Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider.

Bugün adetimin 12. Günü kontrol vardı gittim ve yumurtam 22 mm olmuş aşılama için geç kalmışız maalesef hızlı büyümüş. Çatlatma iğnesi yaptırdı hemen. Yarın ilişki dedi ama çatlamak üzere değil mi sizce yarın geç olmaz mı ? Kararsız kaldım

doktor bilerek demiştir öyle canım içini ferah tut sen rabbim inşallah tez zamanda kavuşturur bebişine :)

geçmiş olsun güzel bir haber maşallah :)

Merhaba arkadaşlar,
Ben de yarın başlıyorum aşılama tedavime..burda aşılamanın sonucunu bekleyen aşılama yapacaklar, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.. çok umutluyum hepimiz için..negatifi görenler de yılmasın lütfen. Yeniden yeniden deneyin.
Benim hikayeme gelirsek ilk, aşılamayla başladı. Hayatımda ilk defa hamile kaldım, o da ilk aşılamamla oldu. Maalesef 24. hafta erken doğumdan sonra fazla yaşayamadan vefat ettiler oğullarım..tabiki açım büyük , unutamam, benim ve eşim için büyük travma..ama ben yine umutluyum bu sefer, hayırlısı olsun hakkımızda

Selam kızlar bende çarşamba günü ikinci aşılamamı yaptiricam 23 yaşındayım 18 aylık evliyim eşimle bende bi sıkıntı yok. ilk aşılama da klomenle oldu bu sefer gonal f kullandım pazartesi yumurtalarım kaç mm ona bakilicak ona göre catlatma iğnesi vurulucak umudum hep var InşAllah hepimizin yüzü gülücek

Güzel haber bekleyen ve hala tedavi sürecinde olanlara içinde de bana rabbim yardım etsin inşallah kısa sürede sağlıklı evlatlar kucağımiza almayı nasip etsin okuyorum yazılanları hemen hemen hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz inşallah hepimiz beraber guzel haberleri alırız kızlar

Iyi aksamlar kizlar 6 temmuzda ilk asilamami olmustum cok sukur tuttu hamileyim. Dun kan verdim 73 ciktibugunde netlestirip oyle yazmak istedim bugun 132 cikti cok mutluyum insallah hersey yolunda gider. Pco vardi bende de 1 senedir istiyorduk tam 1 senenin sonunda rabbim nasip etti. Ama 4-5 ay tam anlamiyla tedavi surecimiz oldu. Cunku oncesin de gittigim doktor duphaston verdi o sadece adeti duzenlemis oldu hamile kalmam icin bi etkisi yoktu bos yere kac ay onla umit ettim.yumurta lar hic buyumuyomus. Neyseki baska doktora gityik. 2 defa cat ignesi ile dogal yoldan denedik ve ilk defa asilama oldu. Cok sukur Rabbime isteyen herkese verir insallah hic bi zaman umudunuzu kesmeyin guzel gunler bir gun gelecek insallah

Hayırlı olsun Canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy maşallah hayırlı uğurlu olsun InşAllah canım sağlıklı rahat bi hamilelik geçirip evladını kucağına al inşallah anasına babasına vatanına bayrağına hayırlı evlâd olsun InşAllah. Kaç yumurtanız oluşmuştu klomen mı kullandınız gonal f mı eşinizin sperm durumu nasıldı . Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen ama böyle güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum umudum artıyo kendim adına da

Saolasın canım benim.. tabi ki memnuniyetle yanıtlarım.. ben pcos olduğum için düşük dozla puregon iğnelerden olmuştum. Tedbirli davrandılar. Pcos olunca yumurtalar aniden tepki verip ikiden fazla yumurta olgunlaşabiliyor çünkü ve bu da aşılamada istenmeyen bir durumdur. 2 tane 17-18 mm lerde folikülüm oluştu ( ve daha birsürü küçükler).İki olgun sağlıklı olanları döllenmiş. Eşimde sıkıntı yok. Testleri normal. Bütün sorun pcos olmam, yumurtlayamamam.
Yumurta rezervi yüksek bende yani tam bir polikistik overim. Şuan için en büyük korkum çok yumurta oluşup aşılamamın iptal edilmesi olur herhalde..tutarsa da başka başka korkularla savaşacağım..allah bize güç versin.. yine soruların olursa memnuniyetle yanıtlarım.. ben de burda dert ortaklarımı okuyup sorularıma cevap buluyorum

