Valla bendede göbek altımda bir şişlik var hafifden ama kilolu olduğum için karnım da var :) yüzümden anlaşılıyo benim hamile olduğum, yüzüm şişdi birde yorgunluk var yüzümde.Benimde cikti canim anlamadim vallahi... :) kilolu hamile kaldim ama hicbirzaman göbek problemim olmadı onun etkisi yoktur saniyorum ama baya belli karnim ... :) ogrencilerim bile soruyor hocam hamilemisiniz diye? Dr um ic karnin dar ondan kaynaklaniyor dedi bir de 2.hamilelikler daha cabuk belli oluyormuş oyle söylemişti... birde ben cok yiyorum yaengelleyemiyorum belki ondandir
Bi sekilde belli oluyor yani :) endiseye mahal yok şükür 3aylik olacagiz yakinda... gun saymak hic bu kadar keyifli olmamıştıValla bendede göbek altımda bir şişlik var hafifden ama kilolu olduğum için karnım da var :) yüzümden anlaşılıyo benim hamile olduğum, yüzüm şişdi birde yorgunluk var yüzümde.
Ayyy ins canım bir sağına dönerim corkk diye öperim bi soluna döner öperim oda miss gibi bebis kokar rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsinKötü niyetle sormadı arkadaş canım ama bende tahmin ettim tedirgin olacağınızı diye yazdım o şekilde arkadaşa. Rahat ol lütfen, düşünsene seneye iki tane bebecik biri sağında biri solunda ne kadar güzel bir duygu :)
Canim bn yiyemiyorum 1 kilo da gitti hatta ama karnim sis ya gaz diyorum şişkinlik var yada iki Kafadar olduğu için büyüdu:) :)Benimde cikti canim anlamadim vallahi... :) kilolu hamile kaldim ama hicbirzaman göbek problemim olmadı onun etkisi yoktur saniyorum ama baya belli karnim ... :) ogrencilerim bile soruyor hocam hamilemisiniz diye? Dr um ic karnin dar ondan kaynaklaniyor dedi bir de 2.hamilelikler daha cabuk belli oluyormuş oyle söylemişti... birde ben cok yiyorum yaengelleyemiyorum belki ondandir
Evet canım bir hafta var aramızda senle :)Bi sekilde belli oluyor yani :) endiseye mahal yok şükür 3aylik olacagiz yakinda... gun saymak hic bu kadar keyifli olmamıştı
Senin iki tane oldukları için canım bize göre iki katı alan kaplıyolar :) çıkması gayet normal tadını çıkar :)Canim bn yiyemiyorum 1 kilo da gitti hatta ama karnim sis ya gaz diyorum şişkinlik var yada iki Kafadar olduğu için büyüdu:) :)
Canim seninde mi ikinciydi.bide ilki sezaryen olurda ikinci de çok cikio diyolar ama nekadar doğru bilmiom:)Ama karin icin hakikatten erken simdiBademsekerim28 bizde bir sorun var sanirim hadi senin ikiz bana ne oluyorsa
Olabilir canım elim sürekli karnimda zaten çok şükür veren güzel Allahima allahım isteyen herkesi evlat tadi yla tatlandırsin insSenin iki tane oldukları için canım bize göre iki katı alan kaplıyolar :) çıkması gayet normal tadını çıkar :)
Ahh canim yiyebiliyosan ye valla,ben herseyden tiksindim doyasiya yemeyi ozledimBenimde cikti canim anlamadim vallahi... :) kilolu hamile kaldim ama hicbirzaman göbek problemim olmadı onun etkisi yoktur saniyorum ama baya belli karnim ... :) ogrencilerim bile soruyor hocam hamilemisiniz diye? Dr um ic karnin dar ondan kaynaklaniyor dedi bir de 2.hamilelikler daha cabuk belli oluyormuş oyle söylemişti... birde ben cok yiyorum yaengelleyemiyorum belki ondandir
Canım 3 litre su içmeye çalış günde mutlaka.Ahh canim yiyebiliyosan ye valla,ben herseyden tiksindim doyasiya yemeyi ozledimbenimde gobegim cikti ama hep kuru beslenmekten kabizlik basladi ondandirr diye dusunuyorum
Evet canim 5yasinda bir kizim var ...Benim ilki sezeryan iste maalesef canimmm dr umda ayni seyi söyledi.. senin Çocuk kac yaşında?Canim seninde mi ikinciydi.bide ilki sezaryen olurda ikinci de çok cikio diyolar ama nekadar doğru bilmiom:)
Caniiiim vallahi bana da simdi yemek dert oldu agzim hic durmuyor cok kilo almak istemiyorum o sebepten dolayı :)Ahh canim yiyebiliyosan ye valla,ben herseyden tiksindim doyasiya yemeyi ozledimbenimde gobegim cikti ama hep kuru beslenmekten kabizlik basladi ondandirr diye dusunuyorum
Canım sıkıntın yapma bendede aynısı oldu. Artık yavaş yavaş normale dönüyoruz.Kizlarr ya gunlerdir bulantidan pek bisey yiyemiyodum,iki gundur birden kusmam kesildi ve bugun sabahtan beri hic bulanti yasamadim hatta aksam ilk defa gayet rahat yemek yedim.durum böyle olunca icime kurt dustubulanti daha 10.haftada gecmez diye düsünüyorum,bebeklerime bisey olmamistir dimi
Ay insallah arkadasimCanım sıkıntın yapma bendede aynısı oldu. Artık yavaş yavaş normale dönüyoruz.
Bnm ki küçük canım iki yaşında çok beklemek istemedim .bu yavrum da da iki koydurdum ama biri tutmuştu oda çok şükür yanımizda.buda yine oyke olur diye düşündük ikiz olduğunu duyunca biz şokEvet canim 5yasinda bir kizim var ...Benim ilki sezeryan iste maalesef canimmm dr umda ayni seyi söyledi.. senin Çocuk kac yaşında?
Ayyy en guzeli canim ben cok gec kaldim ama.kizim hazir degildi hakkimizda haayirlisi :) vallahi dr um izin verseydi bende ikiz istiyordum ama bana tek embriyo koyuldu... bence ikiz olayi bambaska ve eminim cooook keyifli olacaktir. Evet zorluklarida vardir fazlasiyla amaaaa anne gözüne görülmez zorluk kismi.. hic tirsma bence ben pek imreniyorum ikiz annelerineBnm ki küçük canım iki yaşında çok beklemek istemedim .bu yavrum da da iki koydurdum ama biri tutmuştu oda çok şükür yanımizda.buda yine oyke olur diye düşündük ikiz olduğunu duyunca biz şokrabbim yardım eder insallah.çok sevinio ruz ama bi yandan da tirsmio degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?