Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de raporlu ilaçlar 275 tuttu toplamda.muayene 2 kez verdim 80+80 160.723 lira da aşılama ücreti.
Yapacak birşey yok cnm mecbur ödeyeceğiz gideceğiz yada hayırlısı ile olsunda insanın gözü görmüyor ben sigara kullanıyorum ama aşılama sürecinde olduğum için hiç icmedim zararı var çünkü

Ben içiyorum hala ama çok azalttım.bugün 4 tane içtim.bir paket içiyorum normalde.benim için olağanüstü bişey bu sayı.etkiler tabi .burnumun sürtülmesi lazım heralde bırakmak için.Allah göstermesin .

İnşallah bırakırsın cnm ben stresten çok içiyorum şimdi etki etmesinden de korkuyorum eşim yanımda bile içmiyor aklıma gelmesin diye dikkat etmeye çalışıyorum sende dikkat et yinede de cnm azalt gerekirse o dönemde hiç icme

Kızlar şuan aşılama için hastanedeyim beklemek çok kötü ayrı bir heyecan korku var dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile bu sefer olur

Hayırlısı olsun canım korkma sakın çok rahat bir işlem inan bana bende çok korkardım ama gerek yokmuş :) dualarımız seninle rabbim kolaylıklar versin.

Kızlar, bugün aşılama tedavimde 10. gündeyim. 75 ünite gonal f vuruluyorum. 2 tane 10 mm ve 1 tane 9 mm folikül oluşmuş. 2 gün sonra yine çağırdı. Bakalım Çarş istenilen boyutta folikülüm olacak mı..hayırlısı

S.a. kızlar çıktım şimdi eve gidiyorum çok şükür bunuda atlattık ama masadan kalktıktan sonra kanamam oldu doktor dinlen yastık koy dedi belinin altına sürekli uzan dedi kanama olunca korktum ama geri mi geldi spermler falan diye endişe ediyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…