2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Valla bendede göbek altımda bir şişlik var hafifden ama kilolu olduğum için karnım da var :) yüzümden anlaşılıyo benim hamile olduğum, yüzüm şişdi birde yorgunluk var yüzümde.

Valla bendede göbek altımda bir şişlik var hafifden ama kilolu olduğum için karnım da var :) yüzümden anlaşılıyo benim hamile olduğum, yüzüm şişdi birde yorgunluk var yüzümde.
Bi sekilde belli oluyor yani :) endiseye mahal yok şükür 3aylik olacagiz yakinda... gun saymak hic bu kadar keyifli olmamıştı

Ayyy ins canım bir sağına dönerim corkk diye öperim bi soluna döner öperim oda miss gibi bebis kokar rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin

Canim bn yiyemiyorum 1 kilo da gitti hatta ama karnim sis ya gaz diyorum şişkinlik var yada iki Kafadar olduğu için büyüdu:) :)

Senin iki tane oldukları için canım bize göre iki katı alan kaplıyolar :) çıkması gayet normal tadını çıkar :)
Olabilir canım elim sürekli karnimda zaten çok şükür veren güzel Allahima allahım isteyen herkesi evlat tadi yla tatlandırsin ins

Kızlar ben fena grip olmuşum ne zamandır yazamadım. İnşallah bugün daha iyi gibiyim benim de karnım çıktı ya eşim inanmadı başta ama eskiden göbeğim yemekten çıksa oturunca 2 kat olurdu şimdi katlanmıyor. Salı kontrolüm var dua edin kızlar kuzucuklarımın kalbini duyacağım inşallah

Ahh canim yiyebiliyosan ye valla,ben herseyden tiksindim doyasiya yemeyi ozledim benimde gobegim cikti ama hep kuru beslenmekten kabizlik basladi ondandirr diye dusunuyorum

Canim seninde mi ikinciydi.bide ilki sezaryen olurda ikinci de çok cikio diyolar ama nekadar doğru bilmiom:)
Evet canim 5yasinda bir kizim var ...Benim ilki sezeryan iste maalesef canimmm dr umda ayni seyi söyledi.. senin Çocuk kac yaşında?

Ahh canim yiyebiliyosan ye valla,ben herseyden tiksindim doyasiya yemeyi ozledim benimde gobegim cikti ama hep kuru beslenmekten kabizlik basladi ondandirr diye dusunuyorum
Caniiiim vallahi bana da simdi yemek dert oldu agzim hic durmuyor cok kilo almak istemiyorum o sebepten dolayı :)

Kizlarr ya gunlerdir bulantidan pek bisey yiyemiyodum,iki gundur birden kusmam kesildi ve bugun sabahtan beri hic bulanti yasamadim hatta aksam ilk defa gayet rahat yemek yedim.durum böyle olunca icime kurt dustu bulanti daha 10.haftada gecmez diye düsünüyorum,bebeklerime bisey olmamistir dimi

Canım sıkıntın yapma bendede aynısı oldu. Artık yavaş yavaş normale dönüyoruz.

Evet canim 5yasinda bir kizim var ...Benim ilki sezeryan iste maalesef canimmm dr umda ayni seyi söyledi.. senin Çocuk kac yaşında?
Bnm ki küçük canım iki yaşında çok beklemek istemedim .bu yavrum da da iki koydurdum ama biri tutmuştu oda çok şükür yanımizda.buda yine oyke olur diye düşündük ikiz olduğunu duyunca biz şokrabbim yardım eder insallah.çok sevinio ruz ama bi yandan da tirsmio degiliz

Ayyy en guzeli canim ben cok gec kaldim ama.kizim hazir degildi hakkimizda haayirlisi :) vallahi dr um izin verseydi bende ikiz istiyordum ama bana tek embriyo koyuldu... bence ikiz olayi bambaska ve eminim cooook keyifli olacaktir. Evet zorluklarida vardir fazlasiyla amaaaa anne gözüne görülmez zorluk kismi.. hic tirsma bence ben pek imreniyorum ikiz annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…