24 günlük kuvoz maceramizdan sonra evdeyiz şükürler olsun zayıflar çok küçükler beslenmeleri için 2 saatte bir uyandırarak besliyoruz sütüm de az prematüre mama kullanıyoruz inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için teşekkür ederimCanim nasilsin? Umarim bebislerin iyidir? Sizi merak ettim
Allah yardımcın olsun canim ... sukur getirmissiniz eve prensesleri ... kilosu yemesi uykusu herseyi normala donecektir sen hic merak etme24 günlük kuvoz maceramizdan sonra evdeyiz şükürler olsun zayıflar çok küçükler beslenmeleri için 2 saatte bir uyandırarak besliyoruz sütüm de az prematüre mama kullanıyoruz inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için teşekkür ederim
Dün kontrolüm vardı yine, 2 kg 86 gr olmuş bebişim. Herşey yolunda çok şükür. İşe devam ediyorum hala, bir ara yatmıştım ama tekrar başladım gitmeye. Hazırlıklar son sürat devam ediyor ama çok yoruluyorum artık, çok dolaşamıyorum.Iyiyim canim şükür sen nasilsin? Benim bebis hala 1 hafta geriden geliyor maalesef1559gr geldi cuma günü biraz da ben yiyemiyorum ondan oluyor heralde her ay kilo vermeye basladim dr kızıyor ama yiyemiyorum canim istemiyor... senin bebiste bence gayet iyi maşallah zaten son iki ay daha cok kilo alir bebekler. . Benim hala hic hazirligim yok napicam boyle bilmiyorum ama hareket etmek uzun sure ayakta kalmak cok zor geliyor..
Iyiyim canim o haftaki kontrolumde gelisimimiz iyiydi şükür... kilosu ortalamanin altinda görünüyor yalniz(1hafta geriden geliyor yani)... boyu da ortalamanin üstünde :) yarin yeni bir kontrolumuz var bakalim ne olacak... sen nasilsin? Bebis nasil?symmm canım nasılsın? Kontrolün oldumu tekrardan? Bebeğin gelişimi nasıl?
Bende iyiyim canım. Yorgunluk var doğal olarak. Yarın bizimde kontrolümüz var. Ben kilo almıyorum , bebek küçük doğarsa diye endişeliyim aslında ama doktorlar herşey yolunda diyor.Iyiyim canim o haftaki kontrolumde gelisimimiz iyiydi şükür... kilosu ortalamanin altinda görünüyor yalniz(1hafta geriden geliyor yani)... boyu da ortalamanin üstünde :) yarin yeni bir kontrolumuz var bakalim ne olacak... sen nasilsin? Bebis nasil?
Ayni sıkıntı bende de var ilk 4 ay 7kg a yakin aldim... sonra durdu ve hatta 2kg verdim ...simdi totalde 4,5-5 kg almis oldjm hatta biara bundan gelismiyor bebek dediler ama olmuyor gayet sinir bozucu bi durum... ama kilo almamakda guzel sey işin asli :) ... sen kac kg aldin toplam? Senin bebegin büyüktü zaten yanlis hatirlamiyorsam? Dr sorun yok diyorsa hiccc endise etme... bana yemen lazim porsiyonlarını arttir dedi enson kontrolde arttirdim ama yinr bende ilerleme yokkkBende iyiyim canım. Yorgunluk var doğal olarak. Yarın bizimde kontrolümüz var. Ben kilo almıyorum , bebek küçük doğarsa diye endişeliyim aslında ama doktorlar herşey yolunda diyor.
Canım biliyosun genetikten dolayı kortizon tedavisi oldum 4.5 aya kadar kortizon kullandım, ilacı keserlenden 3 kg + koydum kiloma , bir daha da almadım. Bence 3 kg da zaten suydu. Kortizon kullanırken çok tuvalete gidiyordum kestikden sonra bir anda normale döndüm. Bebeğin kilosu geyet normal diyor doktorlar. Ama bende bir korku var işte küçük doğarsa diye. Paranoya yaptım heralde. Yarın kontrolde görücez artık kaç gr almışlar :) bundan sonraki haftalarda daha hızlı alıcak bebişler heralde.Ayni sıkıntı bende de var ilk 4 ay 7kg a yakin aldim... sonra durdu ve hatta 2kg verdim ...simdi totalde 4,5-5 kg almis oldjm hatta biara bundan gelismiyor bebek dediler ama olmuyor gayet sinir bozucu bi durum... ama kilo almamakda guzel sey işin asli :) ... sen kac kg aldin toplam? Senin bebegin büyüktü zaten yanlis hatirlamiyorsam? Dr sorun yok diyorsa hiccc endise etme... bana yemen lazim porsiyonlarını arttir dedi enson kontrolde arttirdim ama yinr bende ilerleme yokkk
Yarin guzel haberlerini bekliyorum :) son aylarda neredeyse haftada 250gr aliyormus bebekler canim insallah iyi olur... kilo konusunda cok basarilisin masallahCanım biliyosun genetikten dolayı kortizon tedavisi oldum 4.5 aya kadar kortizon kullandım, ilacı keserlenden 3 kg + koydum kiloma , bir daha da almadım. Bence 3 kg da zaten suydu. Kortizon kullanırken çok tuvalete gidiyordum kestikden sonra bir anda normale döndüm. Bebeğin kilosu geyet normal diyor doktorlar. Ama bende bir korku var işte küçük doğarsa diye. Paranoya yaptım heralde. Yarın kontrolde görücez artık kaç gr almışlar :) bundan sonraki haftalarda daha hızlı alıcak bebişler heralde.
