2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

aralarindaki fark nasildi? Dr.un sonlandirmamiz gerek mutlaka dedi mi?
2 hafta kadar fark ciktigi oldu ilk zamanlarda.yoo mutlaka alalim demedi cunku ben cok kararliydim konusunu kapattiktan sonra hic demedi.ama geriden geldgni gelismeyebilir ddi.gelisimi durursa dier keseler buyudukce onu itecekler o kucuk kalck bi zarari olmaz ddi.suan bile kucuk cunku kesesi altta.biraz minyon olur ddi

gorme duyma sorunlari olur dedi mi?

gorme duyma sorunlari olur dedi mi?
Gorme falan hic bisey demedi bende hic sormadim cunku bole bisey duymadim.ki yaptrdgm tek test ense kalinliklari ve burun kemikleriydi baska biseyine baktirmadim zaten bakamiyolarda.ama ole bisey de olursa rabbimin taktri yani.benim meleklerim simdi bile duyuyo beni muzik acinca hareketleniyolar doguncada rabbimin izniyle bisey olmaz insallah

dr beni bugun cok sarsti. Bebeklerimi de uzdum agladim. Cok uzuldum. Almaliyi keseler cok kucuk dedi. Canim senin de moralini bozuyorsam ne olur yazma bana. Seni de uzmek istemem. Ama beni bir tek siz anlarsiniz diye yaziyorum. Cok kotu oldum bugun. Resmen beni vazgecirmeye calisiyor. Ama ben bebeklerimi devam ettirmek istiyorum.

Bak tatlim doktorlar uzerindeki yuku azaltmak icin her ihtimali solemek zorundalar.sonradan sknti cikiyo bu sadece bebek icin degil anne icinde hayati risk yani.eger gercekten gelismiyosa kalbi durur gelismi durur evet alinabilir.ama o yaptigi islem dier bebeklere de zarar vermicek diye bi garanti yok.sen kalbi atan bi bebekten nsl vazgececeksin? Ddm ya senden degil rabbimden olsun.birak karari o versin.ddm ya hayati bi durum olmadigi surece.. bana bugun devletteki doktorum nie aldirmadin ddi.dierlerinn zarar gormicenn garantisini vrmediniz ddm.suan garantisi var mi saniyosun ddi.yoo allaha emanetler yetmezmi ddim. Cok geri dusunuyosunz diyo.bende bunun sevapla gunahla alakasi yok ben rabbimden bu melekleri cok istedim cok yalvardim suan hayatlarina ben karar veremem ddm.hem suan alalim desem islem yapabilcekmisiniz ddm güldü :) zaten sonuna gelmissin nerdeyse ne islemi ddi.bosver sen onlari.rabbinden kiz erkek isteme saglik iste sadece saglik ..

Bu doktorlar niye böyle yahu .. her gittiğimizde alalım alalım ben bu yüzden üç doktor degiştirdim bana alalım diyen doktorla yola devam etmek istemiyorum bana gelmiş progestanı kullanmana gerek yok diyor 16. Haftada kullan diyor e diğer bütün doktorlar kullan dedi bi bu kullanma dedi bzen kendimiz karar vermeliyiz net ve emin olmalıyız bak banada bu bebeklerin kalbi kendiliğinden duracaga hiç benzemiyor ilerleyen zamanlarda dedi bende e o zaman neden bu işlemi yaptırayım dedim sonra saglık durumlarına göre harket ederiz dedi . Canım ayrıca keselerden biri zaten küçük olur hepsi aynı orantıda olamaz artık keseye degil bebeğe baklır bebğn baş popo mesafsi nasıl hatta iletleyen zamanlrda ense kalınlıgına falan bakacaklar daha dur yolun basındayız bana bu işlem için 12 13 haftya kadar zamanın var dedi doktor o zmana kadar da zaten bebekler kendini belli eder moral cok önemli kafana takma cok

Bak Prmm kendini inandirmis bile.tedirgin olma.eger bisey olcaksa bile bunun onune gecemezsinki.saglikli bi sekilde dunyaya gelip sonra olen bebekler var.allahin takdiri yani bilemezsinki..

Toksoplazma falan dedi de doktor hala yaptırcagım onu
aile hekimliginden istediler benim orada yaptirdim ama daha sonuclarini almadim canim sen oraya danis.
Benim icimi rahatlatiyorsunuz kizlar. Allah razi olsun sizden. Cok tesekkurler. Daha iyiyim bugun dr.umu degistirebilirim. esmerhatun66 sen memnunsan bende mi senin dr.una gitsem acaba canim. Ama bize Türközu demistin di mi? Orasi cok uzak kaliyor

Cumlemizden razi olsun insallah canm.hic uzulme.ben suan o kadar cok seye agliyorum ki valla dengem alt ust oldu resmen.yani cok sacma seylere agliyorum valla.burnunum ustunde bi sivilcr var ve hamileligimden beri gecmiyo her gordugumde agliyorum saka bi yana saglik yerinde olsunda gerisi onemli degil canm.eger doktorun senn aklindaki butun soru isartlerini karsilayabiliyosa bence degistrme.sen ona deki hocam 3 gebeligin riskini almak istemiyomusunuz? Sonucta doguma kadar butun sorumluluk yari yariya.benin doktorum elimden gelinn hepsini yapicam ddi ama tabi paran varsa.bizde bi turlu iletisim kuramadik.yani bayan cok tatli biri anne gibi yaklasimi ama ben aradaki mesafeyi asamadim bi turlu cekiniyorum soru sorarken.. zaten az kaldi hayirlisyla biterse..evet canm turkozunde. Banada cok uzak 1 saatlik mesafrden gidiyorum.hani acil bisey olsa kisa bi yolda yok hastanesine ulasabilcegim ama bakalim hayirlisi

Benimde bir saatlik aynı kızlar

Arkadaslarim kafam neden karisik? Icime bir ozguvensizlik oturdu. Yapamam diye dusunmeye basladim neden boyle oldum bilmiyorum...

Arkadaslarim kafam neden karisik? Icime bir ozguvensizlik oturdu. Yapamam diye dusunmeye basladim neden boyle oldum bilmiyorum...
Suanda ayni korku bende de var nasil bakarim yapabilirmiyim ? Benim biraz sert bi yapim var.onlara kizarmiyim diye cok dusunuyorum sanirim bide dogum yaklastikca daha da basiyo.bu korkular...

Senin yine yerinde korkular canim. Benim daha onumde uzunca bir yol var. Artik bir karar vermemde gerekiyor... ne yapacgim bilemiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…