2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

benim bir kese baya kucuk ama dr.un yaninda evet dr. Hakli diyorum ama cikinca istemiyorum. Bize de bekleyelim dedim. Kan sulandirici kullaniyordum igne onu biraktirdi belki kendiliginden kalbi durur diye 3.bebegin.
1 dakika neden igneyi biraktin? Bu cok tehlikeli.test yaptimi kanin yeteri kadar sulanmismida biraktrdi? Dier bebeklere pihti gitme ihtimali cok yuksek neden sadece bi bebek icin 9 ay kullaman gereken bi igneyi biraktrdi.Hem senin hepsi ayri keselerde degilmi? Kalbi duran orda kalir.dier keseler buyudukce onu asagiya iter ve ya duser yada kaybolur.benim doktorumun aciklamasi bu.bence iyce arastir canm igneyi birakmak cok risk ki kullandigimiz igneler 24 saatlik dusun yani

canim benim pihtilasma testimde onemli olmayan bir gende mutasyon var sadece aslinda tup beebkte herkese veriliyor. O yzuden ozellikle sordum yok birak carsamabaya kadar dedi. Sonrasinda bakicaz.

Sali carsamba kullanmamistim dr.a gittim kalp seslerini duydum cok sukur beni korkutmayin kizlar ya
Dr.uma mesaj attim tekrar testimi gonderdim daha cevap gelmedi

Dr.um cevap yazmia keselim diye. Insallah birsey olmaz kizlar. Allah.a tevekkul ediyorum tedavimin basindan beri. Insallah bir sey olmaz. Sagolun benim icin endiselndiginiz icin

MTHFR A1298C homozigot mutant
Homozigot mu onemsiz bi gen ? Bence arastir.bak canm benim 2 genim heterozigot.asil heterozigot onemsoz yani tasiyici.ama homozigot kalitsal.ki benim doktorum 2 genin heterozigot bu bi tane homozigot anlamina gelir mutlaka kullanmalisin ddi.ha devletteki doktorum vermedi rapor bile cikarmadi bana ama ben suan tekrar kayip yasarsam sorumluluk kabul ediyomusunuz deyince mecbur kaldi.yami doktor degilim bilemm ama homozigot onemli yani bildigim kadariyla.kan pihtilasmasi yuzunden dusuk yasayanlar diye bi topik var.ordaki arkadslar yonlerdidi benide dusun.sende bi bak istersen bi sor daha tecrubeli olanlar seninle.ayni geni tasiyanlar var bi sor danis en azindan zaman kaybetmemis olursun

Dr.um cevap yazmia keselim diye. Insallah birsey olmaz kizlar. Allah.a tevekkul ediyorum tedavimin basindan beri. Insallah bir sey olmaz. Sagolun benim icin endiselndiginiz icin
Sen bilirsin canm bak ben 10 tane belki daha fazla doktor gezdim.her gittim doktor genlerimin onemsiz oldugunu bebek kalp atisalrini duyduktan sonra igneye baslamm gerektigini soledi.kabul etmedim cunku burda bi arkads kalp atisini diyduktan sonra kullandgin ignenn kar etmiceni zten bebege duzenli kan gitmeigi icin kalp.atisinn durdugunu soledi.bu arada 2. Kez kurtajimi olmustum kalp atislari olmadigi icin... tamm ddim biraktim herseyi.hamile kalip iyi bi doktor arayisina girdim.snra bu gittigm doktru buldum internetten.ona muaneye gittigimde 3 haftalik hamileydim.hemen igneye baslayalim ddi.04 luk clexsan basladik.3 hafta sonra yani 6 haftalikken melegimin kalp atisini duydum.haftada 1 muaneye gidiyodum.icm rahatti ne yalan soleyim igne kullaniyodum cunku.ama rabbim nasip etmedikce iste hersey kismet.7 haftalik muaneye gittigimde melegimin kalbinn 6 hafta 1 gunlkkrn durdugunu soledi.yani kalp atisini duydugumuz gunn ertesi gunu durmustu.1 gun yasamsti.... cok isyan ettim hala bogazim dugum dugum .. nasibi yoktu bu dunyada.. bu benim 4. Gebeligim.ve busefer ignelere hamile kalmadan ve 2 doz yuksek basladik.3 uz olduklarini duydgmda rabbim 3 melek aldi 3 melek verdi demistim.. hic biseyin garantisi yok ama biz tedbirimizi alalim dimi.. bi dusun derim ben

