Yapacak birşey yok cnm mecbur ödeyeceğiz gideceğiz yada hayırlısı ile olsunda insanın gözü görmüyor ben sigara kullanıyorum ama aşılama sürecinde olduğum için hiç icmedim zararı var çünküBenim de raporlu ilaçlar 275 tuttu toplamda.muayene 2 kez verdim 80+80 160.723 lira da aşılama ücreti.
Ben içiyorum hala ama çok azalttım.bugün 4 tane içtim.bir paket içiyorum normalde.benim için olağanüstü bişey bu sayı.etkiler tabi .burnumun sürtülmesi lazım heralde bırakmak için.Allah göstermesin .Yapacak birşey yok cnm mecbur ödeyeceğiz gideceğiz yada hayırlısı ile olsunda insanın gözü görmüyor ben sigara kullanıyorum ama aşılama sürecinde olduğum için hiç icmedim zararı var çünkü
İnşallah bırakırsın cnm ben stresten çok içiyorum şimdi etki etmesinden de korkuyorum eşim yanımda bile içmiyor aklıma gelmesin diye dikkat etmeye çalışıyorum sende dikkat et yinede de cnm azalt gerekirse o dönemde hiç icmeBen içiyorum hala ama çok azalttım.bugün 4 tane içtim.bir paket içiyorum normalde.benim için olağanüstü bişey bu sayı.etkiler tabi .burnumun sürtülmesi lazım heralde bırakmak için.Allah göstermesin .
Sağol canım sen ne zaman öğreneceksin pekiHayirlisı olsun canim sen bizden önce öğrencen öğrencen hadi bakalim hayirli haberler veririan insallah
Sağol canım sen ne zaman öğreneceksin peki
İnşallah rabbim isteyen herkse nasip etsin, bende cumartesi yaptırdım bekliyorumMerhaba arkadaşlar 3 yıldır hasretime son vermek için yarın sabah aşılama için tedaviye başlıyorum tavsiyesi olanlar yada benle beraber bilgi edinip paylaşmak isteyenler gelin derdimize ortak olalim...
inşallah rabbim yardımcımız olsun bende cumartesi yaptırdım hayırlısyla bekliyorumMerhaba kizlar bende bu ay 3.asilamami olacagim.5 günlük klomen kullanimim bugun bitti.cuma günü kontrolüm var.insallah olumlu guzel sonuclar alırız
Kızlar şuan aşılama için hastanedeyim beklemek çok kötü ayrı bir heyecan korku var dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile bu sefer olur
rabbim yardım etsin hiç korkma sakin ol hayırlı evlat nasip etsin işlem yapılırken bol bol besmele çek kendini sakın kasmaHayırlısı olsun canım korkma sakın çok rahat bir işlem inan bana bende çok korkardım ama gerek yokmuş :) dualarımız seninle rabbim kolaylıklar versin.
İnşallah rabbim isteyen herkse nasip etsin, bende cumartesi yaptırdım bekliyorum
Rahat ol lütfen. Güzel düşün güzel olsun.. dualarımız seninleKızlar şuan aşılama için hastanedeyim beklemek çok kötü ayrı bir heyecan korku var dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile bu sefer olur
birlikte bekleyelim bakalım dua edelim birbirimizehayırlısı olsun canım :) biz aşşa yukarı aynı zamanda öğrencez sonucu bende c.tesi oldum ilk aşılamamı :)
Iki gün sonra tekrar yap istersen İnşallah tutmuştur ilk aşılama mıslm. kızlar bende temmuz 19 unda aşılama yaptım beklemedeyim. Bugün 11. günü idarar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ama ümütlenemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?