- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 33
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Canım cıktı neden böyle anlamıyorum biz şimdiden böyleysek napıcaz nefes almakta zorluk cekiyorum . Allah yardımcımız olsun iki saatte bir karnım acıkıyor . Acıkınca midem bulanıyor cankm bişey de istemiyor
Canım doğum öncesi on hafta dgum sonrası 8 hafta . Süt izni 6 ay öZelde. Daha sonra 1,5 saatlik süt izni var . Kacıncı haftaya kadar calısabiliyrz onu bilmiyorum hamilelik sebebi ile işten cıkarabilirler mi onu arastırıyorum cıkaramaz lar biliyorum ama böyle durumda haklarımız neler aile ve sosyal politikalar bakanlıgı ile iletişim halindeyim
kizlar cok sukur bu gittigim perinatolog her sey yolunda dediCanım cıktı neden böyle anlamıyorum biz şimdiden böyleysek napıcaz nefes almakta zorluk cekiyorum . Allah yardımcımız olsun iki saatte bir karnım acıkıyor . Acıkınca midem bulanıyor cankm bişey de istemiyor
Canım doğum öncesi on hafta dgum sonrası 8 hafta . Süt izni 6 ay öZelde. Daha sonra 1,5 saatlik süt izni var . Kacıncı haftaya kadar calısabiliyrz onu bilmiyorum hamilelik sebebi ile işten cıkarabilirler mi onu arastırıyorum cıkaramaz lar biliyorum ama böyle durumda haklarımız neler aile ve sosyal politikalar bakanlıgı ile iletişim halindeyim
peki biz bu onceki 10 haftayi sonra kullanabiliyor muyuz?ben ogretmenimde zaten tatile denk gelecek benimÇoğul gebeliklerde doğum öncesi olan izne +2 hafta ekleniyor, yani 8+8 değil de 10+8 oluyor. :)
peki biz bu onceki 10 haftayi sonra kullanabiliyor muyuz?ben ogretmenimde zaten tatile denk gelecek benim
tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Bakalim o vakitler gelsin bakariz Ya Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin insallah37. Haftada ayrılmak zorundasın, çoğul gebelikte fark ediyor mu bilmiyorum ama. Öğretmenlerde tatile gelince bir şey fark etmiyor sanırım. Burada (çok önceden) birinin konusunda öyle okumuştum. Hayırlı olsun bu arada :) Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Canım evet arastrma yapmak lazım . Doğumlar genelde 32 ile 35 hafta arasında oluyormus yani bizim dgmlar eylül ilk haftasına gelebilir.tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Bakalim o vakitler gelsin bakariz Ya Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin insallah
cok kotu yapiyo morartiyo ikiside prof bunlarin. artik kafam daha rahat hatta dr.a iki kez sordum merak etme suanda ben seni senden daha cok dusunuyorum dedi. Birak diyosam birak dedi sanki biraz kizdiCanım evet arastrma yapmak lazım . Doğumlar genelde 32 ile 35 hafta arasında oluyormus yani bizim dgmlar eylül ilk haftasına gelebilir.
Cok sevindim masallah ne güzel allah saglıj versin devamını getirsin . İpne için bana da bırk dese keske doktor
Canım senin çoğul gebelik mi?Canım evet arastrma yapmak lazım . Doğumlar genelde 32 ile 35 hafta arasında oluyormus yani bizim dgmlar eylül ilk haftasına gelebilir.
Cok sevindim masallah ne güzel allah saglıj versin devamını getirsin . İpne için bana da bırk dese keske doktor
Evet canımCanım senin çoğul gebelik mi?
Canım çok sevindim ya. Allahım inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende istiyorum yaEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?