Bugün sürpriz baby shower partisi yaptılar banaYarin guzel haberlerini bekliyorum :) son aylarda neredeyse haftada 250gr aliyormus bebekler canim insallah iyi olur... kilo konusunda cok basarilisin masallah
Yaaaa ne guzelllBugün sürpriz baby shower partisi yaptılar banaÇok mutlu oldum, 37 yaşımda bunuda yaptım ya
Cok emin degilim ama 24-25.hafta gibiydi sankiSaglik ocağında ilk aşıyı ne zaman yaptırdınız
Benim onceki gebeligimde 22 haftada yapıldı bu gebelikte 18 haftada çağırıyor doktorCok emin degilim ama 24-25.hafta gibiydi sanki
Kontrol nasil gecti canim? Ben çöktüm resmen bugunBugün sürpriz baby shower partisi yaptılar banaÇok mutlu oldum, 37 yaşımda bunuda yaptım ya
Canim tam hafta+günün kac ve bebegin kac kiloymus.Bol yumurta pekmez muz kasar süt tüketlKontrol nasil gecti canim? Ben çöktüm resmen bugunbebegim neredeyse hic beslenmemis... beslenmemesi icin bir sebep de bulamadilar? Sık takibe aldi dr... ne yapacagim nasil kilo alacak bu bebek? Kizimda hic boyle sorunlarim yoktu ya hatta haftasına gore daha büyük dogmustu... sinirlerim cok bozuldu onerin var mi ne kilo aldirir bebegime? (Boyu üst sinirda sorunumuz kilo maalesef)
Tam haftam 31+6 ama ölçümlerde 30+3 cikiyor karin çevresi. . Kilosu da 1710grCanim tam hafta+günün kac ve bebegin kac kiloymus.Bol yumurta pekmez muz kasar süt tüketl
Canım vitamin alıyormusun peki? Pregnacare multivitamin ve osteocare kalsiyum alıyorum ben. Sabah tost, arada bir muz öğlen sebze yemeği salata yoğurt sebzenin içinde kıyma yada et olcak yada kurubakliyat ne uyarsa fasulye böğrülce nohut yemeği gibi. Arada ya elma ya ayran kellogs yulaf yiyorum bazen. Akşam ızgara et ya tavuk yanına salata püre sık yaparım. Akşam otururken canım ne çekerse bazende kötü şeyler yiyorum cips gibi bisküvi gibi dondurma falan. Çok aç olduğum bir saat olursa ekmek arası peynir yiyorum.Kontrol nasil gecti canim? Ben çöktüm resmen bugunbebegim neredeyse hic beslenmemis... beslenmemesi icin bir sebep de bulamadilar? Sık takibe aldi dr... ne yapacagim nasil kilo alacak bu bebek? Kizimda hic boyle sorunlarim yoktu ya hatta haftasına gore daha büyük dogmustu... sinirlerim cok bozuldu onerin var mi ne kilo aldirir bebegime? (Boyu üst sinirda sorunumuz kilo maalesef)
Benim beslenmem yanlis demekkiCanım vitamin alıyormusun peki? Pregnacare multivitamin ve osteocare kalsiyum alıyorum ben. Sabah tost, arada bir muz öğlen sebze yemeği salata yoğurt sebzenin içinde kıyma yada et olcak yada kurubakliyat ne uyarsa fasulye böğrülce nohut yemeği gibi. Arada ya elma ya ayran kellogs yulaf yiyorum bazen. Akşam ızgara et ya tavuk yanına salata püre sık yaparım. Akşam otururken canım ne çekerse bazende kötü şeyler yiyorum cips gibi bisküvi gibi dondurma falan. Çok aç olduğum bir saat olursa ekmek arası peynir yiyorum.
Canım 3 ana 3 ara ye mutlaka hatta arada artır araları. Benim bıdık önden uçuyormuş doktor tedirgin oldu. Şeker olabilir dedi. Hergün açlık tokluk ölçüp msj atacam doktora. Çok dikkat et dedi yediklerine. Yarın sabah başlıycam ölçmeye.Benim beslenmem yanlis demekkiben 2ogun yiyorum kahvalti-aksam yemegi arada da meuve-yogurt falan ama zaten gec kalkiyorum ihtiyac duymuyorum tamamen protein agirlikli besleniyorum... evet vitamin kullaniyorym ama beslenmem yetmiyor demekki bebege daha cok dikkat edeyim bakalim... senin bidik nasil? Seninkinin kilosu ne kadar olmus? Gerci aramizda 1hafta var ama merakeettim... sagliklidir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?