- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Prmm canim ne dusunuyorsun?
Nasil bakicaz 3 cocuga?
Senin annen yaninda sanirim benim kimsem yok yanimda...
Ay cok celisiyorum kendimle...
Ben allahin ilahi adaletine cok inanan bi insanim ve korkarim.biseyler ters teperse diye.hani sole dusun anne karnindayken cocuga sakat yasamaz diyip de sapasaglam cocugun dogmasi gibi... yda sen hamile kalamazsin kesinlikle diyipte kendiliginden hamile kalan kadin gibi... bunlar olan seyler.demekki rabbimin bi imtihani var sinavi var.kim.sabrederde tevekkul.ederse o kazanacak.bak sana sole anlatyim.dun o kadar cok sancim vardiki yataga bile yatamadm otrmadim.ole agladim ki esim geldi.noldu falan.bagirdim cagirdim yeter artik ne zaman bitcek bu istemiyorum yoruldum cnm cok aciyo falan diye . Esim durdu ve ddiki eger bisey olursa bu sükürsüzlugunden mantikli dusun ddi.gitti ve yatti.ben tabi aglamaya devam ediyorum ayni sekilde.sonra gittim yattim.inanirmisin sadece bi kere kalktim ve hic bi yerim agrimadan cok rahat uyudum.bunlar olagan seyler.bence iyi dusun nefes varsa umut vardir..Senin yine yerinde korkular canim. Benim daha onumde uzunca bir yol var. Artik bir karar vermemde gerekiyor... ne yapacgim bilemiuorum
Sen 4uzde dogursan bakan insan cokmus canim masallah :) benim annem hasta babama bakiyor. Kv. Uzakta belki gelir ama kisa muddet. Bakalim Allah bi kolaylik verir insallah.Canm ben tek kizim.2 abim var onlarda evli.annemi herseyiyle kullanabilirim :) bitanede bekar gorumcem var o gelcek biraz kaynanamda gelir bi muddet yeterli simdilik :)
Allah nasip ederse oyle canim evet. Allah razi olsun. Hep dua ediyorum Rabbim senin gibi isteyen herkese nasip etsin insallah. Ben de senin surecjni biliyorum canim. Allah yardimcin olsun.seni az çok biliyordum canım.
üçüzlere mi hamilesin?
maşallah süphanallah
anliyorum. Senle konusunca acayip motive oluyorum sagol. Anneme dayanamayip anlattim canim. Cok sasirdi. Inanamadi olmaz ki dedi olmus Anne dedim Allah yapmis dedim. Dr.lar da anlam veremiyor dedim. Sen kafana takma dedi. Sagliklilarsa devam ettir dedi. Gelemesemde maddi olarak yardim ederim sana dedi Ahh canim annem. Yardim eder eminim ama edemese de bana guc kuvvet verdi ya bana moral verdi ya... bana yetti. Bende boyle alternatif seyler dusundum. Belki kv.e gideriz onlarin ev buyuk biraz orada falan kalirim belki ya da dr. Izin vermezse gitmeyiz bilemiyorum. Belki ablamlar gelir. Allah bi sekilde yardim eder insallah canim benim.Ben allahin ilahi adaletine cok inanan bi insanim ve korkarim.biseyler ters teperse diye.hani sole dusun anne karnindayken cocuga sakat yasamaz diyip de sapasaglam cocugun dogmasi gibi... yda sen hamile kalamazsin kesinlikle diyipte kendiliginden hamile kalan kadin gibi... bunlar olan seyler.demekki rabbimin bi imtihani var sinavi var.kim.sabrederde tevekkul.ederse o kazanacak.bak sana sole anlatyim.dun o kadar cok sancim vardiki yataga bile yatamadm otrmadim.ole agladim ki esim geldi.noldu falan.bagirdim cagirdim yeter artik ne zaman bitcek bu istemiyorum yoruldum cnm cok aciyo falan diye . Esim durdu ve ddiki eger bisey olursa bu sükürsüzlugunden mantikli dusun ddi.gitti ve yatti.ben tabi aglamaya devam ediyorum ayni sekilde.sonra gittim yattim.inanirmisin sadece bi kere kalktim ve hic bi yerim agrimadan cok rahat uyudum.bunlar olagan seyler.bence iyi dusun nefes varsa umut vardir..
Yaaa kiyamam annene onun suan akli tek sendedir.bole arada kalmyi hic sevmiyorum.insallah rabbim yardim edecek.sen hamileligine dikkat et sagsalim dogsunlar gozunn onunde gor de illaki bakilir.zor ama imkansiz degil.ben tek basina bakan bi cok 3 uz anneyle konustum.rabbim sabrini veriyo korkma simdiden ilerde korkcagin cok zaman gelecek annesi onlar iyi olsun sadece :)Sen 4uzde dogursan bakan insan cokmus canim masallah :) benim annem hasta babama bakiyor. Kv. Uzakta belki gelir ama kisa muddet. Bakalim Allah bi kolaylik verir insallah.
