Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet, ertesi gun baslayin, 1 hafta gun asiri devam edin dedi. Ama zaten yumurtalar catlamisti. Ertesi gun belki olabilir ama bir haftayi cok anlayamadim acikcasi
benimde aynı 3 yumurtam var dı ama geriden gelen küçük bi yumurta daha var dedi o gelişip çatlarsa diye

Leke olur dedi bana da ama lekeden fazlası oldu cnm inşallah aksilik olmaz bu arada benim doktor sürekli uzan dinlen hareket etme dedi aniden çalışıyor isen rapor yazayım dedi herdoktor ayni değil demek ki
Valla ben de anlamıyorum ya. Neyse inşallah tutar .

Canlarım benim göğüslerim çok ağrıyor acaba adet öncesi ağrı mı?tutmadı mı yoksa aşılamam. Ağrısı olan var mı benim gibi

Canlarım benim göğüslerim çok ağrıyor acaba adet öncesi ağrı mı?tutmadı mı yoksa aşılamam. Ağrısı olan var mı benim gibi

adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine çok benziyor biliyorsunuz. yakın bir arkadaşım hamile kaldığında epey sonra başlamıştı ağrıları, ama bu forumda erken ağrısı başlayanları da okudum, yani ağrıya bakarak umutsuz olmayın bence :)

Tamam canım normalde ayın bu günlrinde başlar benim göğüs ağrılarım da korktum işte.

canım daha çok yeni ya o kadar zamanda oldu yada olmadı diyemeyiz ki :) zaten öylede düşünme rabbim nasip edince her şekilde oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…