Masaallah canim,saglikla gelsinler kuzucuklar.Nasipse benimde iki oglum olacak,bu yil erkek senesi galiba,cevremden hep erkek haberleri aliyorumKizlar ne yapiyorsunuz bugun kontrolum vardi herzaman ki gibi once dahilye gittim seker tahlil verdim tansiyon olctrdum tahlilde seker demir hepsine baktik allaha sukur hepsi normal 20 gun once damardan verilen kan demir ilaci allaha sukur cok ise yaramis demir deposu 8 den 118 cikmis daha sonra kadin doguma gittik allaha sukur bir sikinti yok gelisimleri bir biri ilebuyumlu 18. Haftadalik oldular allha sukur cinsiyetlerinide ogrendik ikiside erkek
Kizlar ne yapiyorsunuz bugun kontrolum vardi herzaman ki gibi once dahilye gittim seker tahlil verdim tansiyon olctrdum tahlilde seker demir hepsine baktik allaha sukur hepsi normal 20 gun once damardan verilen kan demir ilaci allaha sukur cok ise yaramis demir deposu 8 den 118 cikmis daha sonra kadin doguma gittik allaha sukur bir sik yok gelisimleri bir biri ilebuyumlu 18. Haftadalik oldular allha sukur cinsiyetlerinide ogrendik ikiside erkek
Sagol canim ins onlari sah salom dogurturuz hep beraber bir kizim var 8 yasinda kizimdan sonra 3 sene istemedik sonrada olmadi en son iste tup yaptikMasaallah canim,saglikla gelsinler kuzucuklar.Nasipse benimde iki oglum olacak,bu yil erkek senesi galiba,cevremden hep erkek haberleri aliyorum.senin baska cocugun varmiydi
Hicbir sorun yokken ikiz olsun diye tüp bebek yaptirmak mi??? Maddi manevi cok yorucu bir surec,dolayisiyla şansli olan tüple ikiz hamile kaldigimiz icin bizler degiliz,hicbir sorunla imtihan edilmediginiz icin siz şanslisiniz.sorunuza gelecek olursak,bicogumuzun 3ten fazla tüp denemesi oldugu icin iki embriyo transfer edildi,suan yasal olarak ilk iki denemede tek embriyo koyulabiliyor.Şekerler canlar merhaba hepinize ne kadar şanslınız hepiniz. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben de ikiz bebiş çok istiyorum ama Memorial ısrarla çift embriyo transferi yapmıyor. Yaşım 36. İlk deneme olacak. Aslında tüp bebeği tercih etmemin sebebi ikiz bebiş. Doktorlar tahlilerimizde bi sıkıntı görmedi, yani normal yolla da hamile kalırmışım ama dediğim gibi ikiz olsun diye tüp bebek yapalım dedikTabiki herseyin hayırlısı, takdir Allahtan. Ama şansımızı denemek istiyoruz.
Size çift embriyo transferi hangi klinik ve doktor yaptı yazabilir misiniz? Ben de oraya gideyim bari
Gunaydin canim,bebisler nasil sen nasilsinGunaydin herkese
Hicbir sorun yokken ikiz olsun diye tüp bebek yaptirmak mi??? Maddi manevi cok yorucu bir surec,dolayisiyla şansli olan tüple ikiz hamile kaldigimiz icin bizler degiliz,hicbir sorunla imtihan edilmediginiz icin siz şanslisiniz.sorunuza gelecek olursak,bicogumuzun 3ten fazla tüp denemesi oldugu icin iki embriyo transfer edildi,suan yasal olarak ilk iki denemede tek embriyo koyulabiliyor.
Anladim arkadasim,insallah tez zamanda sizde kavusursunuz yavrulariniza,suan cift embriyo icin enaz 39 yas sınırı var diye biliyorum yada enaz 3.deneme olmasi gerekiyorMerhaba. Aslında biraz yanlış anlattım sanırım durumu. Doktorlar testlerimize bakıp bir sorun görmediler, eşimin sperminde hız yavaşlığı varmış biraz, 1 sene daha deneyin isterseniz sonra yapın tüpbebek dediler. Biz de hemen denemek istedik. Malum yaşımız da ilerliyor
Herkes sağ salim kucağına alır umarım, tesekkürler cevabınız için
Maşallah maşallah size canim ne guzel haberler bunlarKizlar ne yapiyorsunuz bugun kontrolum vardi herzaman ki gibi once dahilye gittim seker tahlil verdim tansiyon olctrdum tahlilde seker demir hepsine baktik allaha sukur hepsi normal 20 gun once damardan verilen kan demir ilaci allaha sukur cok ise yaramis demir deposu 8 den 118 cikmis daha sonra kadin doguma gittik allaha sukur bir sikinti yok gelisimleri bir biri ilebuyumlu 18. Haftadalik oldular allha sukur cinsiyetlerinide ogrendik ikiside erkek
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyorGunaydin canim,bebisler nasil sen nasilsin
Sağol canım rabbim kucağımiza almayı da nasip etsin inşallah .sen nasılsın nasıl gidiyor bebişin nasılMaşallah maşallah size canim ne guzel haberler bunlar
Amiiiiiiiiiiiin canım insallah... iyiyiz şükür bir sorun yok şimdilikSağol canım rabbim kucağımiza almayı da nasip etsin inşallah .sen nasılsın nasıl gidiyor bebişin nasıl
Anladim arkadasim,insallah tez zamanda sizde kavusursunuz yavrulariniza,suan cift embriyo icin enaz 39 yas sınırı var diye biliyorum yada enaz 3.deneme olmasi gerekiyor
Hayırlısı olsun canım benim çok sevindim. İki tane paşa geliyor desene :)Kizlar ne yapiyorsunuz bugun kontrolum vardi herzaman ki gibi once dahilye gittim seker tahlil verdim tansiyon olctrdum tahlilde seker demir hepsine baktik allaha sukur hepsi normal 20 gun once damardan verilen kan demir ilaci allaha sukur cok ise yaramis demir deposu 8 den 118 cikmis daha sonra kadin doguma gittik allaha sukur bir sikinti yok gelisimleri bir biri ilebuyumlu 18. Haftadalik oldular allha sukur cinsiyetlerinide ogrendik ikiside erkek
Tesk ederim ins hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz saglikli olsunlarda gerisi bos .Kac gundur yoksun topikte ins kotu bir sey yokturHayırlısı olsun canım benim çok sevindim. İki tane paşa geliyor desene :)
Amin canım. Bu hafta işyeri yoğundu çok, vakit bulamadım gireyim. Bulantılar ne durumda senin? Benim bugün ilk kez kusma olmadı. Umarım hep böle devam eder.Tesk ederim ins hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz saglikli olsunlarda gerisi bos .Kac gundur yoksun topikte ins kotu bir sey yoktur
Tesekkur ederim canim kizimin dualari kabul oldu şükür..iki prenses annesiyim artik insallah...cumlemizinki saglicakla dogsun insallahAy canım benim çok sevindim :) bildirim gelmemiş bana şimdi gördüm yazını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?