Aşılama da ilk muanemde 7 folikülüm vardı gonal f iğne vurunmaya başladım ikinci muanemde 3 tane 12 mm lik yumurtam oluşmuş pazartesi son kontrölüm doktor muhtemelen 18 mm olur catlatma iğnesi vururuz dedi. Bende siz gibi endişeliyim yumurta sayım artarda aşılamam iptal olursa diye bulunduğum yer iğneler için rapor cikartmıyo iki gonal f iğne yı 1 milyara aldım iptal olurda 3. Aşılamam da iğneli yapalım derse doktor maddi yönden de zorlanıcam endişe içindeyim

O zaman napıyoruz..endişeleri bir kenara bırakıyoruz.. olur da olmazsa belimizi doğrultur yeniden başlarız.. ben biraz eksik anlattım ama paylaşayım;
1. yılımızda çocuk isteği yoktu. borçlardan dolayı
3. Yılı doldurdum (11/2016) raporla aşılama ilaçları + pozitif + ikiz gebelik + 24. hafta erken Doğum + 7-8 saat sonra çocukların vefat etti (05/2017)
Loğusadan sonra ara kanamalar bir türlü düzelmeyen bitmeyen kanamalar
Doğumdan sonra 6. ay raporu beklemeden ücretli aşılama + çok folikül ve iptal edildi (11/2017)
Doğumdan 10 ay sonra ücretli tüp bebek + negatif sonuç (04/2018)
Şimdi raporlu aşılama yapıyorum.
Doktorlar başından karşı çıktı bana tüp bebeğe gerek yok. Hem ücretli hem de aşılama bende olumlu sonuç veriyor diye.
Ben onları dinlemedim..
Şimdi sen ben diğer kader arkadaşlarımız maddi manevi zorlanıyoruz. Bir yerlerden kısıp bu tedavileri yürütmeye çalışıyoruz..olumlu olumsuz demeden..Umudumuzu yitirmeden sabırla ulaşacağız inşallah. Doktorlara güvenip doğru dozajı ayarladığını bilirsek sıkıntı yok. Gerisi artık yumurtalarımızın tepkisine kalmış.

Sende çok şeyler atlatmışsın canım çok şükür mükafatını aldın şimdi yapılan emekler boşa gitmiyor çok şükür. Gene de maşallah ayakta alkışlanıcak kadınsın onca sıkıntıya nazaran umudunu kaybetmemişşin Allah herkese sen gibi güç kuvvet versin

Ahsen çok sevindim gözün aydın uzun süre ses çıkmadı kimseden tutmamıştır diye düşündüm ama çok şükür iyi haberleri verdin benim ilk aşılama tutmadı ikinci için başladık ilaçlara haftaya cuma aşılama ılıcak büyük ihtimal bizlere de bol bol dua et olurmu tekrardan gözün aydin

Tekrar merhaba. Bugün 6.iğnemi vuracağım Allahın izniyle. Evliliğimin 8. yılı bitmek üzere.Benim sorunum eşimle ilişkiye girememekten kaynaklı bir sorun.bana daha önce vajinismus teşhisi kondu.(yıllarca erteledim tedavisini o ayrı konu.)
Ama aşılama için başvurduğum doktorum vajinismus değilsin sen dedi.eşimin ve annemin baskılarından dolayı biraz da aşılama yaptıracağım.34 yaşındayım çünkü.aslında çok istemiyorum çocuk sahibi olmayı. İyi bir anne olamamaktan Allahın istediği gibi yetiştirememekten korkuyorum çocuğumu.çok bölük pörçük oldu hikayem idare edin.neyse çok bilgilendirmedi doktor beni. Folikülü de ilk kez sizden duydum mesela.pazartesi gideceğim doktora.şimdi de beni iğnelerden dolayı çok sayıda yumurta büyür ve işlemim ertelenir korkusu sardı.hayırlısı artık..

Sagol canim darisi basina olsun iinsallah surekli dua ediyorum zaten bu surecin ne kadar zor yipratici oldugunu yasayip gordum . Hep dua ediyorum Allah im bu yolda caba harcayan gozyasi doken hasret ceken emek veren masraf yapan umudu olan umudu tukenen kisacasi isteyen herkese nasip et diyorum. Sende indallah tez zaman da guzel haberi verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…