- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
seni de mi uyku tutmadi canim ay sabah ise gidicem ama uyuyamiyorum. Dönunce falan midem bulaniyoBende istemiyorum zaten riskli gebelik diye bakıyorlar koskoca kadın doğum hasta
nesi beni sevk etti arastırma hastanesine . Sizde de öyle oldumu üçüz burda takip edemeyiz dediler . Arastırmada ki doktorlar da cok deneyimsiz ancak paranla bi prf bulacaksın ki öyle .
Canım sen folik asit ilaveten bska bir sey kullanıyrmsun vitamin falan . Birde bebekler kaç kilo şu an yada gram ?
Ben dört gindür böyleyim canım bulantıdan uyuyamıyorum . Sen rapor almadın mı ben raporluyum on gün bitti şimdi tekrar bi on gün aldım bize uykusuzluk daha cok canımmeski üçüzler forumlarını okuyorum kucagına alanlar olmus ne gğzel darısı bizim basımıza dedim saglıkla. Yolumuz daha uzun . Serklaj işlemindiye birbişlem duydum şimdi onu arastırıyorumseni de mi uyku tutmadi canim ay sabah ise gidicem ama uyuyamiyorum. Dönunce falan midem bulaniyo
Klomen kullandım günde bir kez canım . Hiç korkma rabbime emanetiz allah kullarına tasıyamayacagı şeyleri vermezmiş.Prmm birde senin tedaviyle mi oldu canim? Benim tup bebek ile oldu endiseliyim biraz cunku sonki kendi bolunmus. Biz normalde 2 embriyo koydurduk
ne demekmis o canim? Ben bilmiyorum. Meslegin ne canim ozlede misin devlet mi? Yok rapor almadim daha. 2016 ucuzleri mi okuyosun? Bende dun bi topik bulmustum 3uzlerle ilgili bugun bulamadim onuBen dört gindür böyleyim canım bulantıdan uyuyamıyorum . Sen rapor almadın mı ben raporluyum on gün bitti şimdi tekrar bi on gün aldım bize uykusuzluk daha cok canımmeski üçüzler forumlarını okuyorum kucagına alanlar olmus ne gğzel darısı bizim basımıza dedim saglıkla. Yolumuz daha uzun . Serklaj işlemindiye birbişlem duydum şimdi onu arastırıyorum
anladim peki hepsinin ayri kesesi var mi senin? Benim sanirim ikisi tek kesedeKlomen kullandım günde bir kez canım . Hiç korkma rabbime emanetiz allah kullarına tasıyamayacagı şeyleri vermezmiş.
anladim bende tup bebekle hamile kaldigim icin aile hekimi isteidginde rapor veririz dediler. Ama genelde otururyorum. Bakalim birkac hafta daha gecsin ne olacak ona gore rapor alirim. Rahim agzina dikisi biliyordum ama adini bilmiyormusum demekki. O sanirim erken dogum olma riski varsa yapilan bir islem. Dr.un sana alalim falan dedi mi canim tekini? Benim yarin randevum var bakalim ne dicek. Ben sonlandirmak istemedigimj soyleyecgim ona.Canım ben hemşireyim özeldeyim . Kardesm doktor raporu o uzattı bu konuda biraz sanslıyım. Ayakta kalınca agrım oluyor benim iş 24 saat nöbetlinoldugu için riskli biraz o kadar uzun süre calısmak . Gerekirse bizim işi bırakmamız lazmmıs. Serklaj erken doğuma önlem amaclı rahim agzına dikiş atılmasınişlemiymiş bazındoktorlar öneriyormus . Ben hiç duymamıstım bunu . 2016 üçüz annelerintopiği okuyorum orda tecribeli insanlr vardır mutlaka .
