- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
Ben de olmuştu ufak bi lekelenme ilk gün çok da ağrım olmuştu doktor Bi problem olmaz normal demişti ikinci güne Bişey kalmamışyıMerhaba kizlar bende bugun yaptirdim sag kasigimda sancim var cok fazla agriyo ikinci asilamam ve asilamadan sonra lekelenme oldu bende sizdede oldu mu
Sadece ilaçlara 1000 tl ye yakın verdm iğne kullandm aşılama sadece 94 tlydi ayrıca muayene ücretleri vardı oda toplamda 120 civarı tuttukızlar sizin gittiğiniz yerlerde aşılama ücretleri nasıl merak ettim bir ay sonra ben de yaptıracağım da pek bir bilgm yok özel evlet ne kadar bir de tadevisiz aşılama oluyor mu
Merhaba kac gun bekleniyo 12 gün muBen de ilk aşılamamı 1 ağustosta yaptırdım kızlar beklemek gerçekten çok zor. Beklemeye şimdiye kadar alışmam lazımdı ama buna alışılmıyor Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Kesin olarak 14 ile 17 gün arası belli oluyormuş asilama gebelik.Merhaba kac gun bekleniyo 12 gün mu
12 gün sonra kanda belli olur dedi doktor ama ben 15 gün bekleyeceğim araştırdığımda 12. Gün negatif birkaç gün sonra pozitife dönüşenler var.Merhaba kac gun bekleniyo 12 gün mu
Göbekten vuruldum bazıları koldan vuruyorHanimlar merhabalar,esinin sperm sayısı düşük oldugu icin aşılama olan var mı aranızda? Ve pcolu olan ayni zamanda
Esim suanda vitamin kullaniyor degerleri yukselmezse doktor bize rahim filmi cekip asilama yapacakmış
Igne yazmissiniz igne nereden vuruluyor aşılama yaptirmadan önce göbekten mi
Rahim filmi cektirdinizmi aşılama öncesi arkadasim.Göbekten vuruldum bazıları koldan vuruyor
Çoğu kişi çekiliyo cnm mantıklı olanda o. çünkü tüplerde sıkıntı varsa aşılamanın tutması imkansız hale geliyor. korkulacak bişey değil ben anestezili yaptırmıştım hiç ağrı filan olmuyo.Rahim filmi cektirdinizmi aşılama öncesi arkadasim.
Simdi evde idrar testi yaptım agladim aglicam aylardan beri tek cizgi görüyorum zaten esimin bu sperm sayisiyla cok zor olcagini da biliyorum ama insanin icinde umut var isteÇoğu kişi çekiliyo cnm mantıklı olanda o. çünkü tüplerde sıkıntı varsa aşılamanın tutması imkansız hale geliyor. korkulacak bişey değil ben anestezili yaptırmıştım hiç ağrı filan olmuyo.
Arkadaşa katılıyorum canım aşılamadan önce rahim filmi isteyecekler eğer istanbuldaysan ecomar diye bir film merkezi var orda hiç hissetmeden çekiyorlar. Ben orda çekilmedğime çok pişman oldum çok acı çektim. O filmi çekil aşılamaya geç sen de. Ben de 1 yıldan fazladjr doğall olsun diyr uğraştım eşimde sperm hareketliliği ve morfoloji düşük ilaç kullanıyor yükseldi ama hala normal seviyenin altında o yüzden bu ay aşılama denedik bakalım hayırlısıSimdi evde idrar testi yaptım agladim aglicam aylardan beri tek cizgi görüyorum zaten esimin bu sperm sayisiyla cok zor olcagini da biliyorum ama insanin icinde umut var iste
Adetimde 2 gun gecti sadece
Kendimi cok yorgun hissediyorum uzuntuden mi nedir boynum başladı agrimaya bir de fıtığım var.
Asilama da sans dusuk tup bebek de yüksekmiş ama doktor bize hic tup bebek.lafini açmadı
Canim ne yazikki istanbulda degilim istanbul a da cok uzagim doktor bana dediki anestezi veririm ufak ama senin vajinal muaynen rahatti rahim filminde sorun olcagini zannetmiyorum gercekten rahat durdum arkasindan sürünme seklinde kan geldi ama vajinal muayneden sonra .gittgm yer ozel hastane ayni zamanda tup bebek merkezi . Doktor tup bebek uzmani ama bana hic tup bebek demedi esimin sayo dusuk hareketlilik düşük morfoloji yuzde 3 eger eylülde yukselmezse rahim filmi cekcem sonra aşılama yapcam dedi eylul ayinda esimin doğumgünü kutlicam 2mizede moral olsun diye hazirlicam sofra ona,2 gun sonra da gidecegiz. Ailelerin haberi yok bitek benm annem biliyor,o da yollarda olursek kalirsak bir bilen olsun diye annemin bildigini esim bilmiyorArkadaşa katılıyorum canım aşılamadan önce rahim filmi isteyecekler eğer istanbuldaysan ecomar diye bir film merkezi var orda hiç hissetmeden çekiyorlar. Ben orda çekilmedğime çok pişman oldum çok acı çektim. O filmi çekil aşılamaya geç sen de. Ben de 1 yıldan fazladjr doğall olsun diyr uğraştım eşimde sperm hareketliliği ve morfoloji düşük ilaç kullanıyor yükseldi ama hala normal seviyenin altında o yüzden bu ay aşılama denedik bakalım hayırlısı
Hangi ilaci kullaniyor esin canim benim esim vemax diye bir vitamin iciyor gunde 2.kez bitkisel ama ilac degildir yaziyor ustunde pahali da 75 tlArkadaşa katılıyorum canım aşılamadan önce rahim filmi isteyecekler eğer istanbuldaysan ecomar diye bir film merkezi var orda hiç hissetmeden çekiyorlar. Ben orda çekilmedğime çok pişman oldum çok acı çektim. O filmi çekil aşılamaya geç sen de. Ben de 1 yıldan fazladjr doğall olsun diyr uğraştım eşimde sperm hareketliliği ve morfoloji düşük ilaç kullanıyor yükseldi ama hala normal seviyenin altında o yüzden bu ay aşılama denedik bakalım hayırlısı
değerler çok düşük değilse önce aşılama diyolar cnm bak bizim eşimle çok büyük bi sorunumuz yok benim yaşım 37 eşimde de değerler sınırda dedi doktor ilk önce aşılama deneyelim dedi 1 kez oldum çarşamba günü 2. yi olucam olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi ama bence asıl sorunumuz ne biliyomusun çok kafaya takıyoruz her ay belki 10 tane test yapıyorum olmayan çizgiler görüyorum insanın elinde değil ama önce ruh halimizi düzeltmemiz lazım umarım hepimiz güzel haberler alırızSimdi evde idrar testi yaptım agladim aglicam aylardan beri tek cizgi görüyorum zaten esimin bu sperm sayisiyla cok zor olcagini da biliyorum ama insanin icinde umut var iste
Adetimde 2 gun gecti sadece
Kendimi cok yorgun hissediyorum uzuntuden mi nedir boynum başladı agrimaya bir de fıtığım var.
