Yaptı canım. Özelde yaptırdım bende. Doktorum çok soğuk biri.bide hemen işini bitirip gönderme peşinde. Hele aşılama yaptırdığım yerdeki görevli kadını şikayet ettim hastaneye.doktorun hiç bir malzemesini hazır etmemişti.beni masaya çıkarıp bacakları açtırdı ya yetti heralde.doktor kızdı.ben olsam baya haşlardım.doktor yine bişey demedi.Gerdi beni salak kadın.böyle şeyler şans gerçekten.özele gidip rezil olanlar da var.Ovuslasyon testini yaptiktan 1 gun sonra doktora gittin mi doktor ogun asilama yapti mi peki? Bu asilamam tutmazsa ben zaten bi dahaki asilamayi ozel hastanede yaptiricam
Evet 3. Gunu gidenlerde oluyo ama ne kadar erken o kadar iyiKızlar AŞILAMA için adetin 2 günümü doktora gidilmeli
Pregesteron testi için 2.gün gitmek gerekiyor. Benim doktor bu teste gerek duymadığı için 3.yada 4.gün gel dedi ve gittiğim gün gonal f diye yumurta büyütme iğnesi verdi.sen 2. Gün erkenden git yine de.Kızlar AŞILAMA için adetin 2 günümü doktora gidilmeli
Ben ilk kez duydum beni ne kadar iciyorsunuz incir duymuştum bu ay yedim bakalım faydası olacakmiEvet süt ürünleri yumurta sayısını arttırıyor ben sürekli ayran içtiğim de 3 tane olmuştu. Sonraki ay 2 tane olmuştu bu ay aşılamaya geçtik çok şükür. Perşembe günü muayenem var çok merak ediyorum bu ay kaç yumoşum var.. bu ayda ayran içtim ama düzenli içmedim oyüzden merak ediyorum...
Doğru diyorsun cnm Allah için benim doktorum herşeyi ince detayına kadar söylüyor aşılama yaparken duasını ediyor oradaki hemşireler ilgileniyor haklarını yiyemem ama oradaki başka doktor özel olduğu halde hastayı azarliyor bağırıyor doktordan doktora fark var yaniYaptı canım. Özelde yaptırdım bende. Doktorum çok soğuk biri.bide hemen işini bitirip gönderme peşinde. Hele aşılama yaptırdığım yerdeki görevli kadını şikayet ettim hastaneye.doktorun hiç bir malzemesini hazır etmemişti.beni masaya çıkarıp bacakları açtırdı ya yetti heralde.doktor kızdı.ben olsam baya haşlardım.doktor yine bişey demedi.Gerdi beni salak kadın.böyle şeyler şans gerçekten.özele gidip rezil olanlar da var.
Adet öncesi gitmem fayda edermiPregesteron testi için 2.gün gitmek gerekiyor. Benim doktor bu teste gerek duymadığı için 3.yada 4.gün gel dedi ve gittiğim gün gonal f diye yumurta büyütme iğnesi verdi.sen 2. Gün erkenden git yine de.
Adet gününün iki yada üçüncü günü gitmem gerekiyor ilaç başlaması için cnm öncesi olmaz hasta olmadan gitmemelisinAdet öncesi gitmem fayda edermi
Bütün sonuçlarım elimde benimde esimindeAdet öncesi gitmem fayda edermi
Tesekur ederim önümüzdeki ayda ben düşünüyorum peki adetin 2 günü haftasonuna gelirse özele gidip ilaca başlayıp araştırmada devam edebilirmiyimAdet gününün iki yada üçüncü günü gitmem gerekiyor ilaç başlaması için cnm öncesi olmaz hasta olmadan gitmemelisin
Edebilirsin herhalde gidenler bilir cnm ben özele gidiyorum devlete gitmedim hiç net de bilmiyorum ozellerde doktorlar cumartesi pazar bulunuyor zaten gittiğinde sen yinede sorBütün sonuçlarım elimde benimde esiminde
Tesekur ederim önümüzdeki ayda ben düşünüyorum peki adetin 2 günü haftasonuna gelirse özele gidip ilaca başlayıp araştırmada devam edebilirmiyim
Ben öncesinde gitmiştim ultrasona aldı.rahim kalınlığıma falan baktı.benim vajinismus hikayemden dolayı pregesteron testi yapmadı. 3.yada 4.gün gel dedi gönderdi. İstersen git yine de. Özele gideceksen 10 gün kontrol hakkın oluyor ya ikinci gideceğinde para ödememek için adetine yakın bir tarihte git.Adet öncesi gitmem fayda edermi
Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin insallahEdebilirsin herhalde gidenler bilir cnm ben özele gidiyorum devlete gitmedim hiç net de bilmiyorum ozellerde doktorlar cumartesi pazar bulunuyor zaten gittiğinde sen yinede sor
Amin inşallah cnm rabbim yardımcımız olsunAllah razı olsun rabbim herkese nasip etsin insallah
Sabır demekten başka çare yok cnm bekliyicen mecburBeklemek kadar sıkıcı birşey yok
Canım ne kadar ödedin hastaneye.Doğru diyorsun cnm Allah için benim doktorum herşeyi ince detayına kadar söylüyor aşılama yaparken duasını ediyor oradaki hemşireler ilgileniyor haklarını yiyemem ama oradaki başka doktor özel olduğu halde hastayı azarliyor bağırıyor doktordan doktora fark var yani
Netten araştırabilirsin canım çok faydası var yumurtalara.. ben günde 1 su bardağı ayran içtim çok şükür aşılama olduğum ay 3 yumurtam oldu.. ama tabi tutmadı bugün adet oldum:)) tüpe gidecem inşallah..Ben ilk kez duydum beni ne kadar iciyorsunuz incir duymuştum bu ay yedim bakalım faydası olacakmi
Canım aşılama 1000 iğne 90 100 arası doktor muane ücreti de 55 TL geçen ay aşılamada böyle idi yarın ikinci oda aynıdır büyük ihtimal zaten 1200 1300 arası birşey oluyor herhangi bir kan falan alır ise 1500 buluyorCanım ne kadar ödedin hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?