Yok canm beni hic gndermediler hatta acildeki dokotrlar poliklniktekilerden dahda ilgililier ya 3 uzmu hadi gel bakalim napiyolarmis diyolar :) bi kac kez sk gittigimde bebeklerini mi ozledin diyolar guluyolar falan 3unude tek tek inceliyolar kalp atislarini dinletiyolar.ama ben ekstra ozelde profa gittigim ocin devlete pek ugramiyorum.hatta ve hatta ben benim riskli gebelige gittigim zaman beni direk ayrintilya gndriyolardai 24 haftaya kadar ben devlette hic notmla ultrasonla bakilmadim hep ayrinili ultrasonla bakildim.ankardayim etlij zubeydeye gidiyorum.canm bnm bi cok ilacim var hm devletin verdigi hem dotrumun verdigi.bn en basindan coaspirinle basladim cnku pihtilasmam var.ona ilaveten folik asit iceren balik yagi hapi kullaniyorum imom diye.daha snra magnezyum sende kullcksin ilerki haftalarda el ayak uyusmasi ve bacaginda kramplar yasicaksin onun icin.demir ve kan hapi beraber kullaniyorum tek ilac gyno ferro diye.12 haftadan sonra basladim buna ben gece yatarken iciyorum cunku cok bulanti yapio.decavit var.bunu zaten herkese veroyolar vucudun ekstra vitamin ihtiyacini karsiliyo.ve icmeyi hic unutmadigim tek yardimcim ve beni rahatlatan progestan.bi sabah bi aksam iciyorum tbi bi ekstra gunluk ignem var :)Bende istemiyorum zaten riskli gebelik diye bakıyorlar koskoca kadın doğum hasta
nesi beni sevk etti arastırma hastanesine . Sizde de öyle oldumu üçüz burda takip edemeyiz dediler . Arastırmada ki doktorlar da cok deneyimsiz ancak paranla bi prf bulacaksın ki öyle .
Canım sen folik asit ilaveten bska bir sey kullanıyrmsun vitamin falan . Birde bebekler kaç kilo şu an yada gram ?
Bak o zmn daha guzl.birbirlerinden calmzlar.en azindan birine bisey olsa bile dierine zarari olmaz.rabbim ne guzel yaratiyo subhanallah.bizde oleyiz canm.bn dua ede ede yatiyorum o masaya ve halada oleyiz esimde bnde.zor cunku.. hele ki cok beklenn bi bebekse dahada zor..Bebekler hepsi ayrı kesede . Zaman neler gösterir inş hepsi sag salim büyür her kontrole gittiğimde yüregim agzımda
Serklaji diyosun.bna doktorum yapmadi.bn cok istedim kafm rahat olsun acilmam olckmi diye dusunmim ddim ama..rahim agzni uyarmak istemiyorum ddi o zmn daha erkn acilck ddi.suan 2 hftada bi rahm agzna bakiyo acilmm yok cok sukuranladim bende tup bebekle hamile kaldigim icin aile hekimi isteidginde rapor veririz dediler. Ama genelde otururyorum. Bakalim birkac hafta daha gecsin ne olacak ona gore rapor alirim. Rahim agzina dikisi biliyordum ama adini bilmiyormusum demekki. O sanirim erken dogum olma riski varsa yapilan bir islem. Dr.un sana alalim falan dedi mi canim tekini? Benim yarin randevum var bakalim ne dicek. Ben sonlandirmak istemedigimj soyleyecgim ona.
Aminn canm insallah. evet canm aktardan bulabilirsin.insallah geliceksin.sadece biraz sabir gerkiyo o kadar.. cunku herkesten farkli bi hamilelik yasiyosun yeri geliyo guzel yeri geliyo surekli agri icindesin o yuzden sabir..ben o kadar cok agri.cektim ki suan iyiyim diyorum ama yataktan kalkamiyorum.esin insallah benim.ki kadar sabirlidir.duygusal anlamda cokmus durumdayim artik agrilarimi.unuttum surekli sacma sapan seylere agliyorum.mesela daha bugun camasir serilcek.surekli egil kalk zor oldgu icn esime soledim tamm hemen geliyorum ddi.bekliyorum yok.bende inat iste basladim sermeye.sesleri.duydu geldi tamm ben seriyorum ddi.basladim aglamya hep bole yapiosun nefret ediyorm bu huyundan bi iside demeden yap yeter falan.hemen sarildi ozur dilerim bi daha olmicak ddi.halbuki adam bisey yapmadiki tv ye daldi unuttu.. ama ben kabul edemiyorum biseyleri tek basina yapamamayi hep hareketli her isi tek basina bitiren bi insanken bi anda kaliyosun ole muhtac gibi hissediyorum.kendimi..dusunsene normal wc ye oturamiyosun.e heryer de de klozet yok.ozaman tutacaksin :) cok agladim zamaninda ama simdi iyiyim cok sukur fazla takmamaya calisiyorum sagsalim sima ermek istiyorum okdar..tamam canim o yaglardan alacagim. Aktardan mi aldin yoksa farkli bir yer mi? 20.haftalara gelebilecek miyim acaba? Rabbim saglikla ogunleri gormeyi nasip etsin insallah. Esine yavastan soyluyorum agirlasacagim iste ne biliyim karnimda catlak olabilir falan kulagi asina olsun diye. Allah yanimdan eksik etmesin onu
Evet 11. Haftada iğne ile sonlandırlam dedi bende istemiyorum on zaman diper bebeklerde risk altındaymıs . Yasayacak ömürleri varsa rabbim izin verirse yasayacaklar zaten. Doktor sey dedi bide bazen kalbi kendiliğinden durabiliyor dedi inş böyle birseyde olmaz hepsi yasasın iyi olalım allahımanladim bende tup bebekle hamile kaldigim icin aile hekimi isteidginde rapor veririz dediler. Ama genelde otururyorum. Bakalim birkac hafta daha gecsin ne olacak ona gore rapor alirim. Rahim agzina dikisi biliyordum ama adini bilmiyormusum demekki. O sanirim erken dogum olma riski varsa yapilan bir islem. Dr.un sana alalim falan dedi mi canim tekini? Benim yarin randevum var bakalim ne dicek. Ben sonlandirmak istemedigimj soyleyecgim ona.
