2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Bende atak odasina park yatak dusundum ama sigarmi bilmem. Uc tane alirim dedim ben cunku birbirlerini rahatsiz ediyorlarmis tek yataga yatirinca. Alirsam ayri alir sonrasinda da iyi olur diye dusundum. Ilk basta puset yeterli olabilir haklisin zaten 3 cocukla disari zor cikilir ne bileykm hastahaneye giderken falan puset iyi olur. Puset dedugin elde tasinan kucuk bisey di mi? esmerhatun66
Birde Prmm bende gorsellerde bi araba gordum arka arkaya siyahli ama 7bin kusurdu gerci ayri ayri alsanda ayni paraya denk gelecek. Bende basta cok bisey almak istemiyorum. Tup bebekle oldugu icin senin gebeligin daha da riskli dedi dr.um ama ben olumsuzluk dusunmuyorum hic insallah hersey guzel olacak.
esmerhatun66 sen nerede dogum yapacaksin? O hastahanenin paketinden falan yararlaniyor musun? Yada perinotologunla kadin dogumcun ayri mi? Bu sorularim sana da Prmm
Bide kizlar yaslariniz kac?
Ben 4.5 yildir evliyim 31 yasindayim

Ay cok mu soru sordum

25 yasındayım ben . Arastırma hastanesinde yapacagım muhtemelen çünkü oraya sevk edildim.prf dr kadın doğumcu . İki yıllık evliyim bende .

Canm park yatagi bitane alip yatak odasina koyup biraz donmye baslayna kadar kullanmayi dusunuyorum ben.hem ilk aylar daha rahat olur ve sallanma aliskanliklari olmaz diye dusundum.nasil olsa rahat bi 4 aya kadar donemiyolar.
Evet canm puset ddgm.elde tasinanlardan.hem gun icinde oturdgm oda da yanimda olurlar sallaya bilirim onlarla hem cok kucuk olcaklar.
Canm hastane dogum paketi olayini hic konusmadik.dogum arti kuvez 3 icin 6 bin ddi.biraz yardimci olmasini isticem bakalim

Bu arada bende 26 yaaindayim 3 yillik evliyim

Canm güvensem de güvenmesemde mecbur diğer devletler kabul etmiyor
anladim canim icini ferah tut Allah yardimcimiz her zaman. Insallah hepimiz hayirlisiyla saglikla doguracagiz bebislerimizi. Ne guzel yarin bir gun daha buyuyecekler bizim minisler :)

Kizlar mide bulantisini limon birazcik olsun bastiriyo denemistir tarafimdan ki hala bazen bulanti cekiyorum.avxuma.tuz doker yerdim okadar caresiz kaldigim.anlar oldu.soguk seyler mesela soguk salatalik mideyi kaldrmicak soguk elma favorimdir bunlar bi nebze bunlti keser deneyin isterseniz.mide eksimesini suan zirvede yasiyorum.her 2 saatte bi surupla anca yatisiyo gunde bitane gaviscon bitirr duruma geldim diyebilirim

Ah ben o kadar halsizleştim ki ikidebir acıkıyorum , bişey de yiyemiyorum sürekli öğür kus tükendim . Dayanamdım içtim şimdi ilaç

ay ben cok ayakta kalinca acayip midem eksiyo bide sanirim cok eksi seyler yedim oda midemi eksitti maden suyuda midemin dengesini bozdu sanki. Ceviz yerdim artik onu bile yerken tiksiniyorum. Tuzlu leblebi diyor ablam birazda onu denicem dun aksam normal leblebi yedim oda gecirmedi. Allahim hayirlisiyla saglikla dogsunlar insallah bizim minislerimiz. Prmm raporun bitti mi canim? Dr bana yataga bagli kalma dedi ben izin alayim isimden dedim gerek yok daha vakti var dedi. Bende tamam dedim kanamam ve kasikta agrim olmayinca. Isyerimdekilere 3 4 hafta sonra soylicem bana nobet yazarken tum gun okula gittigim vakite yazsinlar diye isticem. Bakalim kabul edecekler mi?

Ama sigortanız varsa sizdenn kuvez parasi isteyemezlerki sigorta karşiliyorr zatenn diye biliyormm

Bes gün daha raporluyum cnm ama evde olmuyor evde de sıkılıyor insan yt yat . Doktor ne der bilmiyorum tabi . Yarım gidcgm yüreğim agzımda bir şekilde . Limon elma hiç bir sey fayda etmiyor bana canım. İlaç iyi geldi bugün iyi uyudum.

Klomen felan kullanmadn mi sadece iğne mi canım bide iğne ovitrellamiydi
Ben önce merional ignesi kullandim yaklasik 9 tane ama doktorlar bunu kiloya göre veriyor faydasi olsun diye bende 93 kiloydumm diye bu kdr fazla verdi hu igneler yumurtaliklarimi buyuttu pko oldugu icin yumurtaliklarin buyumesini engelliyor biliyosundur ki merional ignesinden sonra 1 tane ovitrella kullandim suan 10 haftalik ücülerime hamileyim inss darisi başına canımm

Canım aramıza hosgeldin üçüz mü senin de allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…