Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ovuslasyon testini yaptiktan 1 gun sonra doktora gittin mi doktor ogun asilama yapti mi peki? Bu asilamam tutmazsa ben zaten bi dahaki asilamayi ozel hastanede yaptiricam
Yaptı canım. Özelde yaptırdım bende. Doktorum çok soğuk biri.bide hemen işini bitirip gönderme peşinde. Hele aşılama yaptırdığım yerdeki görevli kadını şikayet ettim hastaneye.doktorun hiç bir malzemesini hazır etmemişti.beni masaya çıkarıp bacakları açtırdı ya yetti heralde.doktor kızdı.ben olsam baya haşlardım.doktor yine bişey demedi.Gerdi beni salak kadın.böyle şeyler şans gerçekten.özele gidip rezil olanlar da var.

Kızlar AŞILAMA için adetin 2 günümü doktora gidilmeli
Pregesteron testi için 2.gün gitmek gerekiyor. Benim doktor bu teste gerek duymadığı için 3.yada 4.gün gel dedi ve gittiğim gün gonal f diye yumurta büyütme iğnesi verdi.sen 2. Gün erkenden git yine de.

Ben ilk kez duydum beni ne kadar iciyorsunuz incir duymuştum bu ay yedim bakalım faydası olacakmi

Doğru diyorsun cnm Allah için benim doktorum herşeyi ince detayına kadar söylüyor aşılama yaparken duasını ediyor oradaki hemşireler ilgileniyor haklarını yiyemem ama oradaki başka doktor özel olduğu halde hastayı azarliyor bağırıyor doktordan doktora fark var yani

Adet öncesi gitmem fayda edermi
Bütün sonuçlarım elimde benimde esiminde
Adet gününün iki yada üçüncü günü gitmem gerekiyor ilaç başlaması için cnm öncesi olmaz hasta olmadan gitmemelisin
Tesekur ederim önümüzdeki ayda ben düşünüyorum peki adetin 2 günü haftasonuna gelirse özele gidip ilaca başlayıp araştırmada devam edebilirmiyim

Bütün sonuçlarım elimde benimde esiminde

Tesekur ederim önümüzdeki ayda ben düşünüyorum peki adetin 2 günü haftasonuna gelirse özele gidip ilaca başlayıp araştırmada devam edebilirmiyim
Edebilirsin herhalde gidenler bilir cnm ben özele gidiyorum devlete gitmedim hiç net de bilmiyorum ozellerde doktorlar cumartesi pazar bulunuyor zaten gittiğinde sen yinede sor

Adet öncesi gitmem fayda edermi
Ben öncesinde gitmiştim ultrasona aldı.rahim kalınlığıma falan baktı.benim vajinismus hikayemden dolayı pregesteron testi yapmadı. 3.yada 4.gün gel dedi gönderdi. İstersen git yine de. Özele gideceksen 10 gün kontrol hakkın oluyor ya ikinci gideceğinde para ödememek için adetine yakın bir tarihte git.

Canım ne kadar ödedin hastaneye.

Ben ilk kez duydum beni ne kadar iciyorsunuz incir duymuştum bu ay yedim bakalım faydası olacakmi
Netten araştırabilirsin canım çok faydası var yumurtalara.. ben günde 1 su bardağı ayran içtim çok şükür aşılama olduğum ay 3 yumurtam oldu.. ama tabi tutmadı bugün adet oldum:)) tüpe gidecem inşallah..

Benim de raporlu ilaçlar 275 tuttu toplamda.muayene 2 kez verdim 80+80 160.723 lira da aşılama ücreti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…