Senin avantajın anakarada oturman canım ben zonguldaktayım burda herseyi arastırma hastanesine sevk ediyorlar . Bende saglık baklanlıgına bu konu ile ilgili yazı yazmayı düşünüyorum. Biraz kafamı toparlayıp. Ah o kan pıhtılasması bende de cıktı hergün iğne bende oluyorum. Progestan folik asit . Saydgn diğer ilaçları ilerleyen zamnlrda banada baslarla allah midemizin yardımcısı olsun o zman .Yok canm beni hic gndermediler hatta acildeki dokotrlar poliklniktekilerden dahda ilgililier ya 3 uzmu hadi gel bakalim napiyolarmis diyolar :) bi kac kez sk gittigimde bebeklerini mi ozledin diyolar guluyolar falan 3unude tek tek inceliyolar kalp atislarini dinletiyolar.ama ben ekstra ozelde profa gittigim ocin devlete pek ugramiyorum.hatta ve hatta ben benim riskli gebelige gittigim zaman beni direk ayrintilya gndriyolardai 24 haftaya kadar ben devlette hic notmla ultrasonla bakilmadim hep ayrinili ultrasonla bakildim.ankardayim etlij zubeydeye gidiyorum.canm bnm bi cok ilacim var hm devletin verdigi hem dotrumun verdigi.bn en basindan coaspirinle basladim cnku pihtilasmam var.ona ilaveten folik asit iceren balik yagi hapi kullaniyorum imom diye.daha snra magnezyum sende kullcksin ilerki haftalarda el ayak uyusmasi ve bacaginda kramplar yasicaksin onun icin.demir ve kan hapi beraber kullaniyorum tek ilac gyno ferro diye.12 haftadan sonra basladim buna ben gece yatarken iciyorum cunku cok bulanti yapio.decavit var.bunu zaten herkese veroyolar vucudun ekstra vitamin ihtiyacini karsiliyo.ve icmeyi hic unutmadigim tek yardimcim ve beni rahatlatan progestan.bi sabah bi aksam iciyorum tbi bi ekstra gunluk ignem var :)
canim sen ankaradaymissin bende ank.dayim hangi dr.a gidiyosun? Ben baskent gogsen beye gidiyorum. Tup bebekci sanirim bi kac hafta sonra beni perinatologa sevkedecek. Bi kac dr.dan daha fikir almak istiyorumda eger senin tavsiye edecegin biri varsa oraya da giderim gorjnurum. Eviniz zubeyde hanima yakin oldugu icin mi acil durumda oraya gidiyorsunuz? Ben baskent has.ne yakinim o yuzden acil bi durum oldugunda oraya giderim diyodum ama zubeydeye mi gitsem ortami iyi demissinSerklaji diyosun.bna doktorum yapmadi.bn cok istedim kafm rahat olsun acilmam olckmi diye dusunmim ddim ama..rahim agzni uyarmak istemiyorum ddi o zmn daha erkn acilck ddi.suan 2 hftada bi rahm agzna bakiyo acilmm yok cok sukur
ben yemegimi yapiyorum cok sukur canim simdilik ama midem bulana bulana. Yanimda bana yardim edecek kimsem yok. Ailem kv.ler il disinda. Ama ev isi yapmiyorum. Acaba kendimi hor mu kullaniyorum. Ama şoyle mesela yemek yaparken oturarak sebze dogruyorum yada oturarak tencereyi karistiriyorum. Cok durursam hem midem bulaniyor hem de alt bolgem agriyor.Kızlar bizi bizden baska kimse anlayamaz gece uykusu yok gündüz uykusu yok . Allah yardımcımız olsun bebek gbi bakıma ihtiyacımız var . Benimde iş yapamamak cok zruma gidiyor normalde cok hareketliyim şimdi sadece yat iş yapma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?