- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
Bugün haraket ettiğimde ortaya çıkan ağrılarım dışında başka bi sorunum yok elhammdullah .İlk ve ikinci günü ağrıların olur elbet ama dikkat et ani hareket yapma
Allah hayırlı etsin güzel haberler alırsın inşallahBende aranıza yeni katıldım. Dün ilk aşılamami oldum
InşallahAllah hayırlı etsin güzel haberler alırsın inşallah
Benim de öyle olmuştu gaz sancısı ilk iki gün normal herhaldeBugün bende ilk asılamam.oldum.84 million sperm le asılamam.oldu. 3 yumurtamda çatlamış. AMA ağrım.çok gaz sancısı gibi. Böyle ilk gu bük ağrı olmasi normalmi
Hoşgeldin canım ben de çarşamba günü aşılama oldum.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)Bende aranıza yeni katıldım. Dün ilk aşılamami oldum
Hoşgeldin canım ben de çarşamba günü aşılama oldum.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)
Bugün akıntımın rengi hafif değişti kahverengi gibi oldu ve korkuyorum şuan da baş dönmelerim var umarım tutmuştur bu şekilde olan başka var mo acaba bugün 11. GünŞişkinlik gaz sancısı az kanama oluyor korkma cnm sonradan yavaş yavaş düzeliyor belki hamilelik belirtisi de olabilir progestan da yapabilir
Hoşgeldin canımBende aranıza yeni katıldım. Dün ilk aşılamami oldum
Bugün fazla değil arada geliyor şancı.Benim de öyle olmuştu gaz sancısı ilk iki gün normal herhalde
Mesela ben çarşamba gece 10. Da iğneni yaptım cuma günün sabah doktorum ultrasonda koydu 3 yumurtan da çatlamıştı. Saat 10 da aşılamam î yaptı. Gittiğim yer tüp bebek merkeziydi. Belki o yüzden ayrıntılı yapildiAşılama olmadan önce yumurtanız çatlamış mı diye kontrol edildiniz mi hiç biriniz.çatlatma iğnesinden sonraki gün yapıyorlar aşılamayı ama benimki o zaman çatlamıyor bence daha geç çatlıyor öyle hissediyorum. Çatladığını kontrol edip aşılama yapsalar tutma olasılığı daha fazla artar diye düşünüyorum.
Evet bence de böyle yapılması lazım.sizin gittiğiniz yer neresiydiMesela ben çarşamba gece 10. Da iğneni yaptım cuma günün sabah doktorum ultrasonda koydu 3 yumurtan da çatlamıştı. Saat 10 da aşılamam î yaptı. Gittiğim yer tüp bebek merkeziydi. Belki o yüzden ayrıntılı yapildi
Ben devlette yaptırdım canım sadece iğne parasını ödedim bi de spermi özel bir yerde yıkatıyosun onun parasını ödedik. Çatlatma iğnesi 90 tl yıkatma da 200 tl ödedik. Normalde 400 tlmiş ama anlaşma yapılmış adam da sağolsun iyi niyetli olduğu için 200e yıkıyor. Öncesinde tabi bazı testler istiyorlar rahim filmi, smear testi, spermiyogram sonucu. Hormon tahlilleri. Vajinal ultrason. Bunlardan sonra aşılamaya geçiyorlar. Yani benim gittiğim hastanede bu şekilde canım belki özeller farklı yol izliyordurkızlar sizin gittiğiniz yerlerde aşılama ücretleri nasıl merak ettim bir ay sonra ben de yaptıracağım da pek bir bilgm yok özel evlet ne kadar bir de tadevisiz aşılama oluyor mu
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır hasretime son vermek için yarın sabah aşılama için tedaviye başlıyorum tavsiyesi olanlar yada benle beraber bilgi edinip paylaşmak isteyenler gelin derdimize ortak olalim...
Senin aşılama yaptırma sebebin de önemli istenecek testlerde.benim doktorum bende vajinismus olduğu için hiç test falan yapmadı.iğnelerimi vuruldum.gel dediğinde gittim yapıldı.toplamda raporlu ilaçlar ,muayene paraları 1200 civarı tuttukızlar sizin gittiğiniz yerlerde aşılama ücretleri nasıl merak ettim bir ay sonra ben de yaptıracağım da pek bir bilgm yok özel evlet ne kadar bir de tadevisiz aşılama oluyor mu
Ben özelde yaptırdım raporsuz. 1 tane gona f iğnesi 470lira çatlatma iğnesi 108 lira aşılama ücreti 500 lira canımkızlar sizin gittiğiniz yerlerde aşılama ücretleri nasıl merak ettim bir ay sonra ben de yaptıracağım da pek bir bilgm yok özel evlet ne kadar bir de tadevisiz aşılama oluyor mu
Malatya-ya gittim dogufertil tüp bebek merkezine..1000 tl ücret alındı. Tutsun da para önmli degolEvet bence de böyle yapılması lazım.sizin gittiğiniz yer neresiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?