Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çatlatma iğnesi sonrası göğüs hassasiyeti oluyor.önceki aşılamamdan hatırlıyorum da kolum değse canım yanıyordu. Olumsuz düşünme. Olacak bence
Aynen olumsuz düşünme ben çok stres yaptım ve kendimi çok dinledim sonuç ortada gebelik nasıl bilmiyorum çünkü maalesef hiç o duyguyu tatmadım ama duyduğum kadarıyla adet belirtileri ile çok benziyormuş belirtiler o yüzden hiç aklına kötü şeyler getirme

İnşallah canım inşallah sen de güzel haberler alırsın.

Bende hiç tatmadım o duyguyu. İnşallah hiç fire vermeden hepimizin tutar aşılamaları .

Kizlar aşılamadan sonra gaz sancısı oldumu sizde ve tuvalete çıkarken sızı acıma sadece bendemi var yoksa

hep beraber bir serüvene çıktık. kimimiz iyi sonuç alacak, kimimiz olumsuz, ama üzülmek yok, umutsuzluk yok, Rabbim elbet doğru zamanı biliyordur. sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin hepimize. isteyen herkese versin Rabbim,, 4 yıllık evliyim ilk 2 yıl eşim istemedi sonra biz karar verdik hemen olacak sandık , ama olmadı doktor doktor gezdik bir bulamadı kimse en son aşılamaya karar verdik 2 yılın sonunda daha önce vermeyi isterdim ama eşim sıkıntı yoksa doğal yolla olur dedi bekledik olmadı,, cumartesi aşılama yapıldı. Nasip bakalım evlat hasreti çok zormuş. Rabbim hepimize yardım etsin birbirimize dua edelim hadisler buyururki
Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur.

Amin canım inşallah burdaki herkese Rabbim hayırlısıyla nasip eder .

ah biz kadınlar her türlü sıkıntıyla uğraşıyoruz Allah bize yardım etsin. kendine yazık etme üzme canını bu kadar unutma sen iyiysen herkes iyi. bende çok yıprandım eşime bir şeyi anlatmam benim baktığım pencereden bakmasını sağlamam senelerimi aldı. ama geriye dönüp bakınca sadece kendime üzülüyorum neden bu kadar yıpratmışım kendimi diye. Allah yardımcımız olsun.

hadi inşallah cnm. allah yardımcınız olsun. stres yapma. doktorunada çıktıktan sonra sor çatlama gerçekleşmişmi diye

Bugun Allahin izniyle asilama oluyorum. Insallah ilk ve son tedavim olur. Kizlar dualarinizi bekliyorum ozellikle anne adayi olanlardan. Hepinizi opuyorum
1 gün ara ile aşılama oluyoruz desene cnm dün ben bugün sen Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer herşey güzel ilerler ve iyi haberler alırız hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…