Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama olmadan önce yumurtanız çatlamış mı diye kontrol edildiniz mi hiç biriniz.çatlatma iğnesinden sonraki gün yapıyorlar aşılamayı ama benimki o zaman çatlamıyor bence daha geç çatlıyor öyle hissediyorum. Çatladığını kontrol edip aşılama yapsalar tutma olasılığı daha fazla artar diye düşünüyorum.

Hoşgeldin canım ben de çarşamba günü aşılama oldum.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)

Inşallah canım... bakiyorum da forumlarda genelde herkesin aşılama sonrası hep sancı olmuş. Bende aşılama sırasında dahil hiç bir sancım olmadi. Hatta aşılama olduğumu unutuyorum. Bende mi annormalik var ki :)

Şişkinlik gaz sancısı az kanama oluyor korkma cnm sonradan yavaş yavaş düzeliyor belki hamilelik belirtisi de olabilir progestan da yapabilir
Bugün akıntımın rengi hafif değişti kahverengi gibi oldu ve korkuyorum şuan da baş dönmelerim var umarım tutmuştur bu şekilde olan başka var mo acaba bugün 11. Gün

Mesela ben çarşamba gece 10. Da iğneni yaptım cuma günün sabah doktorum ultrasonda koydu 3 yumurtan da çatlamıştı. Saat 10 da aşılamam î yaptı. Gittiğim yer tüp bebek merkeziydi. Belki o yüzden ayrıntılı yapildi

kızlar sizin gittiğiniz yerlerde aşılama ücretleri nasıl merak ettim bir ay sonra ben de yaptıracağım da pek bir bilgm yok özel evlet ne kadar bir de tadevisiz aşılama oluyor mu

kızlar sizin gittiğiniz yerlerde aşılama ücretleri nasıl merak ettim bir ay sonra ben de yaptıracağım da pek bir bilgm yok özel evlet ne kadar bir de tadevisiz aşılama oluyor mu
Ben devlette yaptırdım canım sadece iğne parasını ödedim bi de spermi özel bir yerde yıkatıyosun onun parasını ödedik. Çatlatma iğnesi 90 tl yıkatma da 200 tl ödedik. Normalde 400 tlmiş ama anlaşma yapılmış adam da sağolsun iyi niyetli olduğu için 200e yıkıyor. Öncesinde tabi bazı testler istiyorlar rahim filmi, smear testi, spermiyogram sonucu. Hormon tahlilleri. Vajinal ultrason. Bunlardan sonra aşılamaya geçiyorlar. Yani benim gittiğim hastanede bu şekilde canım belki özeller farklı yol izliyordur

Senin aşılama yaptırma sebebin de önemli istenecek testlerde.benim doktorum bende vajinismus olduğu için hiç test falan yapmadı.iğnelerimi vuruldum.gel dediğinde gittim yapıldı.toplamda raporlu ilaçlar ,muayene paraları 1200 civarı tuttu

Ben özelde yaptırdım raporsuz. 1 tane gona f iğnesi 470lira çatlatma iğnesi 108 lira aşılama ücreti 500 lira canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…