Gunaydin canim nasılsın? Ben hic iyi değilim bugün... dun kizim cok hastaydı serum falan taktilar sanirim banada bulasmis bugün cok halsizim ve bogazim cok kötüGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım. Kızın nasıl şimdi? Zencefil limon ve balı karıştırıp sabah akşam ye birkaç kaşık. Çok açık çay yap iç azar azar. Limonata varmı sizde bilmiyorum. Bizim buraya özgü bir içecekdir aslında. Varsa sıcak su ile yapıp iç. Yoksa da yapılışı limonu sıkacan bolca şekerle karıştırıp özleşene kadar bekletecen daha sonra bir parmak bu karışımdan kalanıda normalde soğuk suyla karıştırıp içiyodun ama sen sıcak suyla yap oralet gibi. Boğazındaki mikrobu alır.Gunaydin canim nasılsın? Ben hic iyi değilim bugün... dun kizim cok hastaydı serum falan taktilar sanirim banada bulasmis bugün cok halsizim ve bogazim cok kötüyutkunamiyorum bile napacagim bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım, ancak bu şekilde doktor görüşlerini yazarsan biraz ikiz annelerimiz tedirgin olabilir bence. Her hamilelikde risk olur bu ikizde olsa tekde olsa tüp de olsa normalde olsa. Benğm riskim kilolu olmamdan kaynaklıydı diye doktorum bana tek embriyo koymayı uygun gördü. Bence sende doktorunun dediğine göre karar ver kaç tane konulacağına. Umarım sonucun güzel olur sende aramıza katılırsın.Kızlar merhaba. Çarşamba transferim var. İyi kalitede 9 tane 5.gün blast embriyomuz var. Doktorumuz 3.deneme olduğu için 2 tane transfer edelim dedi ama ikiz gebeliktem çok korkuyoruz. Süreç xor olabiliyor ya da çocuklarda problem olabiliyor erken doğuma bağlı olaraktan diye doktorumuz da bizi korkuttu araştırmalarıma göre de olabiliyormuş.ama tabi aynı zamanda pozitif ihtimali de artmış oluyor. Bu arada yaşım 30 . Size kaç embriyo transfer edildi de ikiz oldu. Ya da hamlilelik de sıkıntı yaşıypr musunuz? Tecribelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Niye rahatsız olsunlar ki dünya sırrı açıklamadım sonuçta. Herkes bunun risklerini zaten göze alıp transfere giriyor. Aksine ben sizlerin gebelikleri güzelse bana umut ve moral olsun diye yazdım. Problem yoksa biri söyleyince olmayacak sonuçta. Neyse teşekkür ederim cevap için. Hayırlı olsun gebelikleriniz.Hayırlısı olsun canım, ancak bu şekilde doktor görüşlerini yazarsan biraz ikiz annelerimiz tedirgin olabilir bence. Her hamilelikde risk olur bu ikizde olsa tekde olsa tüp de olsa normalde olsa. Benğm riskim kilolu olmamdan kaynaklıydı diye doktorum bana tek embriyo koymayı uygun gördü. Bence sende doktorunun dediğine göre karar ver kaç tane konulacağına. Umarım sonucun güzel olur sende aramıza katılırsın.
