Canım 20 nisanda gittiğimde 1 kg 225 gr dı, ondan öncede 13 nisanda gitmiştim 900 gr dı. 28. Haftayı dün bitirdim ben. Senin minnaklarda bence kiloları çok iyi. Sezeryan olmayı ben seçtim canım. Normal doğum düşünmüyorum. Açıkcası bu bebeğe kavuşmak için o kadar bekleyip uğraştım ki hiçbir riski almak istemiyorum.Oo masallah kilosu baya iyi seninkinin.ben 26+0 da gittigimde biri 950gr digeri 970gr di.doktorum haftalariyla uyumlu dedi ama seninkini duyunca miniklermi acaba diye dusundum14temmuz da tam olarak kacinci haftanda oluyosun canim,birde seninki tek gebelik degilmi niye hemen sezeryan dediki
Iyiyiz sukur canim bizde 1070gr miz teyzesi senin bidik masallah iri olacak ... iri bebek bakimi daha kolay derler hayirlisiyla al kucagina insallah.. dr un sorun yok dediyse yoktur sorun hic takma kafana lütfen ... benim ilk kizimda hep önde gidiyordu kontrollerde ama erken dogunca (ki dogdugu haftaya gore kilosu cok iyiydi) minik bebek sendromuna girmiştik ... simdi bu yuzden tedirginim bende cok mu küçük olacak aceba endişem var acikcasiCanım nasılsın? Herşey yolundamı? Dün yine randevum vardı benim. İyi gidiyor herşey. Doktor seZeryan tarihini verdi bana sigorta dairesine vermem için 14 temmuz. Bebek iki hafta önden gidiyormuş kafası da üç hafta önden gidiyomuş. Kilosu 1 kg 505 gr. Kafama takıldı başının büyük olması. Ama doktor önemli değil iri bebek doğacak onla alakalı diyor bana. 11 mayısda da tüp bebek doktoruma gidecem bakalım o ne diycek.
İnşallah canım benim, hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Alışverişe başladınmı? Ben cumartesileri çıkıp bakıyorum, bugün yatağını da aldık :) haziran ortasına kadar bitireyim diyorum alışverişi. Çok sıcak olmaya başladı havalar zaten erken yoruluyoruz.Iyiyiz sukur canim bizde 1070gr miz teyzesi senin bidik masallah iri olacak ... iri bebek bakimi daha kolay derler hayirlisiyla al kucagina insallah.. dr un sorun yok dediyse yoktur sorun hic takma kafana lütfen ... benim ilk kizimda hep önde gidiyordu kontrollerde ama erken dogunca (ki dogdugu haftaya gore kilosu cok iyiydi) minik bebek sendromuna girmiştik ... simdi bu yuzden tedirginim bende cok mu küçük olacak aceba endişem var acikcasisaglikli olsunlar da hersey yoluna girer insallah
Insallah canimİnşallah canım benim, hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Alışverişe başladınmı? Ben cumartesileri çıkıp bakıyorum, bugün yatağını da aldık :) haziran ortasına kadar bitireyim diyorum alışverişi. Çok sıcak olmaya başladı havalar zaten erken yoruluyoruz.
Benim de yiğenlerimden kalanlar var ama onlar kız, biz erkek :) kıyafet yeni almak durumunda kaldık. Ama çok bişey almadım yaz bebeği bir askılı zıbın tamamdır. Hastane çıkışı alacam sadece ilk on gün uzun kollu giyer heralde havaya adapte olana kadar. Bugün sabah iş yerimde hastalandım, sanırım tansiyonum düştü, acile gittik. Acil kadın doğumcu bebeğe baktı herşey yolundaymış, nst ye koydular o da iyi çıktı allahıma şükürler.Insallah canimben alis veris konusunda rahatim henuz hicbisey yapmadim ama zaten biberon -emzik-bez disinda herseyi var bebisin (ablasindan kalan) birkac bisey de kiyafet lazim ama zaten bir cikmaya hallederim inşallah. .
