Canim valla bitsede ayri bir dert,benim iki gundur birden hafifledi hemen bi doktora gidip kalp atislarini kontrol etmek istiyorumBenim bu bulantilar ve kusmalar bitmek bilmiyor
Merak etme bir sorun yoktur cnm bazi.kiisilerfe hmn biter bazilsrnda uzun surerCanim valla bitsede ayri bir dert,benim iki gundur birden hafifledi hemen bi doktora gidip kalp atislarini kontrol etmek istiyorum
Kizlar ne yapiyunuz
Merhaba kizlar yaaa bugun o kadar kötüyüm ki anlatamam bulantim cok fenaydi kafami kaldiramadim.. simdiye kadar rahat gidiyordum ne oldu anlamadim umarim devam etmez ama gun boyu kötüydüm bugün... sizde ne var ne yokÇok sessiziz bugün kızlar, nerelerdesiniz?
Benimki 3. Haftadan beri bulanti kusmaMerhaba kizlar yaaa bugun o kadar kötüyüm ki anlatamam bulantim cok fenaydi kafami kaldiramadim.. simdiye kadar rahat gidiyordum ne oldu anlamadim umarim devam etmez ama gun boyu kötüydüm bugün... sizde ne var ne yok
Benimde gun icerisinde bulantim oluyordu sık sık ama beni zorlayacak kadar degil... dun bi basladi anlamadim gece de devam etti hala var hattaBenimki 3. Haftadan beri bulanti kusma
Günaydın canım. Bugün senle 12. Haftaya girdik hayırlısıylaGunaydn herkese nasilsnz
Benim kontrollerimde hep aynı çıkıyor canım, sanırım tüp bebek olunca sonuçta belli oluyo günü falan bire bir aynı oluyo. Yiğenimi hatırlıyorum haftalarca iki hafta önden gidiyodu hep.Evet burdaki takvime gore benim cuma gunu kontrolum var bskayim ultradona gire kac hafta olcak
Merhaba karnının alt kismina titreme geliyor dimi bende yaşıyorumKizlar iki gundur.bir titreme geliyor bana ve bugun karnimin alti cok agriyor boyle olan kimse varmi yada bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?