Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım inşallah sen de hep mutlu ol.Bebeklerimiz hepimizin inşallah tutar.hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah .

Merhaba ben aşılama yaptıracakken yumurtam biraz fazla büyüdüğü için kaçırmıştım sadece çatlatma iğnesi vurundum. İğneden sonra Bugün 9. Gün test yaptırdım beta 3.40 çıktı sizce nedir bu değer?

B BeyazFatma napıyosun canim simdi sen 12 inci günmü yapcan tahlil . Kan tahlili mi yoksa idrar mi :) bide birinci gün demi bugün bizim :)

Hamile degilsin anlamina geliyor ama tam det tarihini bekle gercek test sonucu icin

Kizlar cuma gunu 15 ve 11 milimlik 2 yumurtam vardi 2 gun belime yaki kullandim ve son ignemi dun aksam oldum catlatma igmeninde bu gece olucam sabah uyandigimda adet sancisi gibi agri ve beyaz akintim vardi ovulasyon testi yaptim ve su an yumurtam catlamis catlatma ignesini yapmadigim halde. Sali gunu asilama olucak. Bugun esimle iliskiye giriyim mi ve buna ragmen catlatma ignemi oluyum mu? 11 milimlik yumurtam catlar mi onunla kafam su an cok karisik

Kızlar birşey sorucam yumurta çatlatma iğnesi olduktan sonra 36 saat olayı var peki her insan için aynımi süre iğne olduktan sonra catladi diyelim asilama birgün sonra oluyoruz sıkıntı olmuyor mu acaba

Merhaba ben aşılama yaptıracakken yumurtam biraz fazla büyüdüğü için kaçırmıştım
B BeyazFatma napıyosun canim simdi sen 12 inci günmü yapcan tahlil . Kan tahlili mi yoksa idrar mi :) bide birinci gün demi bugün bizim :)
Evet canım birinci gün.12 gün sonra gel dedi sadece. Tahlilin türünü bilemiyorum canım ya.ultrasondan belli oluyor mu bişeyler onu da bilmiyorum. Gel dedi ve gitti bir hışımla :)

Canım akıntı ve ovaluasyon çatladığını değil yumurtladığını gösteriyor.bende iğneden önce yaptım testi çift çizgi çıktı .yap sen yine iğneni

Canım akıntı ve ovaluasyon çatladığını değil yumurtladığını gösteriyor.bende iğneden önce yaptım testi çift çizgi çıktı .yap sen yine iğneni
Ovuslasyon testini yaptiktan 1 gun sonra doktora gittin mi doktor ogun asilama yapti mi peki? Bu asilamam tutmazsa ben zaten bi dahaki asilamayi ozel hastanede yaptiricam

Ovuslasyon testini yaptiktan 1 gun sonra doktora gittin mi doktor ogun asilama yapti mi peki? Bu asilamam tutmazsa ben zaten bi dahaki asilamayi ozel hastanede yaptiricam
Ben ikinci kez yapicam ozelde ikiside hiç bir fark yok cnm emin ol olmadimi olmuyor özel devlet fark etmiyor

Evet canım birinci gün.12 gün sonra gel dedi sadece. Tahlilin türünü bilemiyorum canım ya.ultrasondan belli oluyor mu bişeyler onu da bilmiyorum. Gel dedi ve gitti bir hışımla :)
Hahahh benimkide ayni gamze basliyoruz dedi siliyorum dedi bitiyor dedi ve bitti ilaci pazartesi basla dedi gecmis olsun dedi ve cikti :) ne zaman görüselim iliski nasil hic bir sey demedi ben adet günümü bekleyeyim bakalim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…