğnesi vurundum. İğneden sonra Bugün 9. Gün test yaptırdım beta 3.40 çıktı sizce nedir bu değer?
Bence doktorunla görüş belki aşılamanı yarın yaparcatlamis
Yarin haataneye gidicem bakalim doktor ne diycekBence doktorunla görüş belki aşılamanı yarın yapar
Yarın git yine de cnm aşılamani yapabilir belki belli olmaz yumurtalar büyümüş olabilir çatlamış catliyorda olabilir sen yinede doktor ile görüşYarin haataneye gidicem bakalim doktor ne diycek
Merhaba ben aşılama yaptıracakken yumurtam biraz fazla büyüdüğü için kaçırmıştım
Evet canım birinci gün.12 gün sonra gel dedi sadece. Tahlilin türünü bilemiyorum canım ya.ultrasondan belli oluyor mu bişeyler onu da bilmiyorum. Gel dedi ve gitti bir hışımla :)B BeyazFatma napıyosun canim simdi sen 12 inci günmü yapcan tahlil . Kan tahlili mi yoksa idrar mi :) bide birinci gün demi bugün bizim :)
Canım akıntı ve ovaluasyon çatladığını değil yumurtladığını gösteriyor.bende iğneden önce yaptım testi çift çizgi çıktı .yap sen yine iğneniKizlar cuma gunu 15 ve 11 milimlik 2 yumurtam vardi 2 gun belime yaki kullandim ve son ignemi dun aksam oldum catlatma igmeninde bu gece olucam sabah uyandigimda adet sancisi gibi agri ve beyaz akintim vardi ovulasyon testi yaptim ve su an yumurtam catlamis catlatma ignesini yapmadigim halde. Sali gunu asilama olucak. Bugun esimle iliskiye giriyim mi ve buna ragmen catlatma ignemi oluyum mu? 11 milimlik yumurtam catlar mi onunla kafam su an cok karisik
Yumurta 18 e gelmeden çatlamıyor.öyle yazıyordu doktorun birinin yazısında.Canım akıntı ve ovaluasyon çatladığını değil yumurtladığını gösteriyor.bende iğneden önce yaptım testi çift çizgi çıktı .yap sen yine iğneni
Cuma 15 mm di zaten gonal 300 yerine gonal 450 kullaninca bi de yakinin sicak etkisiyle baya buyuyup catladi demekkiYumurta 18 e gelmeden çatlamıyor.öyle yazıyordu doktorun birinin yazısında.
Ovuslasyon testini yaptiktan 1 gun sonra doktora gittin mi doktor ogun asilama yapti mi peki? Bu asilamam tutmazsa ben zaten bi dahaki asilamayi ozel hastanede yaptiricamCanım akıntı ve ovaluasyon çatladığını değil yumurtladığını gösteriyor.bende iğneden önce yaptım testi çift çizgi çıktı .yap sen yine iğneni
Ben ikinci kez yapicam ozelde ikiside hiç bir fark yok cnm emin ol olmadimi olmuyor özel devlet fark etmiyorOvuslasyon testini yaptiktan 1 gun sonra doktora gittin mi doktor ogun asilama yapti mi peki? Bu asilamam tutmazsa ben zaten bi dahaki asilamayi ozel hastanede yaptiricam
Hahahh benimkide ayni gamze basliyoruz dedi siliyorum dedi bitiyor dedi ve bitti ilaci pazartesi basla dedi gecmis olsun dedi ve cikti :) ne zaman görüselim iliski nasil hic bir sey demedi ben adet günümü bekleyeyim bakalim .Evet canım birinci gün.12 gün sonra gel dedi sadece. Tahlilin türünü bilemiyorum canım ya.ultrasondan belli oluyor mu bişeyler onu da bilmiyorum. Gel dedi ve gitti bir hışımla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?