Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun Umarım herkesin aşılama süreci yolunda gider ve çok yıpranmadan kucağımıza alabiliriz.

Kizlar merhaba ilk ignemi aksamustu oldum. Esim yapti ve hic aci hissetmedim cok sasirdim cunku bir onceki gebeligimde kan sulandirici igne kullaniyodum ve canim cok yaniyodu. Iki igneninde ucu ayni gibi ama sanirim iceriklerinden dolayi onceki ignemde canim yaniyodu. Bu ignenin kullanimi cok rahat. Hemsire igneleri sebzelikte sakla dedi. Ben dolabin alt kisminda herhangi bir rafta bu igneleri saklayabilir miyim? Igne kutulari sebzeligime tam sigmiyor. Ayrica igneden once kolonyali pamuk kullanmak zorunda miyim? Kolonya kokusu beni cok rahatsiz ediyor. Bugunku ignemi kolonya surmeden yaptim ve hicbir sorun yasamadim.

Ya kirdiysam gercekten cok ozur dilerim. Amacim fikir vermek sadece. Yumurta dondurma islemini bilmeyenler var sonucta. Amacim gercekten moralini bozmak degil.
bu dönem hepimizi çok yoruyor. ben eşimi aşılama için bile çok zor ikna ettim. bir türlü sperm sayısında problem olduğunu kabul etmek istemiyor. ben de fazla alınganlık yaptım galiba kusura bakma kardeşim

bugün aşılamamın 8.günü aşılama yapılırken sağ kasığımda sanki kopma gibi bişey hissettim aslında çok da adlandıramıyorum. şuanda da hafif bi kasık ağrısı yaşıyorum ve sağ kasığımda damarın üstünde fındık büyüklüğüne yakın bi şişlik var dokununca acıyor. dünde çok akıntı yaşadım söylemesi ayıp inşallah gebelik için uğraşırken başka sıkıntılar çıkmaz sizler bu tür şeyler yaşadınız mı paylaşırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar , ben ikinci aşılamamı yaptırdım. ikinci tuttu , fakat tam anlamıyla sevinemedim dün kese gördük küçük olduğunu haftaya gelişmezse düşme riskinin çok olduğunu söyledi drum... bekliyoruz hayırlısı diyip... herkesin gönlüne göre nasip etsin allah

Daha önce hamile kalmadığım için çok bilmiyorum fakat bir arkadaşta aynı senin gibi bi durum olmuştu hatta doktor kürtaj için sabahına gün vermişti. kızcağızın parası olmadığı için bir iki gün erteledi nasıl olsa düşük olacak diye de deli gibi temizlik yapmış evde ertesi gün ablası başka bi hastaneye götürüyo ısrarla ve bi sorun olmadığı anlaşılıyo ve şimdi mahkemelikler kızda tahminen 6-7 aylık hamile şuan. o yüzden hiç üzülme (ayrıca bu doktora bende nerdeyse gidecektim kendisi başhekim ünlü de bi doktor)

Geç cvp verdim kusura bakma tam aşılama zamanımda misafirlerim çıktı geldi aksilik işte. inşallah arkadaşım en kısa zamanda Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür test günün ne zaman. Bende bugun ankara geldim doktora kontroller için 2 yumurta oluşmuş bakalim

Daha bugün 8.günüm bi hafta var yani çok umutlu değilim ama insan yine de heyecanlanıyor. senin de tam aksilik olmuş valla

kızlar merhaba. benimde aşılama öncesi iğnelerimi kullanıyorum pazartesi başladık bu gün 4. yü vurcak eşim . millet kendi yapıyormuş ama ben bakamıyorum fenalık basıyor iğne zamanı :) pazartesi doktor kontrolü var sanırım yumurta büyüklüğüne bakıcak eğer gerek görürse 1 kutu daha gonal f vericekmiş hemşire öyle demişti. acaba aşılama hangi gün olur rüyama girdi dün gece çok korktum ya benim kadar ödlek yoktur sanırım :) umarım herşey istediğimiz gibi sonuçlanır rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın . hemşire düşünmeyin normal hayatınıza devam edin dedi ama ben daha aşılama olmadan böyle olunca o zaman nasıl geçicek bilmiyorum .

İcimi ferahlattin canim sagolsin . Rabbim isteywn herkese yasamak nasip etsin 3 senedir bekliyoruz o kadar düskünüm ki cocuklara kücüklükten kücüklükten beri . Ceyizimde bile bebek esyasi vardi almistim gözümü hos gelgelen o kadar yani rabbimin sınavlari vardir bir bildigi diyorum.

cevap için çok teşekkürler , umarım bizim de öyle olur .... her ne kadar kaptırmamaya çalışsam da insan üzülüyor .... dua edip bekleyeceğiz ....

Kızlar ben geldim ameliyat oldum 4. Günüm bugun tüplerim alinmadihatta şuan ikisi tertemiz açık meğer sol tüpüme kalın bağırsak dolanmış onu tüpüm genişlemiş şeklinde algilamislar ve küçük bir kistim varmış doğuştan vardi herhalde zararı olan bir kis değildi dedi tüplerim den sıvı zor geçmiş kapalıydı ama sonunda geçti ikisinden de dedi rahminde tertemiz çocuk için ne aşılamaya nede tüp bebeğe ihtiyaç iniz yok 6 ay normal deneyin dedi

ohh çok güzel maşallah. senin adına çok sevindim inşallah bebiş haberlerini de duymak nasip olur bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…