Allah nasip ederse oyle canim evet. Allah razi olsun. Hep dua ediyorum Rabbim senin gibi isteyen herkese nasip etsin insallah. Ben de senin surecjni biliyorum canim. Allah yardimcin olsun.
anliyorum. Senle konusunca acayip motive oluyorum sagol. Anneme dayanamayip anlattim canim. Cok sasirdi. Inanamadi olmaz ki dedi olmus Anne dedim Allah yapmis dedim. Dr.lar da anlam veremiyor dedim. Sen kafana takma dedi. Sagliklilarsa devam ettir dedi. Gelemesemde maddi olarak yardim ederim sana dedi Ahh canim annem. Yardim eder eminim ama edemese de bana guc kuvvet verdi ya bana moral verdi ya... bana yetti. Bende boyle alternatif seyler dusundum. Belki kv.e gideriz onlarin ev buyuk biraz orada falan kalirim belki ya da dr. Izin vermezse gitmeyiz bilemiyorum. Belki ablamlar gelir. Allah bi sekilde yardim eder insallah canim benim.
Sen 4uzde dogursan bakan insan cokmus canim masallah :) benim annem hasta babama bakiyor. Kv. Uzakta belki gelir ama kisa muddet. Bakalim Allah bi kolaylik verir insallah.
Allah nasip ederse oyle canim evet. Allah razi olsun. Hep dua ediyorum Rabbim senin gibi isteyen herkese nasip etsin insallah. Ben de senin surecjni biliyorum canim. Allah yardimcin olsun.
anliyorum. Senle konusunca acayip motive oluyorum sagol. Anneme dayanamayip anlattim canim. Cok sasirdi. Inanamadi olmaz ki dedi olmus Anne dedim Allah yapmis dedim. Dr.lar da anlam veremiyor dedim. Sen kafana takma dedi. Sagliklilarsa devam ettir dedi. Gelemesemde maddi olarak yardim ederim sana dedi Ahh canim annem. Yardim eder eminim ama edemese de bana guc kuvvet verdi ya bana moral verdi ya... bana yetti. Bende boyle alternatif seyler dusundum. Belki kv.e gideriz onlarin ev buyuk biraz orada falan kalirim belki ya da dr. Izin vermezse gitmeyiz bilemiyorum. Belki ablamlar gelir. Allah bi sekilde yardim eder insallah canim benim.
Evet sorma aklini karistirdim canim Annemin simdi surekli dusunur benden daha cok beni dusunur ne yapacagimi dusunur. Allah razi oksun ondan.hepimizin annesi bitane. Benimki de bitanedir :)bende instagramda bi tane takip ediyorum. Senin bildiklerin varsa onlari da ekliim canim bende. Evet sadece sagliklarini dusunuyorum Allahim saglikla kavustursun beebklerimizi bizlere insallah canim.Yaaa kiyamam annene onun suan akli tek sendedir.bole arada kalmyi hic sevmiyorum.insallah rabbim yardim edecek.sen hamileligine dikkat et sagsalim dogsunlar gozunn onunde gor de illaki bakilir.zor ama imkansiz degil.ben tek basina bakan bi cok 3 uz anneyle konustum.rabbim sabrini veriyo korkma simdiden ilerde korkcagin cok zaman gelecek annesi onlar iyi olsun sadece :)
Allah razi olsun canim duaya cok ihtiyacim var inan ki. Bende sana dua ederim canim. Allah en kisa zamanda seninde kucagini doldursun.saglikla bebeklerimizi dunyaya getirelim insallah.Allah razı olsun canım benim.
bakım konusunda tereddüt ediyorsun sanırım.
ben ve benim gibilerin buna karışmaya hakkı yok.
eşinle sen bilirsiniz.
ama Allah seni bununla müjdelediyse bir bildiği vardır.
seni yalnız çaresiz bırakmaz gücünü de sabrını da verir inşallah.
yeter ki sağlıkla büyüyüp sağlıkla doğsunlar.
sana artık hep dua edeceğim.
oyle tabi bende annemle konusunca guc kazandim canim. Suanda net gibiyim ama ilerde nasil bir karar veririm bilemiyorum ama suanda netim :)Canımm evet benim annemde kayınvalidemde yakın ama ben en cok anneme güveniyorum şu an onun yanında kalıyorum iş yerim annemin evine daha yakın. Bende karamsarlık yok allah verdiyse onun sabrını da gücünü de verecektir inanıyorum.
sizin 3uz gebelik mi?Şuan 11 haftalik hamileyimm doktorumm 13 haftada cinsiyetler belli olur dedi ama erken degilmi ??