Canim benimde 3.denenemde 2tane 5.gun embriyo transferim oldu,ikiz gebeyimKızlar merhaba. Çarşamba transferim var. İyi kalitede 9 tane 5.gün blast embriyomuz var. Doktorumuz 3.deneme olduğu için 2 tane transfer edelim dedi ama ikiz gebeliktem çok korkuyoruz. Süreç xor olabiliyor ya da çocuklarda problem olabiliyor erken doğuma bağlı olaraktan diye doktorumuz da bizi korkuttu araştırmalarıma göre de olabiliyormuş.ama tabi aynı zamanda pozitif ihtimali de artmış oluyor. Bu arada yaşım 30 . Size kaç embriyo transfer edildi de ikiz oldu. Ya da hamlilelik de sıkıntı yaşıypr musunuz? Tecribelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İşte bu cevabı bekliyordum çok teşekkür ederimCanim benimde 3.denenemde 2tane 5.gun embriyo transferim oldu,ikiz gebeyimilk baslarda bizde ayni tereddutleri yasadik ama sansi artirmak icin iki tane koyulmasini istedik nasipmis ikiside tuttu.Evet gebelikte bakim sürecide tek bebekten daha zor olacak ama pisman degilim.Risk derken erken dogum olabiliyor ama 37.haftayi bitirip ikiside 2,5 kilonun ustunde dogan birsiru ikiz bebek varken cok daha erken dogup problem yasayan tek bebekte var. Bu biraz nasip kismet birazda annenin pskolojisi ve kendini yormamasiyla alakali bidurum. Onun disindaki genetik rahatsizliklarin ikiz yada tek olmasyla alakasi yok.Ben 5sene bekledikten sonra 2bebegim olacagi icin cok mutluyum Ama iyi düsün,ikiz olmasini kesinlikle istemiyosan iki embriyo koydurma ikiside tutarsa dönüşü yok
Canım daha önceki denemelerin tutmadımı yoksa tuttuda kayıpmı ettin?İşte bu cevabı bekliyordum çok teşekkür ederimaslında ikiz de güzel olur ama işte korku var biraz sanırım bu seferlik bir kez daha tek embriyo istiycez.ama tutmazsa sonrakinde kesinlikle iki tane istemeye karar verdik. Sizin embriyolarınız kaliteliydi o zaman. Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İlk iki denemede spermlerimiz çok kalitesizde aynı yumurta toparlamayla iki transferim oldu ilkinde 2 embriyo kondu tutmadı çünkü gelişimleri geriden geliyordu zaten. İkincisi daha kaliteliydi tek embriyo ile kimyasal yaşadım. Ama şimdi eşim tedavi oldu embriyolarımız çok daha kaliteli. O yüzden biz de doktorumuz da daha umutluyuzCanım daha önceki denemelerin tutmadımı yoksa tuttuda kayıpmı ettin?
Umarım bu defa güzel haberi alırsınız canım. Bize de 4 sene eşimin morfolojisi bozuk denmişti. İki denemden sonra doktor değiştirdim ve eşimde hiçbi sorun olmadığı sorunun bende olduğu tespit edildi, lupus hastasıyım, allahıma şükürler doğru tedaviyle pozitifi gördüm.İlk iki denemede spermlerimiz çok kalitesizde aynı yumurta toparlamayla iki transferim oldu ilkinde 2 embriyo kondu tutmadı çünkü gelişimleri geriden geliyordu zaten. İkincisi daha kaliteliydi tek embriyo ile kimyasal yaşadım. Ama şimdi eşim tedavi oldu embriyolarımız çok daha kaliteli. O yüzden biz de doktorumuz da daha umutluyuz
Bizlerin hayattaki tek sınavı bu olsun inşallah. İnşallah bebekleriniz size her şeyi unutturacak. Hangi merkezde ya da doktorda pozitifi gördünüz peki?Umarım bu defa güzel haberi alırsınız canım. Bize de 4 sene eşimin morfolojisi bozuk denmişti. İki denemden sonra doktor değiştirdim ve eşimde hiçbi sorun olmadığı sorunun bende olduğu tespit edildi, lupus hastasıyım, allahıma şükürler doğru tedaviyle pozitifi gördüm.
Kıbrıstayım ben canım. Tüm denemelerimi kıbrısta yaptım ben.Bizlerin hayattaki tek sınavı bu olsun inşallah. İnşallah bebekleriniz size her şeyi unutturacak. Hangi merkezde ya da doktorda pozitifi gördünüz peki?
Geçmiş olsun canım. Kızın nasıl şimdi? Zencefil limon ve balı karıştırıp sabah akşam ye birkaç kaşık. Çok açık çay yap iç azar azar. Limonata varmı sizde bilmiyorum. Bizim buraya özgü bir içecekdir aslında. Varsa sıcak su ile yapıp iç. Yoksa da yapılışı limonu sıkacan bolca şekerle karıştırıp özleşene kadar bekletecen daha sonra bir parmak bu karışımdan kalanıda normalde soğuk suyla karıştırıp içiyodun ama sen sıcak suyla yap oralet gibi. Boğazındaki mikrobu alır.
Sagil canim kiz bugun daha iyi ama yine serum verecekler 3gun... bende deneyim bakalim söylediklerini tesekkur ederim.. ya aslinda cok dikkat ediyordum ama yavrum aglamaya başlayınca sarilmadan olmadi maalesefGeçmiş olsun canım. Kızın nasıl şimdi? Zencefil limon ve balı karıştırıp sabah akşam ye birkaç kaşık. Çok açık çay yap iç azar azar. Limonata varmı sizde bilmiyorum. Bizim buraya özgü bir içecekdir aslında. Varsa sıcak su ile yapıp iç. Yoksa da yapılışı limonu sıkacan bolca şekerle karıştırıp özleşene kadar bekletecen daha sonra bir parmak bu karışımdan kalanıda normalde soğuk suyla karıştırıp içiyodun ama sen sıcak suyla yap oralet gibi. Boğazındaki mikrobu alır.
