2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Tesekkür ederim canım önerini deneyecegim ben .
Allah hepimize kolaylıklar versin .yardımcısı olsun .

sagol oneri icin bende bi kac sey alirim bakalim hangisi iyi olursa devam ederim

Ya her sehirde ayri bi sorun var valla rabbim yardimcimiz olsun.
Ignleri suan karnimdan olmakta cok zorlanoyorum cunku cok gergin ve kuru.
Valla daha bi cok ilac var kullanmam gereken ama ben en etkililerini kullaniyorum yoksa ddigin gibi mide kalmicak

Canm ben en basta perinatologa basladim igneden dolayi.ben turkozu tarafinda sevtap hamdemir kilic doktorumun adi.benim pek doktor secenegim olmadi cunku esim erkek doktor istemiyodu.suan memnunum ama maddi acidan bitmis durumdayiz.muanes ucretleri 250 lira.aslinda evime yakin hic hastane yok.zekai tahir var orayida ben sevmiyorum doktorlari cok tiripli.zubeyde hanim oraya gore biraz daha iyi otobandan 10 dkika icinde orda oluyorum.gogsen beyi duymustum burda bi topikte.tabi herseyi erkenden arastirmak lazim.eger firsatim olmus olsayid ben devlet hastanesi olarak hacettepeye giderdim.ozel hastane gibi ve doktorlari cok ilgili.kimden duyduysam cok memnun.ama 10 haftadan snra takip almiyolar diye biliyorum eger gidebilirsen bi bak derim.en azinda ozelde dogum yapamazsan bile hacettepe yeni dogan konusunda cok iyi

anladim. Tup bebek dr. Gogsen bey benimde tup bebekle oldugu icin onunla takipteyim suanda ama baskentin perinotolohu var belki ona yonlendirirse aklimda soru isareti kalmaz. Acikcasi devlet hastahanesine gidince sura beklemek kesmekesten zorlanirim diye gitmedim hic hacettepeye falan. Zaten durumumuz riskli. Ama hacettepe her konuda iyi bu konuda da iyidir eminim. Valla turkozu taraflari uygunmus bu tarafta bir dr.un ucreti 400 tl falan . Dr.undan memnun musun? Alalim sonlandiralim falan demedi mi?

Tup bebek oldugu icin belki pahalidir ama dogumun uygun olur heralde.evet hacettepe alaninda cok iyi bi hastane ben suan cok pismanim orda olmadgim icin.en azindan orda gozum kapali dogumumu yapabilirdim.genede rabbim hayirlisini versin.suan icin memnunum.aslinda ilk basta cok kizmistim cunku ben hamile kalabildigim halde bana hizlandirmak icin klimen verdi.gerci klomenle tek bi yumurtam vardi oda cok kucuktu catlamaz bu ddi.biz iliskileri pek denk getiremedik bayramdi cunku.o catlamaz ddigim yumurtamda tek yumurta ikizlerim oldu.ve ben ekstradan bi yumurta daha uretmisim oda tek olan melegim.yani kendim hamile kalabiliyodum.muanede 3 uz gorunce cok korktu butun risklerini anlatti ve her gittigimde icimden dualar ederek moralim bozuk gidiyodum 3 aya kadar hep alalim ddi.ben istemedim.cunku riski cok yuksekti 3uzun.iykide en basindan solemis herseyi bilmisim diyorum suan bi yerim agridiginda doktorum daha once solemisti diyorum.solemeden devm etseydk ve sonuc kotu olsaydi ozaman daha kotu olurdu.kendisi guler yuzludur ekibi desen onlarda bi okadar iyidir yani yeri geliyo ic camasirimi bile giydiriyolar

cok iyiymis boyle ilgili olmalari. Bakalim bugun dr.um ne diyecek. Dr.um ikize bile sicak bakmayan bir dr.ki 3uz hic istemiyor. Allah yardimcimiz olsun. Eger buralarda kendime uygun birini bulamazsam o tarafa gelirim canim

cok iyiymis boyle ilgili olmalari. Bakalim bugun dr.um ne diyecek. Dr.um ikize bile sicak bakmayan bir dr.ki 3uz hic istemiyor. Allah yardimcimiz olsun. Eger buralarda kendime uygun birini bulamazsam o tarafa gelirim canim
Zaten.kimse 2 izin riskini almiyo ki 3 uz daha da tehlikeli.ben suna inaniyorum gecmiste bi cok kayip yasamis biri olarak sen ne istersen iste istersen dunya paralar dök eger bu dunyada nasibi yoksa olmuyo ya rabbim herseyin hayirlisini versin insallah.sen ne taraftasinki canm

