2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

amin canım

günde 2 tane mi igne

Günaydın kızlar dün doktora gittim bu doktorda sayıyı ikiye düşürme derdinde e dedim diğer bebeklerde risk yok mu var ona bişey diyemem nasıl böyle birsey kolaymıs gbi teklif ediyorlar anlamıyorum. Bende yaptırmak istemediğimi söyledim dört haftan var karar vermek için dedi o süreçte bebeklrde bir sakatlık durumu var mı yok mu ona bakacak . Degerlendirecek ona göre karar verecgim . Ama tabiki söyleyecegi seyde tek doktorla kalmam arastırırırm . Bebeklerin saglıklı şu aşamada dedi allahıma şükür . Hepsi büyürse onlarda sıkntı olmayacaksa ben yola hepsi ile devam edrim . Progestanı da şimdi içmenin anlamı yok 16.haftda baslarsn ddi ama ben içecegim bi tek bu içme dedi bu doktorlar varya sadece kafa karısıklıgı Allah yardımcımız olsun ben bi tek ona güveniyorum rabbim büyük. Meleklerimizi koruyacak.

Beth18 canım sen ne düşünüyorsun bu konu da ? Yola üç ile mi devam edeceksin . Süreç o kadar uzun ki önümüzde ki. İnşallah bir sakatlık durumları olmaz . Da buna karar vermek zorunda kalmayız hepsi yasasın allahım yardımcımız olsun .
esmerhatun66 ki kadarki haftaları bize de görebilmeyi nasip etsin . O minik kalpler saglıkla büyüsün .

bende senin gibi dusunuyorum canim benimkide sonlandirmak istiyor ya. Benim carsamba kontrolum var bu sefer soylicem devam etmek istedigimi. Eger saglik sakatlik sorunlari yoksa neden devam etmiim ki? Allah gucunu sabrini kolayligini verir insallah ki hic kolay olmayacak bunu bilmeliyiz. Tek bebek bile bu kadar zorken 3 bebek Allah yardimcimiz olsun kardesim. Benim hep midem bulaniyo eksiyo seninde oyle mi? Yiyorum bulaniyo yemiyorum yine bulaniyo

Evet benimde hep öyle ve ben kusuyorum da . Doktor içebilirsin metpamd dedi yada dramamine . Bende annemlerin yanına tasındım. Annem daha iyi ilgileniyor diye .

Evet benimde hep öyle ve ben kusuyorum da . Doktor içebilirsin metpamd dedi yada dramamine . Bende annemlerin yanına tasındım. Annem daha iyi ilgileniyor diye .
cok sanslisin. Benim iki tarafta uzakta. Babam rahatsiz annem ona bakiyor. Belki kv. Insafa gelir bakar bana simdilik bir sorun yokta ilerisi icin

Bosver cnm sen doktrlara bakma.en kitu ihtimali solemek zorundalar cunku ilerde bi sorun olursa bunu biliyodun diyecekler.kararini verdikteen sonra kagit bile imzaliyacaksin.ben karara gerek yok verin imzalayaim aklimiz karismasin dmistim.tabiki doktorlar bukadar kararli oldugunu gorunce daha bi nacizane yaklasiyolar.biz her gittigimzde bi ton soruyla cikiyodu esim disariya.sole ddi duydun mu nie bunu soledi neden bole davrandi falan... bende elimdeki ultrason kagidina bakip ddm ki bak o doktor sadece sana bilgisayrdan bu kagidi verebiliyo ve tahmin edebiliyo.ya allah ? Dusundun mu 3 tane cani oraya nasil sigdiriyo? Simdi ben tahmin edene mi inaniyim yoksa cani verene mi ? Ben hersey rabbimden deyip yola ciktim en ufak bi kusur bile basim ustune.hic onemli degil kimin ne konustugu ben biliyorum ki bu zorluklar rahmete donusecek sabir.siz daha yolun cok basindasiniz o yuzden tadini cikarin derim.zaten ilerde endise duycaginiz cok seyle karsilasacksnz

EVet doktorlar üçüz duyunca direk suratları düşüyor ne acelen vardı dıyorlar ne alaka ben nerden bileyim üçüz oldugunu allahın takdiri ne yapabilirim buna yazık günah degil mi kalbini durdurmak falan . Bende her gidişimde suratım asık olarak cıkıyorum insanlar hamile diye göklere uçar agzı kulaklarında olur ama ben sevinemedim hiç . Hep acabalar şöyle mi olur böyle mi olur maddi açıdan desen zaten zor bir süreç . Allah yardımcımız olsun .

evet benimki de 3cunun de kalbini duydunuz mu diue sordugumdaalesef duyduk demisti. Ben cunku olayin şokundan hic bisey anlamamistim. Belki de zorluklari yada sıkıntilari bilmedigimiz icin bu kadar cok istiyoruz ama ne yapalim. Rabbim bize boyle bir mucize vermis sahip cikmamiz lazim

Aslında zorlukları bilmesekte tahmin ediyoruz ama o bebekler allahın emaneti bize o yüzden kesiniz bu konuda .
Karnım davul gbi sanki aylardır hamileyim gbi geriliyor ne olacak böyle ?

Simdi dr.dan geldim cok kotuyum kizlar. Sali gunu yine gelin dedi. Sonlandirmamiz gerek 3.kese cok kucuk dedi. Sizin bir orantisizlik var mi keselerde? Benim biri baya kucuk

Simdi dr.dan geldim cok kotuyum kizlar. Sali gunu yine gelin dedi. Sonlandirmamiz gerek 3.kese cok kucuk dedi. Sizin bir orantisizlik var mi keselerde? Benim biri baya kucuk
Banada cok kucuk demisti hatta o kendi kendine gelismez bizimde almamiza gerek kalmaz dmisti tek olana demisti bunu.suan kardeslerine yetisiyo cok sukur.en baslarda hafta farki cok cikiyo takilmayin.hayati bi tehlike olmadgi surece korkamyin.sizden degil allahtan ciksin karar.cunku buna biz karar veremeyiz

Aslında zorlukları bilmesekte tahmin ediyoruz ama o bebekler allahın emaneti bize o yüzden kesiniz bu konuda .
Karnım davul gbi sanki aylardır hamileyim gbi geriliyor ne olacak böyle ?
Kiz dur daha ne gerilmesi.sana ozelden ben karnimi atiyimda bi gor .gerilme degil benimki nerdeyse patlicak o derece.karninizi yaglayin valla ne bulursaniz akliniza ne gelirse yoksa cok pisman olursunuz

aralarindaki fark nasildi? Dr.un sonlandirmamiz gerek mutlaka dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…