2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Amin canm inşallah seninde allah sag salim kucagına almayı nasip etsin bu sfer . Dikkatlinol bol su iç
Aminnnnnn :) elimden geldiğince bol su içiyorum da sana hcg sorayım hemen :) kaçıncı gününde öğrendin artışın nasıldı hatırlıyormusun?

Mrb kizlar nasilsiniz ? Bende bugun biraz daha iyiyyim.dun az kalsin doguruyorum sandim.karnim tas gibiydi ve hic rahatlatmadi beni.aksam randevum vardi.meleklerimi gordum biraz rahatladim cok sukur.ama agrilarim sabaha anca gecmisti.bebisler 1300 gram olmus hepsinin arasinda 100 er gram oynama var.onceden ultrasonda daha net goruyoduk ama suan gormemiz imkansiz hale gelmis durumda kimin kolu kimin bacagi belli degil valla :) doguma kadar 2 kilo olmalarini bekliyoruz insallah bende 90 kilo olmusum.75 le hamile kalmistim.bu haftama kadar sadece 10 kilo almistim iyi gidiyodu ama 2 hafta icinde 5 kilo almisim.doktorum kizdi sahsen 2 haftada 5 kilo cok dkkat etmen lazim diye.gorunurde kilom yok ne basenlerim ne bacaklarim da kilo var sadece karnim cok buyuk.her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdu.birazdan iki doz daha vurulcam.artik yavastan hazirligini bitir heran hersey olabilir ddi.bol su ve igtiyac disinda kalkma.acilman yok.bebekler makat seklinde ama hic bseyin garantisi degil tabi bu ddi.benden simdilik bole.bigun rahatliyorum ertesi gun bin beter uyaniyorum hatta uyanamiyorum cunku uyumuyorum :) az kaldi allahin izniyle sagsalim biter insallah cumlemizinki..

Aminnnnnn :) elimden geldiğince bol su içiyorum da sana hcg sorayım hemen :) kaçıncı gününde öğrendin artışın nasıldı hatırlıyormusun?
Ben 6 gün varken falan idrarda öğrendi. Silikti .
Daha sonra bes gün varken beta 81 geldi sonra üç dört katı yükseldi

Ben 6 gün varken falan idrarda öğrendi. Silikti .
Daha sonra bes gün varken beta 81 geldi sonra üç dört katı yükseldi
Ben kendimi heveslendirmek istemiyorum ama içimde ikiz heyecanı var ya. Genetik olarak çok bol bizde.
27 ocak sat ama 15 şubat ovülasyon tarihim. Gerçi doktor adetten hesap yapıcaz dedi ama neyse :)
Benim hesabımla ovülasyondan sonra
11. Gün 524 13, gün 1920. 15, gün 4092 çıktı
Dr göre de 17. 19. 21. Günler oluyor tabi bunlar.
Acaba ikiz mi ya :)

Canm
Belli olmaz bu degerler ile . Ben ilk gittiğimde tek kseydi sonra on gün sonra bi gittim üç kese ve bebek dedi .

canim ne guzel bebislerini yine gormussun Allah hayirlisiyla dogurmayi nasip etain vaktinde insallah hedef 36 dedi bana dun dr. Sen nasil hazirlik yaptin yada yaptin mi? Yatak odasina mi aldin besikleri yada ayrica bebekler icin oda yaptin mi?birde kiyafet falan nasil hallettin? Ay millet 1 alirken biz 3 alicaz :) birde bebek arabasi olarak ne aldin? Nasil bisey yani?bize biraz anlatsan eger keyfin ve vaktin varsa kendini zorlama lutfen

İnşallah biraz daha kilo alsınlar canım sag salim büyüsünler . Ciğer geliştirici bu haftalarda mı yapılıyor.

Ko
Üçlü bebek arabalrı var grümcem bakmıs bana dedi cok güzel asfalttan gitmemiz lazım bizim onlarla

Canm
Belli olmaz bu degerler ile . Ben ilk gittiğimde tek kseydi sonra on gün sonra bi gittim üç kese ve bebek dedi .
benim de adetime daha birkac gun vardi 44 sonra 165 sonra hep 2 kat artti hic 3uz olabilecegini dusunmemistik :) kese 2ydi sonra kalp atisinda 3 kalp atisi duyuldu

Üçüz beşikte buldum şimdi netten mantıklı google amca sağolsun fikir sahibi olmayı saglıyor

Allah razi olsun kuzum benim.yok iyyim.az once igneden geldim.yapan hemsire yattigim yerin biraz gerisine kaymami soledi bende bi anlik refleksle kayiyim derken sol kaburgam hart diye batti.sesini duydum ole korktum ki hala da ellerim.titriyo bisey oldu diye cunku ikizlerim.yukarda biride kaburgama bastiriyo.surekli o sagda ama yine de korkuyorum hala.. insallah bisey olmicak allahin izni ile.
Walla kuzum biliyomusin hic bisey almadim.agrilarim cok fazlaydi yuruyemiyodum alirim nasil.olsa ddim ama simdi hic yuruyemiyorum.ama intrnettn bi kac bisiy aldim ucuzundan cunku 3 3 almak cok zorluyo.suan 0 3 ay takim aldim.onlardan pek almayi dusunmuyorum gercekten cok kucukler.prameture olcaklar ama genede cbk buyuyolar.hepsine 6 takim alsam yeterli kucuk olarak.onun disinda ayri oda yapicam cunku yatak odan cok kucuk 3 besik koymam imkansiz.ama bi tane park besik alip biraz buyuyene kadar hepsini bi arada yatirmyi dusunuyorum yanimda.odalari icinde bebek odasi besiklerinden degilde demonte besikler belki bilirsiniz 2 yasina kadar rahat kullanilabilen onlardan almayi dusunuyorum sonra dolap sifonyer falan.. bebek arabasi icin henuz erken diye hic dusunmedim ama bi tnesini 2 ikiz bitanesini tek almayi dusunuyorum cunku 3 uz arabalari boyuna uzun ve araba bagajinda skntin olur diye dusundum.onun disinda bol bol zibin alcam mecbur.bide benim dogumm nasip.olursa ozelde olcak.oda biraz tuzlu malesef onun icin cok skisigiz

Canım işimiz zor üçer tanesine bez mama kıyafet odası
Beşik alsan üç beşik evde nereye sıgacak acaba üçüzler için beşik var mı

Üçüz beşikte buldum şimdi netten mantıklı google amca sağolsun fikir sahibi olmayı saglıyor

kizlar dun dr. Bi kac tane ilac verdi onlari alip geleyim cevap ve sorularimi yazicam size :) opuyorum 3uz annis adaylarimi

Google görselde gördüm canım var olmasa bile yaptırılır basit
Du bi bakiyim.benim gorduklerim karyola seklindeydi sallanmiyolardi ama gun icinde yatirmak icin uzun bi besinigin ortasindan demirlerle bolunmis haliydi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…