Kızlar WhatsApp grubumuza da katılmak isterseniz katılabilirsiniz.Bugün 3 tane hamilelik haberi aldım sürüsüne bereket doğuran doğurana :) bir ben kaldım bekliyorum nasibimi :)
cnm hayırlı olur inşallah aynı gün önermiyolar aslında doktordan doktora fark ediyo demekki
Hayırlı olsun canım . Kendini fazla yorma. Normal hayatına devam etmek edersin birinci günden sonra.. ilişki için de doktorun dediğini yapmalısın. Benim ilk aşılamamda bana 2. gün itibariyle gün aşırı ilişki demişti ama madem doktorun öyle uygun gördü yap tabiinşallah gebelik olacak..
pozitif düşün hepBen de ilk aşılamamı 1 ağustosta yaptırdım kızlar beklemek gerçekten çok zor. Beklemeye şimdiye kadar alışmam lazımdı ama buna alışılmıyor Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Sağol canım düşünmeye çalışıyorum:)pozitif düşün hep
Amin canım inşallah...ALLAH Hepinize bir an önce nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Canım bende bugün oldum asilamami gaz sancim çok. Yerimden hoplatiyor beni. Doktor o kanamanın normal.olduğunu bugün bna söylemişti.öyle bi kanam an olursa stress yapma sonuçta bi küçükte olsa operasyon geçiriyorsun dedi. Normal yani canım inş hayırlı haberleri alirizMerhaba kizlar bende bugun yaptirdim sag kasigimda sancim var cok fazla agriyo ikinci asilamam ve asilamadan sonra lekelenme oldu bende sizdede oldu mu
Bir dahakine tutar inşallah üzme sakın kendini.Selamın aleykum kızlar bende aşılama seruveninden geçtim tutmadı ikinciyi düşünüyoruz
Hayırlısı inşallah ..Bir dahakine tutar inşallah üzme sakın kendini.
Insallah canim ya en zor kismi bu herhalde: beklemek! Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah hayirlisiyla tutmustur hepimizinki de:)Canım bende bugün oldum asilamami gaz sancim çok. Yerimden hoplatiyor beni. Doktor o kanamanın normal.olduğunu bugün bna söylemişti.öyle bi kanam an olursa stress yapma sonuçta bi küçükte olsa operasyon geçiriyorsun dedi. Normal yani canım inş hayırlı haberleri aliriz
Ben ikinciyi de yaptım şuan beklemeden cnmSelamın aleykum kızlar bende aşılama seruveninden geçtim tutmadı ikinciyi düşünüyoruz
Bugün bende ilk asılamam.oldum.84 million sperm le asılamam.oldu. 3 yumurtamda çatlamış. AMA ağrım.çok gaz sancısı gibi. Böyle ilk gu bük ağrı olmasi normalmi
Şişkinlik gaz sancısı az kanama oluyor korkma cnm sonradan yavaş yavaş düzeliyor belki hamilelik belirtisi de olabilir progestan da yapabilirArkadaşlar bende 22 temmuzda oldum sorunumuz ileri hareket olmamasıydı normal yolla olur dedi doktor fakat beklemek istemedik bir yıldır her ay bekliyoruz . İlk olacağım gün çok ağrım vardı şişkinlik gibi kahverengi lekelenme oldu 11. Gün baktır dedi doktor ama okadar sıkıldm ki negatif görmekten baktırmayı düşünmüyorum olduğum günden itibaren progesteron kullanıyorum kasık ağrılarım göğüs ağrılarım baş dönmelerim var ama ilaçtan olduğunu düşünüyorum umarım olumlu sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?