Evet canım benimde ücüzzsizin 3uz gebelik mi?
Allaha dua et canim. Bizlerde edelim insallah onumizdeki gunlerde gelisimleri ilerler. Sen sekeri kes hemen etki eder. Allah yardimcin olsun. Insallah oyle bir sey olmaz olursa da Rabbime emanetler.Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdihaftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
Ayyy insallah allah razi olsun balim.insallah 1 haftada yetisecek benim aslanlarim onlar beni hic uzmedi cunku hep direndiler bundan sonrada allahin izninile direneceklerAllaha dua et canim. Bizlerde edelim insallah onumizdeki gunlerde gelisimleri ilerler. Sen sekeri kes hemen etki eder. Allah yardimcin olsun. Insallah oyle bir sey olmaz olursa da Rabbime emanetler.
direnecekler anneleri sen merak etme insallah diger kardesine ywtisecekler. Allahim insallah.Ayyy insallah allah razi olsun balim.insallah 1 haftada yetisecek benim aslanlarim onlar beni hic uzmedi cunku hep direndiler bundan sonrada allahin izninile direnecekler
Insallah kuzum.bak cokzor geciyo.suandan tedbirinizi alin onden gitsin ama geriden gelmesin.aglaya aglaya helak oldum.yemeye icmeye dikkat.seker yok.bol bol yagli sut yumurta sakin ihmal etme ileriki haftalrnda rahat edrsindirenecekler anneleri sen merak etme insallah diger kardesine ywtisecekler. Allahim insallah.
haklisin bu aksam canim tatli cekti ama aldirmadim esime. Dun de yemistim cunku surekli tatli yemek olmaz diye. Birde midem kotu olmasina ragmen yumurta yiyememistim esime yumurta ve sut kaynattirip onlari yedim. Protein agirlikli beslenmek gerek. Canim sen canini sıkma boyle seyler olabilir miymis peki?Insallah kuzum.bak cokzor geciyo.suandan tedbirinizi alin onden gitsin ama geriden gelmesin.aglaya aglaya helak oldum.yemeye icmeye dikkat.seker yok.bol bol yagli sut yumurta sakin ihmal etme ileriki haftalrnda rahat edrsin
Cok iyi yapmissin canm.ben canmin istdgi herseyi yedim.meyveye cok duskunum halada olsa hic acimam yerim.oda seker cikartti demekkki.bide doymuyorum yani meyve diyince illa bitecek o okadar abartili yedim ki allah ceza verdu iste bana bide dun cok sitem ettim.. sonuc bole oldu rabbim afftsin benihaklisin bu aksam canim tatli cekti ama aldirmadim esime. Dun de yemistim cunku surekli tatli yemek olmaz diye. Birde midem kotu olmasina ragmen yumurta yiyememistim esime yumurta ve sut kaynattirip onlari yedim. Protein agirlikli beslenmek gerek. Canim sen canini sıkma boyle seyler olabilir miymis peki?
canim meyve sekeri masum gibi gorunur ama zararli aslinda ogunlere bolerek yesek daha iyi. Ama bende meyveyi cok severim yalniz midem kotu oldugu icin az yiyebildim. Sende kendine eziyet etme cunku insan bebeisleri beslensin diye ne bulduysa ne cani cektiyse yemek istiyo bende bir iki hafta oncesine hatta bi kac gin oncesine kadar cok yiyordum baktim surekli midem eksiyo biraz ara vereyim dedim. Yani karbonhidratli ve eksi seyleri azalttim gibi. Midem biraz daha rahat. Ama senin gibi surekli canim suanda bile birseyler istiyo. Bak oyle olabiliyomus canim sıkma canini Allaha emanet bebeklerimiz. Insallah o emanetler saglikla dunyaya geleck. Benimde uykum kacti 2016 ucuzleri okuyorum.Cok iyi yapmissin canm.ben canmin istdgi herseyi yedim.meyveye cok duskunum halada olsa hic acimam yerim.oda seker cikartti demekkki.bide doymuyorum yani meyve diyince illa bitecek o okadar abartili yedim ki allah ceza verdu iste bana bide dun cok sitem ettim.. sonuc bole oldu rabbim afftsin beniyani illaki oluyo bu gerileme olayi.tek bebeklerde bile oluyo yani.ama benim ikizleeim cok iyi gidiyoken bi anda durmasi bizi cok tedrgin etti.far oluyodu.mesela 28 olarakngidiyodum 27 hafta 4 gun cikiyodu.fakat hareketleri kilolari cok iyiydi hic ikiz gibi degil gelisimleri demsti doktorum.
Canım inşallah bir an önce yetişirler haftalarına. Dua edelim . Rabbim şifasını versin inş.Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdihaftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?