- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
Aynen olumsuz düşünme ben çok stres yaptım ve kendimi çok dinledim sonuç ortada gebelik nasıl bilmiyorum çünkü maalesef hiç o duyguyu tatmadım ama duyduğum kadarıyla adet belirtileri ile çok benziyormuş belirtiler o yüzden hiç aklına kötü şeyler getirmeÇatlatma iğnesi sonrası göğüs hassasiyeti oluyor.önceki aşılamamdan hatırlıyorum da kolum değse canım yanıyordu. Olumsuz düşünme. Olacak bence
İnşallah canım inşallah sen de güzel haberler alırsın.Valla dayanmak zor mantık olarak beklemek daha iyi çünkü sonra da gebelik çoksa dahi 2 gün sonra sağlıklı Bi gebelik mi diye kanda ki değer artışı için tekrarlaman gerekecek ama bu işler mantık dinlemiyor. Böyle konuştuğuma bakma ben olsam dayanamaz yaptırırdım. İnşallah güzel haberler alırsın
Bende hiç tatmadım o duyguyu. İnşallah hiç fire vermeden hepimizin tutar aşılamaları .Aynen olumsuz düşünme ben çok stres yaptım ve kendimi çok dinledim sonuç ortada gebelik nasıl bilmiyorum çünkü maalesef hiç o duyguyu tatmadım ama duyduğum kadarıyla adet belirtileri ile çok benziyormuş belirtiler o yüzden hiç aklına kötü şeyler getirme
Benden 3 gün sonra olmuş hayırlısı olsun hakkimizda inşallah28 temmuuzda oldu asılama iste 15 gün fln sonra
Bende var canım.pıtır pıtır geziniyor havalar.Kizlar aşılamadan sonra gaz sancısı oldumu sizde ve tuvalete çıkarken sızı acıma sadece bendemi var yoksa
Gamzeyle bende de 28 Temmuz :)Benden 3 gün sonra olmuş hayırlısı olsun hakkimizda inşallah
Benim bugün 6. Günüm sağ tarafımda dolgunluk var sancı giriyor yumurtalarimda sagdaydi zaten acaba dollendide rahmime yenimi düştü tutunmaya mi çalışıyor diyorum. Aynı tüp bebekteki şişlik gibi oldu.Gamzeyle bende de 28 Temmuz :)
Bende var canım.pıtır pıtır geziniyor havalar.
İnşallah canımBenim bugün 6. Günüm sağ tarafımda dolgunluk var sancı giriyor yumurtalarimda sagdaydi zaten acaba dollendide rahmime yenimi düştü tutunmaya mi çalışıyor diyorum. Aynı tüp bebekteki şişlik gibi oldu.
Amin canım inşallah burdaki herkese Rabbim hayırlısıyla nasip eder .hep beraber bir serüvene çıktık. kimimiz iyi sonuç alacak, kimimiz olumsuz, ama üzülmek yok, umutsuzluk yok, Rabbim elbet doğru zamanı biliyordur. sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin hepimize. isteyen herkese versin Rabbim,, 4 yıllık evliyim ilk 2 yıl eşim istemedi sonra biz karar verdik hemen olacak sandık , ama olmadı doktor doktor gezdik bir bulamadı kimse en son aşılamaya karar verdik 2 yılın sonunda daha önce vermeyi isterdim ama eşim sıkıntı yoksa doğal yolla olur dedi bekledik olmadı,, cumartesi aşılama yapıldı. Nasip bakalım evlat hasreti çok zormuş. Rabbim hepimize yardım etsin birbirimize dua edelim hadisler buyururki
Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur.
benim ilk aşılamamda 3 gelişen yumurta vardı tutmadı. tamamen nasip bence. inşallah seninki tutar.benimde ilk aşılamam tek yumurtam oluştu yaptık bakalım hayırlısı
ah biz kadınlar her türlü sıkıntıyla uğraşıyoruz Allah bize yardım etsin. kendine yazık etme üzme canını bu kadar unutma sen iyiysen herkes iyi. bende çok yıprandım eşime bir şeyi anlatmam benim baktığım pencereden bakmasını sağlamam senelerimi aldı. ama geriye dönüp bakınca sadece kendime üzülüyorum neden bu kadar yıpratmışım kendimi diye. Allah yardımcımız olsun.Igneler cok sinirlerimi bozdu. Normaldede gergin bi yapim var ama adet oldugumda ozellikle bu ignelere basladiktan sorna cok gerilmeye basladim esimle gun asiri kavga edip sinir krizi geciriyorum. Butun gun ev temizlemisim ignelerden dolayi kasiklarim cok agriyo yolumu zor yuruyorum namazi bile oturarak kac kere yanlis kildim adama canim cok yaniyor yuruyemiyorum su getir dedigimde adam resmen kufrediyo. Yine sinir krizi gecirdim. En son kasiklarima yumruk attim lanet olsun sana da cocugunada dedim. Bi de ben dusuk yaptigim icin bi dahaki gebeligimde yatmam gerekiyor dedim. Ignelere baslamadan once ignelerin yan etkisi yuzunden cok gerilicem beni idare et dedim. Tamam dedi ama mal iste anlamiyor. Ben hamile kalsam bu gerizekalinin yaninda tekrar dusuk yapicam biliyorum. Asilamadan sonra yuzunu gormuycem bu salagin. Asilamada tutarsa tutar. Tutmazsa bu gerizekali icin kendimi parcalamiycam. 1.5 yildir bebek konusunda cektiklerimi bi ben bi Allah biliyor ama bu mal hala anlamiyor.
benim ilk aşılamamda 3 gelişen yumurta vardı tutmadı. tamamen nasip bence. inşallah seninki tutar.
1 gün ara ile aşılama oluyoruz desene cnm dün ben bugün sen Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer herşey güzel ilerler ve iyi haberler alırız hep beraberBugun Allahin izniyle asilama oluyorum. Insallah ilk ve son tedavim olur. Kizlar dualarinizi bekliyorum ozellikle anne adayi olanlardan. Hepinizi opuyorum
Hayırlısı olur inşallahBende bugün aşılamayı yaptırdım. Insallah isteyen herkesin olur.Hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?