Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm hayırlı olur inşallah aynı gün önermiyolar aslında doktordan doktora fark ediyo demekki

Hayırlısı olsun inşallah olacak

Merhaba Kızlar,
Bu sabah doktor kontrolüm vardı yine (devlet hastanesi).çok yumurtadan dolayı bu siklüsü iptal ettiler Aşılama ve çatlatma iğnesi olmayacak, adet görene kadar korunmasız ilişki de yasak. Aslına bakarsanız bir an aklımdan geçti, doktoru dinlemeyeyim, eşimi de ikna edeyim ve ilişkiyle yumurtalar döllensin. Belki tek belki çoğul gebelik.. aptal cesareti geldi geçti üzerimden ama bu kendimi tehlikeye atmaktan daha kötüsünü yaşamaktan başka neye yarar ..
Yine aynı günün akşamına özel bir klinike profesör doktora randevu aldım. Beni ikna etmesi için belki..çok başarılı ünlü bir doktor..hasta öykümü anlattım kendisine.. Ultrason muayenesinden sonra o da ilişki olmasın dedi. Bana başından hapla değil de iğneyle yumurtlama tedavisi yapılmasını eleştirdi..femarayla az yumurta ve aşılama olmaksızın sadece ilişkiyle tedavi başlatmayı önerdi.aşılama gibi çok yumurta büyütmüyormuş hem. ilk adetimde beni çağırıyor..çok güven verdi bana. Her şey aklıma yattı, yalnız özel klinik olması ve evime oldukça ters bir mevkide olması eksi yanı. Bilmiyorum kızlar bütçeyi ayarlamak çok zor gerçekten..
Sizlere de başarılar diliyorum aşılama olanlar olacaklar hayırlı sonuçlar alırlar inşallah..

Bugün bende ilk asılamam.oldum.84 million sperm le asılamam.oldu. 3 yumurtamda çatlamış. AMA ağrım.çok gaz sancısı gibi. Böyle ilk gu bük ağrı olmasi normalmi

Merhaba kizlar bende bugun yaptirdim sag kasigimda sancim var cok fazla agriyo ikinci asilamam ve asilamadan sonra lekelenme oldu bende sizdede oldu mu

Arkadaşlar bende 22 temmuzda oldum sorunumuz ileri hareket olmamasıydı normal yolla olur dedi doktor fakat beklemek istemedik bir yıldır her ay bekliyoruz . İlk olacağım gün çok ağrım vardı şişkinlik gibi kahverengi lekelenme oldu 11. Gün baktır dedi doktor ama okadar sıkıldm ki negatif görmekten baktırmayı düşünmüyorum olduğum günden itibaren progesteron kullanıyorum kasık ağrılarım göğüs ağrılarım baş dönmelerim var ama ilaçtan olduğunu düşünüyorum umarım olumlu sonuç alırım

Merhaba kizlar bende bugun yaptirdim sag kasigimda sancim var cok fazla agriyo ikinci asilamam ve asilamadan sonra lekelenme oldu bende sizdede oldu mu
Canım bende bugün oldum asilamami gaz sancim çok. Yerimden hoplatiyor beni. Doktor o kanamanın normal.olduğunu bugün bna söylemişti.öyle bi kanam an olursa stress yapma sonuçta bi küçükte olsa operasyon geçiriyorsun dedi. Normal yani canım inş hayırlı haberleri aliriz

Insallah canim ya en zor kismi bu herhalde: beklemek! Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah hayirlisiyla tutmustur hepimizinki de:)

Şişkinlik gaz sancısı az kanama oluyor korkma cnm sonradan yavaş yavaş düzeliyor belki hamilelik belirtisi de olabilir progestan da yapabilir

Hanımlar bu bir grup kurduk oradan birbirimize destek oluyoruz sizde katılmak istiyor iseniz özelden mesaj atin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…