Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana hiçbirşey demedi gene doktorum :)

:) gerci bisey deselerde demeselerde adet gununu beklemek lazim. Mayis ayinda normal gunumde adet oldum ve bittikten 3 gun sonra lekelenme olunca suphelendim, bethcg 460 ti. Yani adet gormeme ragmen epey yuksekti ve kimyasaldi. O yuzden en guzeli gunumuzu beklemekte sabirsazlaniyoruz iste :)

Hadi ya o zaman ne oluyor :S

Hadi ya geçmiş olsun canım. demek pozitifi görsek bile sevinemicez kan testimi yaptırmak gerekir.

Tesekkur ederim. Evet en dogru sonuc betahcg. Ve cikan sonucun 2 gun sonra 2 katina cikmasi. Benimki yukselmemis tam tersi giderek dusmustu. Yani adet gununuzde biraz kanama olunca olmadi deyip ise guce sarilmayin tam adeti bekleyin :) keza ben gene adet oluyorum diye deli gibi temizlige falan girismistim uzuldugumden

valla hanımlar bence hayal kırıklığına uğramamak için 14-15 gün sonra kan testi yaptırın ve idrar testi kesinlikle yaptırmayın. ben geçen ay ilk aşılamamı olmuştum. umudum yoktu ama yine de hevesleniyor insan idrar testi yaptım pozitifi gördüm 12.gün 13. günde kanda baktırdım değer 1,03 bu ay adet günümü beklicem kesinlikle çünkü kanda 12. gün çıksa bile sonra iki günde değer artmış mı diye bakıcaklar o da ayrı bi stres. en iyisi beklemek ama bu çok zor tabi ben bekleyemedim umarım bu ay sabırlı olmayı başarabilirim

Benim adet tarihim zaten 8-9 ağustosta gel
Kanda hamilelik hangi değerlerde çıkıyor?

Aynen hele onceden idrarda gorupte adeti beklemek cok daha zor. Ama iste insan durup durup yapsam mi bir test diyiveriyor betahcg 5 uzeri hamile diye biliyorum ben

Bayanlar ben 14 gündür bekliyorum bakmamak için zor tuttum kendimi ama yıllardır eczanelerden gebelik testi almaktan oggg geldi ve artık utanıyorum yarın kan testi yaptırma günüm çünkü bana 15 gün sonra gel kan testi bakılcak dendi 14 gün fazla düşünmeden geçirdim ama bugün geçmek bilmiyor korku heycan telaş ümit bi dolu duygular karışık

Canim hayirlisi olsun coknaz kalmış degisik bisiler hissediyor musun ?

Incir kadar faydası varmi denicem onuda allah razı olsun

Insaallah yarin buraya guzel bir deger yazarsiniz

Sizce ben 12.gün gitmeyeyim doktora kan testi yaptırmayayım mı

Canlarım benim göğüslerim çok ağrıyor acaba adet öncesi ağrı mı?tutmadı mı yoksa aşılamam. Ağrısı olan var mı benim gibi
Çatlatma iğnesi sonrası göğüs hassasiyeti oluyor.önceki aşılamamdan hatırlıyorum da kolum değse canım yanıyordu. Olumsuz düşünme. Olacak bence

Sizce ben 12.gün gitmeyeyim doktora kan testi yaptırmayayım mı
Valla dayanmak zor mantık olarak beklemek daha iyi çünkü sonra da gebelik çoksa dahi 2 gün sonra sağlıklı Bi gebelik mi diye kanda ki değer artışı için tekrarlaman gerekecek ama bu işler mantık dinlemiyor. Böyle konuştuğuma bakma ben olsam dayanamaz yaptırırdım. İnşallah güzel haberler alırsın

Ilk aşılama günü kadar olmasada agrım devam ediyor onun dışında hiç bilmiyorum dusunemiyorum yarın olsun hayır olsun umarım güzel haber yazabilirim buraya

Güzel haberler bekliyoruz senden hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…