2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Merhaba bende olmuştu hala da oluyor Dr hemen proluton iğne yaptırıyor Dr mutlaka soylemelisin ama eğer fitil kullaniyorsan o da yapıyor
Canim saol simdi geldim 3 gun rapor aldim evdeyim depot igne yapti ama ben zaten aksamlari progestan ignede oluyorum ama kese etrafinda kanama falan yok dedi sukur 1 inin kalp atisinida duydum digeride 9mm olmus :)

Canim saol simdi geldim 3 gun rapor aldim evdeyim depot igne yapti ama ben zaten aksamlari progestan ignede oluyorum ama kese etrafinda kanama falan yok dedi sukur 1 inin kalp atisinida duydum digeride 9mm olmus :)
Bu gibi durumlarda sakin zaman kaybetme benim Dr 1 saat bile çok önemli saat kaç olursa olsun git iğneyi yaptır dedi ama haftada 1 kere

Bu gibi durumlarda sakin zaman kaybetme benim Dr 1 saat bile çok önemli saat kaç olursa olsun git iğneyi yaptır dedi ama haftada 1 kere
Yok benim progestan 2 ampul 1 defa igne oluyorum obu aksatmiyorum canim insallah gecer biter devami gelmez

Evet canım doğru 12.haftadan sonra azalarak bitecek sabret
Bu haber için seni öpebilir miyim İnşallah hafifler ve geçer gerçi daha 1 ay var Bütün düzenim alt üst oldu tabi bin şükür yavrucaklarım iyi olsun da... İnşallah çok uzun sürmez 16 haftalara kadar.

Kizlar merhaba napiyorsunuz? Bugun bana dua edermisiniz? Gece cok kötü bir ruya gördüm... uyandigimda hickira hickira ağlıyordum... sabahtan beri etkisinden de kurtulamadim...rahatlayamiyorum bir türlü... duaya ihtiyacim var... yarinda yakindaki dr uma gidecegim cok korkuyorum ne olur dua edin bana...

Canım benim noldun? Bişeyemi etkilendin sen? Yarın benimde randevum var akşam 6:30 da. Londenere çok üzüldüm ve etkilendim bir an önce yarın olsun istiyorum. Dualarım seninle ve tüm bebeişlerimiz için canım

Canım üzülme bu gebelikte çok normal her gece kabus görüyorum. Dün ben de senin gibi kabusta kardeşimi öldürmüşüm hem de arkam dönükken ne ağladım ne üzüldüm. Allah korusun ömrünü uzattım. Bu her gece böyle sakın korkma. Hormonlardan kaynaklanıyormuş. Çoğu gece düşük yaptığımı görüyordum gece yatmadan kendimi telkin ede ede uyudum azaldı. Allaha dua et. Nasılki canımız bize emanet evlatlarımız da öyle. Ama emin ol Rabbim herşeyin en hayırlısını ve güzelini verecek. Herşey çok güzel olacak. Seneye yoğunluktan belki yazamayacağız birbirimize. Allah yardımcın olsun. İnşirah oku. Ben de sana okuyorum şimdi.

Ya inanin hic boyle bisey yaşamadım... allaha emanet bebeklerimiz kesinlikle ama cok korktum.. birde normalde boyle korkularim hic yoktu ne oldu anlamadim toparlayamadım bir türlü...allah razi olsun sizlerden... allah o yogun gunlerimizi de gostersin insallah napiyorsunuz yavrularla diye haberlesrcegimiz.. ben sabah gordum lonoderin yazdığını kafamdan asagi kaynar sular döküldü resmen...zaten kotu başlamıştı bugunum birde böyle kötü haber tuz biber oldu...allah aratmadan yenisini versin inşallah arkadasa ve kimseye yasatmasin insallahhh

İnşallah inşallah kimseye o acıyı yaşatmasın

Canım kötüyü çağırmayalım. Güzel şeyler düşünelim. Bebeğe pozitif etki vermemiz gerekiyor. Beneğini düşün kucağında uyutuyosun mis kokusunu hisset toparla biraz moralini. Hece yatmadan dua et bebeğini severek uyukuya dal :)

Allah korusun canim kendini uzme lutfen bak burdayiz hrpoiz ayniyiz

Allah korusun canim kendini uzme lutfen bak burdayiz hrpoiz ayniyiz
Cumlemizinkiyle beraber allah korusun insallah canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…