Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım. Evet gerçekten temmuz ayı aşılama ayı olmuş :) vatsap grubu iyi fikir katılmak isteyenlerle yapabiliriz grup
Bizi bizden anlayan başka kimse olamaz herhalde evet katılmak isteyenler özelden numaralarını gondersinler bu süreçte beraber olduk diyet süreçlerde de beraber olalım

Arkadaşlar watsap grubundan devam etmek isteyen arkadaşlar özelden numaralarını yazsın daha rahat iletişim kurmak için

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır hasretime son vermek için yarın sabah aşılama için tedaviye başlıyorum tavsiyesi olanlar yada benle beraber bilgi edinip paylaşmak isteyenler gelin derdimize ortak olalim...
Bu ay bende yaptırmak istiyordum ama adetin üçüncü günu yumurta gördü doktor böyle bişey olabilir mi

Kızlar ben bugün asilama yaptırdım.kanama olmadi işlem yapılırken kendimi boşuna kasmışım.hafif her ay olan yumurta ağrısı gibi ağrı vardı sadece.o da merdiven inip çıkarken. Makineye bulaşık yerleştirmek hafif halsizlik yaptı.Bugün ve yarin ilşkiye gir degerlendir dedi. Sizce işlemle aynı gün ilişkinin sakıncası olur mu? Asilama boşa gitmez mi

cnm hayırlı olur inşallah aynı gün önermiyolar aslında doktordan doktora fark ediyo demekki

Hayırlı olsun canım . Kendini fazla yorma. Normal hayatına devam etmek edersin birinci günden sonra.. ilişki için de doktorun dediğini yapmalısın. Benim ilk aşılamamda bana 2. gün itibariyle gün aşırı ilişki demişti ama madem doktorun öyle uygun gördü yap tabi inşallah gebelik olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…