Bana normal hayatında ne yapıyorsan onu yap dedi. Bugün de mi dedim evet dedi.Ben de yarın sabah yaptırıyorum. Dinlenmeye gerek yok diyenler var size doktor bişey dedi mi bu konuda
İnşallah tutmuştur.Iki gün sonra tekrar yap istersen İnşallah tutmuştur ilk aşılama mı
Benim de oldu kanamam. Normal dedi.S.a. kızlar çıktım şimdi eve gidiyorum çok şükür bunuda atlattık ama masadan kalktıktan sonra kanamam oldu doktor dinlen yastık koy dedi belinin altına sürekli uzan dedi kanama olunca korktum ama geri mi geldi spermler falan diye endişe ediyorum doğrusu
Leke olur dedi bana da ama lekeden fazlası oldu cnm inşallah aksilik olmaz bu arada benim doktor sürekli uzan dinlen hareket etme dedi aniden çalışıyor isen rapor yazayım dedi herdoktor ayni değil demek kiBenim de oldu kanamam. Normal dedi.
Bu aptal doktor birka asilama yapmayi yumurtayi bile kontrol etmedi ovulasyon testi yaptim dedim o ne ya diyo hem de bu doktor docentYaptı canım. Özelde yaptırdım bende. Doktorum çok soğuk biri.bide hemen işini bitirip gönderme peşinde. Hele aşılama yaptırdığım yerdeki görevli kadını şikayet ettim hastaneye.doktorun hiç bir malzemesini hazır etmemişti.beni masaya çıkarıp bacakları açtırdı ya yetti heralde.doktor kızdı.ben olsam baya haşlardım.doktor yine bişey demedi.Gerdi beni salak kadın.böyle şeyler şans gerçekten.özele gidip rezil olanlar da var.
Sigara kan pihtilasmasini tetikliyor. Bu yuzden bebegini kaybetmek istemezsin degil mi. Bu konuda beni dinlemeyen arkadasim doguma 2 hafta kala bebegini kaybetti. O yuzden hemen elindeki sigarayi cope atBen içiyorum hala ama çok azalttım.bugün 4 tane içtim.bir paket içiyorum normalde.benim için olağanüstü bişey bu sayı.etkiler tabi .burnumun sürtülmesi lazım heralde bırakmak için.Allah göstermesin .
Bende yarin yaptiriyorum insallahBen de yarın sabah yaptırıyorum. Dinlenmeye gerek yok diyenler var size doktor bişey dedi mi bu konuda
Benim bildigim 15. Gunden onceki teste inanmamalisinslm. kızlar bende temmuz 19 unda aşılama yaptım beklemedeyim. Bugün 11. günü idarar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ama ümütlenemiyorum malesef
canım o aletlerden kanama oluyo benimde kahverengi tarzında 2 gün geldi az az korkmaS.a. kızlar çıktım şimdi eve gidiyorum çok şükür bunuda atlattık ama masadan kalktıktan sonra kanamam oldu doktor dinlen yastık koy dedi belinin altına sürekli uzan dedi kanama olunca korktum ama geri mi geldi spermler falan diye endişe ediyorum doğrusu
Yok cnm eve geçip yatcam hemen ilk aşılamada benimde dediğin gibi kahverengi şeklinde azdı ama bu kötüydücanım o aletlerden kanama oluyo benimde kahverengi tarzında 2 gün geldi az az korkma
ama dinlen ağır kaldırma
sakın ha dinlen benim doktorum 2 gün dinlen sonrasında ilişki dedi.Bana normal hayatında ne yapıyorsan onu yap dedi. Bugün de mi dedim evet dedi.
birlikte bekliycez:)Herkese merhabalar. Bende cuma gunu ilk asilamami yaptirdim sizler gibi gun sayiyorum, sonuc hepimiz icin hayirli olsun insaallah
Sizin hangi gun oldu asilamaniz :)birlikte bekliycez:)
28 temmuz cumartesiSizin hangi gun oldu asilamaniz :)
Aminnn :) aramizda bir gun varmis. Sizlerede 14 gun sonra test mi denildi acaba malum insan cok sabirsizlaniyoRabbim isteyen herkese nasip etsin beklemen
28 temmuz cumartesi
evet ilaç yazdı progestron aspirin folik asit zaten kullanıyordumAminnn :) aramizda bir gun varmis. Sizlerede 14 gun sonra test mi denildi acaba malum insan cok sabirsizlaniyo
Anladim, bana da jel olarak verdi doktorevet ilaç yazdı progestron aspirin folik asit zaten kullanıyordum
Anladim, bana da jel olarak verdi doktorevet ilaç yazdı progestron aspirin folik asit zaten kullanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?