Asilama da sans dusuk tup bebek de yüksekmiş ama doktor bize hic tup bebek.lafini açmadı
Canim bizim değerlerde düşük eşimde ama sanirim aşılama icin yeterli .değerler çok düşük değilse önce aşılama diyolar cnm bak bizim eşimle çok büyük bi sorunumuz yok benim yaşım 37 eşimde de değerler sınırda dedi doktor ilk önce aşılama deneyelim dedi 1 kez oldum çarşamba günü 2. yi olucam olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi ama bence asıl sorunumuz ne biliyomusun çok kafaya takıyoruz her ay belki 10 tane test yapıyorum olmayan çizgiler görüyorum insanın elinde değil ama önce ruh halimizi düzeltmemiz lazım umarım hepimiz güzel haberler alırız
Insallah guzel haberler aliriz gercekten dunyanin en mutlu insani olcam sanırımdeğerler çok düşük değilse önce aşılama diyolar cnm bak bizim eşimle çok büyük bi sorunumuz yok benim yaşım 37 eşimde de değerler sınırda dedi doktor ilk önce aşılama deneyelim dedi 1 kez oldum çarşamba günü 2. yi olucam olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi ama bence asıl sorunumuz ne biliyomusun çok kafaya takıyoruz her ay belki 10 tane test yapıyorum olmayan çizgiler görüyorum insanın elinde değil ama önce ruh halimizi düzeltmemiz lazım umarım hepimiz güzel haberler alırız
aynı şeyi bende bir buçuk yıldır yaptım hatta abartıp internetten 50 li testler alıyodum günde 3-4 defa test yapıyodum elde değil haklısın ama ben bu arada beklerken rahimiyle ilgili çok ciddi sıkıntısı olup eşinde de sıkıntı olan bi arkadaşım normal yollardan hamile kaldı. olmayacak diye bişey yok Allah nasip ettiyse olacak inşallahCanim bizim değerlerde düşük eşimde ama sanirim aşılama icin yeterli .
Gercekten cok kafaya takiyoruz ama insanin elinde degilki ben butun ay düşünmesem adetime 1 2 gun kala başlıyorum strese sendede boyle oluyor mu?
Bende pco var bide
Abooooooo off yaaaa off Allah yar ve yardimcimiz.olsun gerçekten herkesin bir zamani var Allah aratmasin bekletmesin Insallah yıpratıcı süreç kafa bosalmasi şartaynı şeyi bende bir buçuk yıldır yaptım hatta abartıp internetten 50 li testler alıyodum günde 3-4 defa test yapıyodum elde değil haklısın ama ben bu arada beklerken rahimiyle ilgili çok ciddi sıkıntısı olup eşinde de sıkıntı olan bi arkadaşım normal yollardan hamile kaldı. olmayacak diye bişey yok Allah nasip ettiyse olacak inşallah
İlk başta proxed plus kullandı sonra neofortil m ye geçti canım 6 aydır falan kullanıyor. Bunlarda da ilaç değildir yazıyor sporcuların da kullandığı bir takviye aslında bunlar ama spermi iyileştirmeye de yarıyorlar. Pahalılar evet bebiş olsun da yeter ki feda olsun:)Hangi ilaci kullaniyor esin canim benim esim vemax diye bir vitamin iciyor gunde 2.kez bitkisel ama ilac degildir yaziyor ustunde pahali da 75 tl
Canim ne yazikki istanbulda degilim istanbul a da cok uzagim doktor bana dediki anestezi veririm ufak ama senin vajinal muaynen rahatti rahim filminde sorun olcagini zannetmiyorum gercekten rahat durdum arkasindan sürünme seklinde kan geldi ama vajinal muayneden sonra .gittgm yer ozel hastane ayni zamanda tup bebek merkezi . Doktor tup bebek uzmani ama bana hic tup bebek demedi esimin sayo dusuk hareketlilik düşük morfoloji yuzde 3 eger eylülde yukselmezse rahim filmi cekcem sonra aşılama yapcam dedi eylul ayinda esimin doğumgünü kutlicam 2mizede moral olsun diye hazirlicam sofra ona,2 gun sonra da gidecegiz. Ailelerin haberi yok bitek benm annem biliyor,o da yollarda olursek kalirsak bir bilen olsun diye annemin bildigini esim bilmiyor
Çıkmazdayım
Yasadigimiz yere 2 saat uzaklikta bi yere gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?