cok haklisin canim. Allah yeterki istesin sonlandirmak istesen de ona da mani olur bi sekilde eger yiyecek ekmegi varsa. Ben sonlandirmama taraftariyim ama bir yandan da korkuyorum acikcasi

cok haklisin canim. Allah yeterki istesin sonlandirmak istesen de ona da mani olur bi sekilde eger yiyecek ekmegi varsa. Ben sonlandirmama taraftariyim ama bir yandan da korkuyorum acikcasi
Canm korkulcak seyleri zaten sana doktorun soylecektir umarim.benim duydugum seyleri soleyim sana sennde ayni olabilir tek avantajin keselerin ayri olmasi.benim ikizlerimin kesesi tek oldugu icin esleri tek ve tek esden besleniyolar biri buyuk biri daha kucuk olur hatta biri dierinn kanindan calar demisti.ilk haftalr hep bole 1 2 hafta fark cikiyodu ultrasonda.tek olan melegim cok iyi gidiyodu gelismi cok guzldi.ikizlee beni hep korkuttu cunku birine bisey olsa mudahale hakkimz sifir.ki hala ole yani allaha emanetler.sonra 15 16 haftalrda ikizlerim tek olan bebegime yetistiler gelisim olarak.ikizlerim rahme yakin tek olan karnimdaydi.suan tam tersi ikizler onde gidiyo tek olan geriden geliyo.suan onun kesesi asagida ve rahminin tam agzinda gelisimi daha geride.ama ikizlerim mideme yakin nerdeyse ve cok hareketliler.doktorum hic ikiz gibi degiller kilolari cok iyi gidiyo haftasina gore tek bebek kilosundalar.bu surekli degisiyo hic bisey belli olmuyo anlican.bende suan tek olan melegimi dusunuyorum harekleri cok kisitli cunku ustten baski yapiolar.o beni cok endiselendiriyo geride kalcak diye

peki herhangi bir hastalik yada boyle bir durumdan bahsedebiliyorlar mi? Bilebiliyor mi karnindayken?

Ben koldan yapıyorum bi sag bi sol karnım benim de su an bile cok sert ve gergin iğne girmdi canm yandı vazgectim bende bi süre koldan devam gittiği yere kadar .

peki herhangi bir hastalik yada boyle bir durumdan bahsedebiliyorlar mi? Bilebiliyor mi karnindayken?
Yani canm ben bi tek ikili test yaptrdim sadece onu yapiolar zaten o da nekadar dogruysa iste.burun kemigi ense kalinligi bakiyo tamm.ama istersen fetal dna bi test var down sendromu icin kan veriyosun yirt disina gidiyo onu yaptrabilirsin.ben yaptrmadim.doktorum her seferinde kalbine cigerleine bobreklerine baktigini soledi bi sorun yok ddi.ki olsada benim fikrim hic degismicekti zaten aldirmicaktim yani

Ben koldan yapıyorum bi sag bi sol karnım benim de su an bile cok sert ve gergin iğne girmdi canm yandı vazgectim bende bi süre koldan devam gittiği yere kadar .
Ben karindan yapmaya alistim o yuzden koldan yapamiyorum ama bu gidisle kola gecicem heralde cunku karnimda hic bis yer yok sanki igne onlara degecek diye korkuyorum

anladim canim. Randevum vardi. Dr.um hala sonlandirmak istiyor. Cok kucuk birinin kesesi. Sizin keseler nasil? Senin digerini gecmisti onu biliyorum Prmm senin keseler ayni boyutta mi canim? Off bilmiyorum. Dr. Aklimi karistirdi.

anladim canim. Randevum vardi. Dr.um hala sonlandirmak istiyor. Cok kucuk birinin kesesi. Sizin keseler nasil? Senin digerini gecmisti onu biliyorum Prmm senin keseler ayni boyutta mi canim? Off bilmiyorum. Dr. Aklimi karistirdi.
Kesenin kucuklugu be alaka ki acaba bana hic ole bisey demedi doktorum sadece birinn kilosu dierlerine gore geride demisti

Kese yi blmyrm canm bebeklrrin boyutları birbirine yakın ama saglıklı demişti en son . Ben pazartesi tekrar gidecegim .

Kese yi blmyrm canm bebeklrrin boyutları birbirine yakın ama saglıklı demişti en son . Ben pazartesi tekrar gidecegim .
benim bir kese baya kucuk ama dr.un yaninda evet dr. Hakli diyorum ama cikinca istemiyorum. Bize de bekleyelim dedim. Kan sulandirici kullaniyordum igne onu biraktirdi belki kendiliginden kalbi durur diye 3.bebegin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…