Buralardayım canım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor Dr gittim mi
Biz 17+4 olduk ama daha hissedemiyorumCanım bebeğin hareketlerini hissediyormusun
Bugün gittim cnm. Herşey yolunda allaha şükür. Vallahi kaç haftadır bişeyler vardı sanki ama bebekmi bağırsakmı bilemedim. Son bir haftadır ve özellikle bugün hissediyorum. Valla içimde bişey süzülüyor gibi kıpırtılar var karın bölgemde.Buralardayım canım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor Dr gittim mi
Tam kac haftalik oldun canim senBugün gittim cnm. Herşey yolunda allaha şükür. Vallahi kaç haftadır bişeyler vardı sanki ama bebekmi bağırsakmı bilemedim. Son bir haftadır ve özellikle bugün hissediyorum. Valla içimde bişey süzülüyor gibi kıpırtılar var karın bölgemde.
18+4 günüm cnm benimTam kac haftalik oldun canim sen
Buralardayim canim ya idare ediyorum iste sizler napiyorsunuz? Aslını istersen canim cok sıkkın dün kontrole gittik bebek iyi ama benim cigerlerim su tutmaya başlamış (astım var bende bundan dolayi gebelikte tetiklemis) ve kalbe baski yapiyor... moralim cok bozuk... dün kortizon tedavisine başladılar. . Ama kortizonda bebekte gelisim geriligine yol açıyormuş. .kullanmazsam da kalp krizi riskim var perisanim anlayacağın moralim cok bozuk
Canım benim geçmiş olsun. Kızında da aynı şeyleri yaşamışmıydın peki? Kortizonun gelişim geriliğine neden olduğundan eminmisiniz? Belki başka bir çaresi vardır canım.Buralardayim canim ya idare ediyorum iste sizler napiyorsunuz? Aslını istersen canim cok sıkkın dün kontrole gittik bebek iyi ama benim cigerlerim su tutmaya başlamış (astım var bende bundan dolayi gebelikte tetiklemis) ve kalbe baski yapiyor... moralim cok bozuk... dün kortizon tedavisine başladılar. . Ama kortizonda bebekte gelisim geriligine yol açıyormuş. .kullanmazsam da kalp krizi riskim var perisanim anlayacağın moralim cok bozuk
Gelisim geriligine yol actigini Tup bebek dr um soyledi canim ve baska care de bulamadilar... kizimda hic sorun yaşamamıştım şükür insallah bunda da az zararla atlatabiliriz... 3gun sonra bebegi kontrol edecekler ben iyiyim şükür dua edin ne olur bebegime bisey olmasinCanım benim geçmiş olsun. Kızında da aynı şeyleri yaşamışmıydın peki? Kortizonun gelişim geriliğine neden olduğundan eminmisiniz? Belki başka bir çaresi vardır canım.
Canım nasılsın? Yarın kontrolün var sanırım, güzel haberlerini bekliyorum. Lütfen içini rahat tut geçecek bu sıkıntılar.Gelisim geriligine yol actigini Tup bebek dr um soyledi canim ve baska care de bulamadilar... kizimda hic sorun yaşamamıştım şükür insallah bunda da az zararla atlatabiliriz... 3gun sonra bebegi kontrol edecekler ben iyiyim şükür dua edin ne olur bebegime bisey olmasintesekkur ederimm
Iyiyim şükür ben cok rahatladim tedaviyle bebegin gelisiminde de olumsuz bisey yoksa benden iyisi yokCanım nasılsın? Yarın kontrolün var sanırım, güzel haberlerini bekliyorum. Lütfen içini rahat tut geçecek bu sıkıntılar.
Bu ay surekli takip edecekler canim bebegi her hafta 2kez gidecegim insallah bakalim yarin belli olur sanirim sorun olup olmayacagiCanım nasılsın? Yarın kontrolün var sanırım, güzel haberlerini bekliyorum. Lütfen içini rahat tut geçecek bu sıkıntılar.
Olmayacaktır canım benim, çok sevindim rahatladığına, güzel haberlerini bekleycem.Bu ay surekli takip edecekler canim bebegi her hafta 2kez gidecegim insallah bakalim yarin belli olur sanirim sorun olup olmayacagi
Canım rabbim sana da bebeğine de hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah rabbim izniyle herşey iyi olurBuralardayim canim ya idare ediyorum iste sizler napiyorsunuz? Aslını istersen canim cok sıkkın dün kontrole gittik bebek iyi ama benim cigerlerim su tutmaya başlamış (astım var bende bundan dolayi gebelikte tetiklemis) ve kalbe baski yapiyor... moralim cok bozuk... dün kortizon tedavisine başladılar. . Ama kortizonda bebekte gelisim geriligine yol açıyormuş. .kullanmazsam da kalp krizi riskim var perisanim anlayacağın moralim cok bozuk
Insallah canimCanım rabbim sana da bebeğine de hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah rabbim izniyle herşey iyi olur
Canim kortizon alirken beslenmenede dikkat etmen gerekiyor sanirim,sen elinden geleni yap bebegini Rabbim korur.Dua edelim insallahInsallah canimcümlemizle beraber
Evet canim seker ,tuz, hamurisi ... yasaklarim var ama ben raziyim yasaga bebege bisey olmasin yeter... bugun aksam ustu kontrolum var bakalim ne dicek drCanim kortizon alirken beslenmenede dikkat etmen gerekiyor sanirim,sen elinden geleni yap bebegini Rabbim korur.Dua edelim insallah
Canim benim hic mide bulantim olmadigindan aldim baya kilosymmm canim hayirli haberlerini bekliyoruz.
Kizlar size bir sorum var,kacinci haftada oldugunuzu ve toplam kac kilo aldiginizi yazabilirmisiniz hepimize fikir olsun.Birde ikizmi tekmi,oda etkiliyormus kilo artisini.
Ben basliyim,18.hafta bitti 5kilo aldim bana fazla geldi ama ikiz oldugu icin doktorum normal dedi.sizlerde durum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?