Evet bnmdr mhhfr 1298 c homozigot faktör v leiden hetorozigot bnm bir düşüğüm var düşüğümüde buna bagladılar o yüzden önlem olar hergün clexan kullnyrm bn seninbyeribde olsam o dr u önemsemem hepimize kullan demişlerkrn üstelik

Kizlar bugun guvendigim bir dr.dan randevu alacagim insallah bugun olmazsa yarin. Yani doluysa yarin giderim. Benim hic dusugum olmadi. Onceki tup bebek denemem de bebegin kalbi atmadigi halde dusmedi. Insallah bu yavrularima da bir sey olmaz. Bu dr.da ankarada herkesin bildigi taninmis bir prof. Ona da guveniyorum sizde haklisiniz ama oda deneyimli bir dr. Bakalim diger dr.a da goruneyim. Ay ucreti de 400 tl ama bebislerim icin deger ne yapayim.

Bak canm benim onemsiz olan genimle bi defa dusuk yaptim onun disinda hic dusuk olmadi kalp atislari durdu ve kurtaj oldum.bizim seni baska bi yere yonlendirmemizdeki amac geninin onemli bi gen olmasi hemde homozigot olmasi.doktorun tabiki en iyisini bilir.ama senin kanaman olmadan yada herhangi bi skntin olmadan kesmesi sacma olur.ha bak keselerin etrafida kanama alani olur o zamanda kesilir igne.aklinda soru isareti kalmasin.sonucta burda belli bi sure tecrube yasamis insanlar var

dogru diyosun. Recai pabuccuyu duymussundur ona randevu alicam canim. Bir arkadasim gidiyor ve cok memnun. Teyzesininde bebegi olmuyordu kadin hastaliklarinda uzman. Ama sanirim perinatolog degil.Acaba perinotoga mi gitsem?

dogru diyosun. Recai pabuccuyu duymussundur ona randevu alicam canim. Bir arkadasim gidiyor ve cok memnun. Teyzesininde bebegi olmuyordu kadin hastaliklarinda uzman. Ama sanirim perinatolog degil.Acaba perinotoga mi gitsem?
Evet recai beyi duydum hatta bende randevu almayi dusundum.sekretrini aradim durumumu anlattim direk tup bebek icin size randevu veriyorum ozaman ddi.daha cok tup bebek uzerine bakan bi doktor sanirim.

Evet recai beyi duydum hatta bende randevu almayi dusundum.sekretrini aradim durumumu anlattim direk tup bebek icin size randevu veriyorum ozaman ddi.daha cok tup bebek uzerine bakan bi doktor sanirim.
evet tup bebekci. Fikrimi degistirdim canim. Baska bir dr. Bana Aydan Biriyi onermisti ona randevu aldim aksama. Onu da duymussundur. Ucreti 500 tl ama ne yapalim saglik sonucta. Bakalim randevulari doluymus ama aradan alacaklar beni. Dua eder misin bana?

Kızlar bende çalışma şartları ile alaklı aarstırmalar yapıyorum kaç haftaya kadar çalışılıyor süt izni ücrtsiz izin ne kadar falan

Gittigin doktorda aklinda soru isareti kalmasin.ne sormak istiyosan sor.hatta sorcaklarini bi kagida yaz unutma.bazen heycanlaniyoruz yada doktor cok yogun oluyo soramiyoruz ama verdigin ucrete degsin 5 dkika girip cikma.ederim tabi bugun benim de kontrolum var ve kendimi bi tuaf hissediyorum anlayamdim.insallah bi sorun cikmadan sagsalim haberler aliriz canm

evet soracaklarimi yazicam. Senin aklina gelen bisey varsa bana yazar misin canim? Seninde benimde Prmm nin de hakkimizda hayirlisi olsun su cuma gununde duamiz kabul olsun insallah.

Kızlar bende çalışma şartları ile alaklı aarstırmalar yapıyorum kaç haftaya kadar çalışılıyor süt izni ücrtsiz izin ne kadar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…