Gecmis olsun canim iyisin umarim simdi... dikkat etmek gerek aslinda gebeligin zor zamanlarina geldik... tansiyon önemli. Her firsatta oynuyor maalesefBenim de yiğenlerimden kalanlar var ama onlar kız, biz erkek :) kıyafet yeni almak durumunda kaldık. Ama çok bişey almadım yaz bebeği bir askılı zıbın tamamdır. Hastane çıkışı alacam sadece ilk on gün uzun kollu giyer heralde havaya adapte olana kadar. Bugün sabah iş yerimde hastalandım, sanırım tansiyonum düştü, acile gittik. Acil kadın doğumcu bebeğe baktı herşey yolundaymış, nst ye koydular o da iyi çıktı allahıma şükürler.
Canim cok gecmis olsun insallah bebegi etkilemez ve bir daha olmaz... ben erken dogum yaptim canim ama lekelenmem olmadi taa ki sancim ve acilmam baslayana kadar ...sen hic strese girme ve bol bol dinlen insallah
Dr ne dedi tam olarak? Muayene oldun dimi?
İki doktorumda yatıp dinlenmemi söyledi, iki gün önceki kontrolde açılma yada sancınyoktu. Büyük ihtimal cerviks bölgesinden kaynaklı dediler. Önemli olmadığını söylediler. Yatıyorum evde.Dr ne dedi tam olarak? Muayene oldun dimi?
Cok sevindim canim... korkma hic o zaman bol bol dinlen... erken dogum cok farkli bisey... sanciyla başlıyor belin sirtin kasiklarin... bir muddet sonra "nişan" dedikleri sey geliyor ve acilma basliyor... yani allah korusun oyle bisey olsa bilirsinİki doktorumda yatıp dinlenmemi söyledi, iki gün önceki kontrolde açılma yada sancınyoktu. Büyük ihtimal cerviks bölgesinden kaynaklı dediler. Önemli olmadığını söylediler. Yatıyorum evde.
Bebek kasıklarımda hareket ediyor bu yüzden kasık ağrısımı başka bişeymi anlayamadım :) şimdilik bir sıkıntım yok allaha şükür. Adet sancısı gibi bir sancımı oluyor yani? Daha önce doğum yapmadığım için bilemiyorum.Cok sevindim canim... korkma hic o zaman bol bol dinlen... erken dogum cok farkli bisey... sanciyla başlıyor belin sirtin kasiklarin... bir muddet sonra "nişan" dedikleri sey geliyor ve acilma basliyor... yani allah korusun oyle bisey olsa bilirsin
Buralardayiz nasilsnz bizim dun kontrol vardi allaha sukur hersey yolda morincii ve symm pek yazmiyorsunuz nsdil gidiyor kizlarNerelerdesiniz kızlar?
Bizde iyi olmaya calisiyoruz canim,geceleri karnimda sertlesmeler oluyor erken dogum olur diye canim sıkıldı.Dun doktora gittim suan hersey yolunda gorunuyor ama daha cok istirahat et dedi.Bende evdeki işim yemegim dururken birakip yatamiyorumBuralardayiz nasilsnz bizim dun kontrol vardi allaha sukur hersey yolda morincii ve symm pek yazmiyorsunuz nsdil gidiyor kizlar
Iyiyim canim şükür sen nasilsin? Benim bebis hala 1 hafta geriden geliyor maalesefGünaydın kızlar , nasılsınız ? Artık yavaş yavaş yaklaştı doğum dimi :) bebişlerin kilosu nasıl sizin? Benimki geçen çarşamba 1813 dü iyimi acaba? Doktor normal diyor, 8 haftada ne kadar alcak ki diye düşünüyorum, ilk bebek diye bilemiyorum da. Annemler dalga geçiyo benle artık kafayı yemişim bebek kilosuyla :))) ilk doğduğunda ne giydirmeliyim sizce? Siz aldınızmı kıyafetlerini. Hepimizin temmuz ağustos bebeği yazın içi. Çok sıcak olur.
Canim nasilsin? Umarim bebislerin iyidir? Sizi merak ettimKizlaaar ben doğum yaptım sabredemedi prensesler biri 1350 Gr diğeri 1650 Gr dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?