Canim benimde 3.denenemde 2tane 5.gun embriyo transferim oldu,ikiz gebeyimilk baslarda bizde ayni tereddutleri yasadik ama sansi artirmak icin iki tane koyulmasini istedik nasipmis ikiside tuttu.Evet gebelikte bakim sürecide tek bebekten daha zor olacak ama pisman degilim.Risk derken erken dogum olabiliyor ama 37.haftayi bitirip ikiside 2,5 kilonun ustunde dogan birsiru ikiz bebek varken cok daha erken dogup problem yasayan tek bebekte var. Bu biraz nasip kismet birazda annenin pskolojisi ve kendini yormamasiyla alakali bidurum. Onun disindaki genetik rahatsizliklarin ikiz yada tek olmasyla alakasi yok.Ben 5sene bekledikten sonra 2bebegim olacagi icin cok mutluyum Ama iyi düsün,ikiz olmasini kesinlikle istemiyosan iki embriyo koydurma ikiside tutarsa dönüşü yok
Kizlar tamamen kismet hic simdiden strese girmeyin... benim ilk çocuğum tek :) ve maalesef erken dogum 45 gun tedavi gördü... heryeri hala serum izi yavrumun... yasayacak olduktan sonra teki ikizi farketmiyor... o kadar zor ki premature bebek allah kimseye yasatmasin... saglicakla alallim kucagimiza bebeklerimizi....İşte bu cevabı bekliyordum çok teşekkür ederimaslında ikiz de güzel olur ama işte korku var biraz sanırım bu seferlik bir kez daha tek embriyo istiycez.ama tutmazsa sonrakinde kesinlikle iki tane istemeye karar verdik. Sizin embriyolarınız kaliteliydi o zaman. Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İkizlere tüp bebekle hamile kalan annelere soru biraz ağır oldu gibi zaten tedirginizGeçmiş olsun canım. Kızın nasıl şimdi? Zencefil limon ve balı karıştırıp sabah akşam ye birkaç kaşık. Çok açık çay yap iç azar azar. Limonata varmı sizde bilmiyorum. Bizim buraya özgü bir içecekdir aslında. Varsa sıcak su ile yapıp iç. Yoksa da yapılışı limonu sıkacan bolca şekerle karıştırıp özleşene kadar bekletecen daha sonra bir parmak bu karışımdan kalanıda normalde soğuk suyla karıştırıp içiyodun ama sen sıcak suyla yap oralet gibi. Boğazındaki mikrobu alır.
Kimseyi üzmek değildi amacım. Sadece yaşayanlardan öğrenmek istedim bir şeyler varsayımlar üzerine konuşanlardan değil. Neler yaşadığınızı be hissettiğinizi merak ettim. Kusura bakmayın. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah hepiniz. İyi günler.İkizlere tüp bebekle hamile kalan annelere soru biraz ağır oldu gibi zaten tedirginizrabbim sağsalim kucagimiza almayi nasip etsin onların guzel hayali ile duruyoruz suan
Kötü niyetle sormadı arkadaş canım ama bende tahmin ettim tedirgin olacağınızı diye yazdım o şekilde arkadaşa. Rahat ol lütfen, düşünsene seneye iki tane bebecik biri sağında biri solunda ne kadar güzel bir duygu :)İkizlere tüp bebekle hamile kalan annelere soru biraz ağır oldu gibi zaten tedirginizrabbim sağsalim kucagimiza almayi nasip etsin onların guzel hayali ile duruyoruz suan
Benimde cikti canim anlamadim vallahi... :) kilolu hamile kaldim ama hicbirzaman göbek problemim olmadı onun etkisi yoktur saniyorum ama baya belli karnim ... :) ogrencilerim bile soruyor hocam hamilemisiniz diye? Dr um ic karnin dar ondan kaynaklaniyor dedi bir de 2.hamilelikler daha cabuk belli oluyormuş oyle söylemişti... birde ben cok yiyorum yaKızlar bnm karnim çıktı sanki daha erken biliorum ama ikiz olduğu için olabilirmi sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?