2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Kızlarrrr günaydın. Bugün aynaya baktığımda göbeğimde hamilelik çizgisi gördüm hatta karıştırıyo muyum diye anneme gösterdim o da gördü şu an göbek deliğimden 3 parmak alta kadar uzanıyor. Sizde de var mı böyle bir şey bi baksanıza

Günaydın kızlar, rutin tahlilleri yapmaya gidiyorum bende. Akşam üzerinede tüp bebek merkezinde randevum var.
Günaydın canim bende gittim sabah erkenden... hormonlardan kabuslar gormen normal dedi dr.. rahatlamaya calis biraz dedi... bebiste iyi cok şükür.. sendende guzel haberler bekliyoruzzz

Suan evde degilim canim ama cok merak ettim eve gecer gecmez bakicammmm

Kızlar merkez aradı acil bir operasyonu varmış doktorun yarın sabah 11:30 a ertelediler randevumu.

Nasıl bişey ki bu çizgi? Bende geçip bir bakayım aynada.

Günaydın canim bende gittim sabah erkenden... hormonlardan kabuslar gormen normal dedi dr.. rahatlamaya calis biraz dedi... bebiste iyi cok şükür.. sendende guzel haberler bekliyoruzzz
Canım benim boşa telaş yapma lütfen bebiş etkileniyor annesi. Sana diyorum ama bende evhamlardayım

Canım benim boşa telaş yapma lütfen bebiş etkileniyor annesi. Sana diyorum ama bende evhamlardayım
Inan sozde rahatim... ama iste degilim demekki bu gunlerde surekli kabus goruyorum... dunku en kötüsüydü... ugras bulmam gerek kendime yapacak bisey yok...
hamilelik cizgisi derler canim o cizgiye gibek deliginden asagi dogru oluşur... ilk aylarda belirginlesmeye baslar gebeligin sonuna dogru baya net bi cizgi görülür orda...

Çizgi aylar geçtikçe yukarı doğru çıkıyormuş 9. Ay göğüslerin altına kadar uzanıyormuş ama herkeste olmayabiliyormuş gebelerin %70 inde görülür diyo ama 3. Aydan sonra belirginleşir diyo. Bunlar ikiz olduğu için mi acaba erkenden çıktı ay yavrucaklarım

Hamilelik cizgisi nedir,ben 9+3 oldum varmidir acep

Gumaydn canm nasilsnz ben full bulanti kusma bu kadadri iyimi kotumu bilmoyum. Ama birsey kesff ettim aksam meyve yemedgm zaman bulanti oliyor ama kusma olmiyor

Aaaaaaayyy maasallahhhh ne guzel bir haberr hakkinda hayırlısı olsun caniiim
Çok şaşırdım bende vallahi hiç beklemezdim bu haftadan bir tahminde bulunmasını. Pat diye de söyledi ben şok. Çarşamba günü kan verecem zaten test için orda bakılacak cinsiyet. Ayın 12 sinde tekrar kontrole m var ozamana sonuç çıkar . Tabi benim için sağlıklı olması önemli cinsiyet son merakım. Ultrasound makinesi çok iyi ya bugün çok net gördük bebişi. Uyuyodu uyandı başladı çırpınsın sağa döndü sonra bize doğru allahım dedim ömrümde böle bir duygu hissetmedim hiç. Ağladım

Ayyy yaaa ne guzelll cok imrendim vallahi isteyen herkes yasasin insallah bu duygulari... rabbim saglicakla tamamina erdirsin bizlerle birlikte butun hamisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…