2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Ayy benimki gibi cokmuydu fark umut oldun bana insallah duyarsin duyariz canim :)
Canim ilk gittiğim de biri 5.1 mm biri 3.9mm küçük olan kalp atışı gorememistik büyük olan da ekranda görünüyo du sonra 4 5 gün sonra bi daha gittim hemen hemen birbirini yakalamış ti aralarında iki gün vardı ultrason da ama kalp atışı yine ekranda görünüyo du sadece ses i duymadık yarın ins duyarım dua edin

Canım benim de vücudum deri döküntüsü başladı acaba ilaçlar sanmıyorum diye düşündüm

Ben midem çok kötü olduğundan çok su içemiyorum 3 lt içiyodum şimdi 1 lt anca. Dr a sordum bi nemlendirici önerdi ama çok da kullanmak istemiyorum açıkcası. Biraz doğal yağ mağ mı sürsek?

Kızlar saçma bir soru soracam sanırım ama merak ettim . Salep içebiliyormuyuz? İçerisinde tatlandırıco ve kümyasal varmıdır acaba?

Canım sakın ha sakın içme doğal salebi bulamazsın yani emin olduğun yerden alman lazım marketteki tozlardan tut sıvılarına kadar içinde binde bir oranında salep var kalanı tamamen aroma kıvam verici koruyucu. Az daha sabret aman diyim

İçtim iki defa umarım bir zararı olmaz

Amin canim insallah peki sizde kahve leke oluyormu az az ama

Bende de var ve ustelik ilac kullanmiyorum ?? Bebe yagiyla heryerimi ancak rahatlatiyorum??? Bende aceba sadece bende mi diye endiselenmistim

Zeytin yagi yada bebe yagi sur demisti dr um canim bunlari kullanabilirsin bence

Bende de var ve ustelik ilac kullanmiyorum ?? Bebe yagiyla heryerimi ancak rahatlatiyorum??? Bende aceba sadece bende mi diye endiselenmistim
Yaa demek ki bu yaramazlar nemimizi herşeyimizi sömürüyorlar Bebe yağına da çok masum değil diyorlar petrol türevi falanmış amaan herşeyden korkar olduk.

Kizlar sizde hic kahve lekelenme oldumu bende ctesiden bu yana cok az az var sorun degil diyorlar ama icim rahat degil

Amin canim insallah peki sizde kahve leke oluyormu az az ama
Canim leke olmadı ama crinone jel kahve rengi gelio du buda içerde ki kurumus kan diyo dr hafif kanama olmuş disari cikacak kadar olmamis.bebek kendine yer aciyo diyo annesi bi tane değil ki iki tane yerleşmeye calisio normal sknti yapma

Yarin dr u ariycam sabahtan godicem ctesiden beri boyle cok korkuyorum

Benimde henuz 2 oldugu net degil kesenin biri cok kucuktu birde ben progestan igne oluyorum hergun
Bende canım, transferin ilk gününden beridir progeston iğne yapıyorum gğnde 3 defada fitilini kullanıuorum. Doktor 3 ay dolana kadar devam dedi bana. İçini ferah tut, inşallah bebişlerin sağlıklı sıhatli doğacaklar canım.

Amin insallah gerci klinik hemsiresi herkes nor al diyirda ben algilayamiyorum insallah hepimiz saglikla hayirla kucagimiza aliriz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…