Daha 10 gun varmis, ozaman hiccc umutsuz seyler dusunmeyinİnşallah :) 12 gün sonra gel dedi ya.belli olacak heralde o gün. 10 gün kaldı.
Daha 10 gun varmis, ozaman hiccc umutsuz seyler dusunmeyinsize 12 demisler bana 14
Bana hiçbirşey demedi gene doktorum :)
:) gerci bisey deselerde demeselerde adet gununu beklemek lazim. Mayis ayinda normal gunumde adet oldum ve bittikten 3 gun sonra lekelenme olunca suphelendim, bethcg 460 ti. Yani adet gormeme ragmen epey yuksekti ve kimyasaldi. O yuzden en guzeli gunumuzu beklemekte sabirsazlaniyoruz iste :)
Hadi ya o zaman ne oluyor :S
Kendi kendine dusukle sonuclaniyor. Benim azar azar lekelenme seklinde 10 gun surdu
Hadi ya geçmiş olsun canım. demek pozitifi görsek bile sevinemicez kan testimi yaptırmak gerekir.
valla hanımlar bence hayal kırıklığına uğramamak için 14-15 gün sonra kan testi yaptırın ve idrar testi kesinlikle yaptırmayın. ben geçen ay ilk aşılamamı olmuştum. umudum yoktu ama yine de hevesleniyor insan idrar testi yaptım pozitifi gördüm 12.gün 13. günde kanda baktırdım değer 1,03 bu ay adet günümü beklicem kesinlikle çünkü kanda 12. gün çıksa bile sonra iki günde değer artmış mı diye bakıcaklar o da ayrı bi stres. en iyisi beklemek ama bu çok zor tabi ben bekleyemedim umarım bu ay sabırlı olmayı başarabilirimTesekkur ederim. Evet en dogru sonuc betahcg. Ve cikan sonucun 2 gun sonra 2 katina cikmasi. Benimki yukselmemis tam tersi giderek dusmustu. Yani adet gununuzde biraz kanama olunca olmadi deyip ise guce sarilmayin tam adeti bekleyin :) keza ben gene adet oluyorum diye deli gibi temizlige falan girismistim uzuldugumden
Benim adet tarihim zaten 8-9 ağustosta gel:) gerci bisey deselerde demeselerde adet gununu beklemek lazim. Mayis ayinda normal gunumde adet oldum ve bittikten 3 gun sonra lekelenme olunca suphelendim, bethcg 460 ti. Yani adet gormeme ragmen epey yuksekti ve kimyasaldi. O yuzden en guzeli gunumuzu beklemekte sabirsazlaniyoruz iste :)
Kanda hamilelik hangi değerlerde çıkıyor?valla hanımlar bence hayal kırıklığına uğramamak için 14-15 gün sonra kan testi yaptırın ve idrar testi kesinlikle yaptırmayın. ben geçen ay ilk aşılamamı olmuştum. umudum yoktu ama yine de hevesleniyor insan idrar testi yaptım pozitifi gördüm 12.gün 13. günde kanda baktırdım değer 1,03 bu ay adet günümü beklicem kesinlikle çünkü kanda 12. gün çıksa bile sonra iki günde değer artmış mı diye bakıcaklar o da ayrı bi stres. en iyisi beklemek ama bu çok zor tabi ben bekleyemedim umarım bu ay sabırlı olmayı başarabilirim
Bayanlar ben 14 gündür bekliyorum bakmamak için zor tuttum kendimi ama yıllardır eczanelerden gebelik testi almaktan oggg geldi ve artık utanıyorum yarın kan testi yaptırma günüm çünkü bana 15 gün sonra gel kan testi bakılcak dendi 14 gün fazla düşünmeden geçirdim ama bugün geçmek bilmiyor korku heycan telaş ümit bi dolu duygular karışık
Incir kadar faydası varmi denicem onuda allah razı olsunNetten araştırabilirsin canım çok faydası var yumurtalara.. ben günde 1 su bardağı ayran içtim çok şükür aşılama olduğum ay 3 yumurtam oldu.. ama tabi tutmadı bugün adet oldum:)) tüpe gidecem inşallah..
Bayanlar ben 14 gündür bekliyorum bakmamak için zor tuttum kendimi ama yıllardır eczanelerden gebelik testi almaktan oggg geldi ve artık utanıyorum yarın kan testi yaptırma günüm çünkü bana 15 gün sonra gel kan testi bakılcak dendi 14 gün fazla düşünmeden geçirdim ama bugün geçmek bilmiyor korku heycan telaş ümit bi dolu duygular karışık
Sizce ben 12.gün gitmeyeyim doktora kan testi yaptırmayayım mıvalla hanımlar bence hayal kırıklığına uğramamak için 14-15 gün sonra kan testi yaptırın ve idrar testi kesinlikle yaptırmayın. ben geçen ay ilk aşılamamı olmuştum. umudum yoktu ama yine de hevesleniyor insan idrar testi yaptım pozitifi gördüm 12.gün 13. günde kanda baktırdım değer 1,03 bu ay adet günümü beklicem kesinlikle çünkü kanda 12. gün çıksa bile sonra iki günde değer artmış mı diye bakıcaklar o da ayrı bi stres. en iyisi beklemek ama bu çok zor tabi ben bekleyemedim umarım bu ay sabırlı olmayı başarabilirim
Çatlatma iğnesi sonrası göğüs hassasiyeti oluyor.önceki aşılamamdan hatırlıyorum da kolum değse canım yanıyordu. Olumsuz düşünme. Olacak benceCanlarım benim göğüslerim çok ağrıyor acaba adet öncesi ağrı mı?tutmadı mı yoksa aşılamam. Ağrısı olan var mı benim gibi
Valla dayanmak zor mantık olarak beklemek daha iyi çünkü sonra da gebelik çoksa dahi 2 gün sonra sağlıklı Bi gebelik mi diye kanda ki değer artışı için tekrarlaman gerekecek ama bu işler mantık dinlemiyor. Böyle konuştuğuma bakma ben olsam dayanamaz yaptırırdım. İnşallah güzel haberler alırsınSizce ben 12.gün gitmeyeyim doktora kan testi yaptırmayayım mı
Güzel haberler bekliyoruz senden hadi inşallahBayanlar ben 14 gündür bekliyorum bakmamak için zor tuttum kendimi ama yıllardır eczanelerden gebelik testi almaktan oggg geldi ve artık utanıyorum yarın kan testi yaptırma günüm çünkü bana 15 gün sonra gel kan testi bakılcak dendi 14 gün fazla düşünmeden geçirdim ama bugün geçmek bilmiyor korku heycan telaş ümit bi dolu duygular karışık
Inşallah cnm çok saolGüzel haberler bekliyoruz senden hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?