2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Insallah kuzum.bak cokzor geciyo.suandan tedbirinizi alin onden gitsin ama geriden gelmesin.aglaya aglaya helak oldum.yemeye icmeye dikkat.seker yok.bol bol yagli sut yumurta sakin ihmal etme ileriki haftalrnda rahat edrsin
Rabbim ıcini feraha kavustursun dualarimiz seninlee

Üzme kendini herşey olacağına varır. Ben 28 ken kasılmalarım varmış farkında bile değildim, 1 gece yatırdılar. 31 hftada da doğdular. Herkes iyi çok şükür. Senind hftan iyi, tabiiki gelişme geriliğ çıkabilir. Yer mi var nerde gelişcekler. Sen onlara takılma.

11 haftalik gebeyim şuann canım haftamda sıkinti yokta erken belli oluyormuydu cinsiyet onu bilmiyorum
Canm cinsiyeti sormadım cinsiyet henüz belli olmaz ona daha var . Burda bizim gbi hamilrlik takvimi yapsana dedim . Bu arada bebeklerin nasıl allahın izniyle . Kaç yasındasın nerelisin ? İlk cocuk mu ?

Canm cinsiyeti sormadım cinsiyet henüz belli olmaz ona daha var . Burda bizim gbi hamilrlik takvimi yapsana dedim . Bu arada bebeklerin nasıl allahın izniyle . Kaç yasındasın nerelisin ? İlk cocuk mu ?
Bebeklerim şuan iyi benm fazla mide bulantim varr onun disinda bi sorunumm yok 22 yasindayim ilk cocuk degil 4 yasimda bir kizim var

Prmm canim sen nasilsin? Hala sonlandirmayi dusunmuyorsun degil mi? Insan her seyi dusunuyor. Nasil yapariz ya erken dogarsa ya yanlis karar verdiysek. Yani ben oyleyim. Sen ne alemdesin?

Prmm canim sen nasilsin? Hala sonlandirmayi dusunmuyorsun degil mi? Insan her seyi dusunuyor. Nasil yapariz ya erken dogarsa ya yanlis karar verdiysek. Yani ben oyleyim. Sen ne alemdesin?
Canım işe basladım kafam dagıldı biraz ama korku hala cok her gün düşünüyorum nasıl okcaka ne yapacaz diye allah yardımcımz olsun

Canım işe basladım kafam dagıldı biraz ama korku hala cok her gün düşünüyorum nasıl okcaka ne yapacaz diye allah yardımcımz olsun
bende oyle azda olsa kafam iste dagiliyor. Simdi dr.a geldim kesin yine alalim diyecek offff

Sana da doktorun dedi mi birini sonlandırmalıyız diye ?
Dedi ama ben kabul etmedimm 3 aylik olduk ama diyen doktorumu degistirdimm baska bi doktora devam ettm oyle cok yuksek mevlalarda ödemiyorm normal muaynee ücreti odedigim bi doktorr daha önce ucüz ve dördüzde dogurtmus biri o yüzden doktorum kendisi bana kesinlikle almiyoruzz dedii

Oh bak ne güzel bir doktorun böyle diyebilmesi en azından bizimde içimiz rahatlar biraz .

Olsun canımmsen takma kafana ense kalınlıgına faln bakılsın ona göre bi karar verilir zaten
kizlar size haberim var. Bebeklerimden kucuk olanin kalbi durmus. Bu duruma uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Allah.im bana karar vermek zorunda birakmadi cok sukur. Diger ikisinin kalbi hala atiyor cok sukur. Allah sizlere de hayirli saglikli bebeisler versin insallah.

Canım senin için hayırlısı buymuş demek ki bak kafanda cok soru işareti vardı şimdi biraz rahtlmıstır kafan . Peki kalbi duran bebek ne olacak kendiliğinden kayboluyormuymus yoksa düşük gbi olacakmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…