2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Merhaba kizlar yaaa bugun o kadar kötüyüm ki anlatamam bulantim cok fenaydi kafami kaldiramadim.. simdiye kadar rahat gidiyordum ne oldu anlamadim umarim devam etmez ama gun boyu kötüydüm bugün... sizde ne var ne yok
Benimki 3. Haftadan beri bulanti kusma

Benimki 3. Haftadan beri bulanti kusma
Benimde gun icerisinde bulantim oluyordu sık sık ama beni zorlayacak kadar degil... dun bi basladi anlamadim gece de devam etti hala var hatta dr um normal diyor üşüttüm ya sanırım ondan hala duzelemedim çünkü...
Gunaydin kizlaaaaar

Evet burdaki takvime gore benim cuma gunu kontrolum var bskayim ultradona gire kac hafta olcak

Evet burdaki takvime gore benim cuma gunu kontrolum var bskayim ultradona gire kac hafta olcak
Benim kontrollerimde hep aynı çıkıyor canım, sanırım tüp bebek olunca sonuçta belli oluyo günü falan bire bir aynı oluyo. Yiğenimi hatırlıyorum haftalarca iki hafta önden gidiyodu hep.

Kizlar iki gundur.bir titreme geliyor bana ve bugun karnimin alti cok agriyor boyle olan kimse varmi yada bilgisi olan

Bende ayni durum bulanti icin metpamit ictigimde oldu yan etkilerindede kas kasilmalari titreme falan yaziyodu hemen biraktim.kullandigin ilaclari bi incele istersen T taliha21
Canım ben bulantı ilacını hiç kullanmadım bugün çok kendimi halsiz hissediyorum kalp çarpıntısı çok var

Günaydin kizlarr..Birkac gundur bulantilarim hafiflemis ve gögüslerimin dolgunlugu gitmisti gündengüne bebeklerime bisey oldu diye korkum artti kontrolede daha 2hafta var okadar bekleyemezdim.dün aksam dayanamadim yakinimdaki bi özele gittim ve durumu anlattim ultrasonla bakildi ve bebeklerimin ikiside cok iyi kalp atislarida var,kocaman olmuslar ve birtanesi kipir kipir hareket etti onu gorunce cok duygulandim Rabbim bu korkulari icimizden alsin,sag saglim bebeklerimize kavusalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…