2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Canım senin için hayırlısı buymuş demek ki bak kafanda cok soru işareti vardı şimdi biraz rahtlmıstır kafan . Peki kalbi duran bebek ne olacak kendiliğinden kayboluyormuymus yoksa düşük gbi olacakmıs.
Bebek düsmuyor diye biliyorum kendiliginde cürüyor diye duymustm doktorumdan bendee Rabbim kalan iki bebegine saglik versin canımmm

Kizlar nasilsiniz?
Yarin dr. Kontrolum var yine sonlandiralim diyecek beni uzecek
esmerhatun66 ne yaptin canim insallah iyisindir?
H Hira034 13.hafta cinsiyet icin cok erken canim belli olmayabilir. Birde senin tedaviyle mi oldu?
Iyi olmaya calisiyorum canm bu hafta temizlik var pek giremiyorum.agrilarim gene azdi malesef 5 dkika ayakta dursam hemen bi yerim sizliyo.bebeklerin hareketleri daha az aksam olunca sanki hepsi bi tarafima toplaniyo gibi oluyo bi an ordan hepsi cikacak gibi hissediyorum.gece zaten uyku yok.duzenli beslebmeye calisiyorum süt iciyorum gece gunduz.cuma kontrolum vat bakalim bekliyorum simdilik.sizler nasilsiniz nasil.gidiyo ?

Bak benim sana anlatmak istedigim buydu canm abladin mi simdi? Eger sen doktoru dinleyip sonlandirmis olsaydin hep.aklinn bi kosesinde kalacakti.ama rabbimin verdigi kararla kafan rahat.evet cok zor bi durum insan hepsini bianda istiyo ama rabbimin mutlaka bi bildigi vardir.uzulme insallah hersey olacagina varir.sen kalbini ferah tut.bi melegin sefatine eriseceksin obur tarafta hemde bu dunyada 2 melegin annesi olcaksin isallah

Bende girmedigin icin acaba doguma falan mi gitti dedim Allah korusun. Agrilarin icin uzuldum, kendini yorma olur mu. Allah yardimcin olsun.
ya cok duygusallastim suanda. O anin verdigi rahatlikla cok sukur falan dedim. Gunaha girmemisimdir degil mi? Ama bunu soylerken ki dusuncem bebeklerimin uzerinde bir karar vermeyecek olmamdi. Cunku cok gerilmistim. Dr sonlandrmak istiyor bebegimin boyutundan dolayi. Bende istemiyordum son kararim 12.haftaya kadar beklemekti bu gidisimde onu soyleyecektim. Ama Allah boyle uygun gordu. Uzuldum bunlari soyledigim icin.

Yok yok canm daha var bize insallah rabbil zamanini bilir.
Aslinda allah senden cok buyuk bi yukten kurtardi.belkide cok yalvardin sesini duydu.cunku arada kalmak cok zor.insn uzuluyo tabi ki ben suan hic birinden vazgecemem ki.buyuk kinusmuyorum tabi rabbim bilir ama biri de teki de ayni.ben bazen hep ikiz olsaydi sunu daha rahat alirdik ama 3 uz diyorum.bende bundan korkuyorum rabbimin gönlüne güc gider diye.hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insaĺlah

Yaşadıgımız süreç zor çok zor hemde allah yardımcımız olacaktır bize böyle bir sorumluluğu verdiyse kızlar. Hiç üzülmeyin . Dua edin bol bol. ..

aman canim vaktinde gelsinler insallah. Ben cok dua ettim ama hic sonlandirma taraftari degildim Allah biliyor. Bazen esime acaba sonlandirsak mi dr hakli mi acaba diye sordugum oldu ama her defasinda dr.un yanina giderken son kararim sonlandirmamakti. Ama Allah.a hep beni karar vermek zorunda birakma diye cok dua ettim. Beni en kucuk bebegin kesesinin cok kucuk olmasi endiselendiriyordu. Allah.im en dogrusunu bilir. Allah sana da yardim etsin insallah

Yaşadıgımız süreç zor çok zor hemde allah yardımcımız olacaktır bize böyle bir sorumluluğu verdiyse kızlar. Hiç üzülmeyin . Dua edin bol bol. ..
aynen canim bol bol dua edin. Hic bir dua bosuna degil

Canım senin de mi 3 kese vardı ayrı ayrı ?

Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyo ? Ben simdidoktordan geldim.cok.sukur hersey yolunda gidiyo.haftasina yetistrmisim cok sukur.1 haftada kendilerine gelmisler.ole.mutluyum ki.hepsi haftasiyla uyumlu cok sukur.buyuk bi ihtimla 3 haftaya kadar dogum olur ddi.ama nisanin sonunada hedef yapalim ddi.cok iyi geldin bu haftalara kadar insallah bundan snrasi.cok iyi olcak.ddi.cok motiveoldum.agrilarim fazla ama herseye deger onlar icin

Canım maşallah ne güzel bak üzmedi bebişlerin seni . 35 e kadar dayanabiliyorsan dayan canım bebeklerin gelişimi için .
Ben de salı günü kontrole gideceğim bakalım ne druumdalar bebeklerim inş hepsi saglıklı bir şekilde büyüyordur.

Kızlar sizi merakla takip ediyorum :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla kavuştursun sizi yavrularınıza

Bende tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu. Kan testi gününü bekliyorum ptesi yapılacak. Evde yaptığım testler hep pozitif inşallah hayırlı sonuçlar bekliyorum

İnş hayırlısı olur canım hakkında .

Valla kuzucum bir kosturma gidiyorum ole temizlikte besigiydi yatagiydi derken yetistrmeye calisiyoruz.bi de suan cok.skisik bi zamanimiz valla yetirmeye calisiyoruz iste besikler tamm mobilya ayarlicaz insallah.o kosturmada agrilarim sancilarim aklima bile gelmiyo sen.nasilsin canm

Oh iyi allah iyilik saglık versin inşallah canım. Beşikleri nasıl aldın ftgrf atma imkanın var mı?
Bebekler kaç kilo oldular ?
Ben 9+3 üm bugün hala mide bulantısı kusma yasıyorum tek sıkıntım bu dayanıyorum bebekler için. Bide sen tetenoz asısını ne zaman olmustun ? Ve bu haftalarda folik asit harici kullandıgın bir sey oldu mu senin ?

Canm gecen hafta 1650 ydi genel olarak kilolalri.bu ara kasilmam cok fazla iste idare ediyorum.canm mide bulantisi benim 20. Haftalara kadar sürdü yani hic kilo.almamistim sadece su ve kraker yiyodum.ben hic doktora solemedim bulantiyi ama sen bi sole istersen belki rahatlatacak biseyler verebilir.
Canm benim doktorum tetenoz asisini olmami istemedi.onermedi bende olmadim acikcasi.iyi mi yaptim cokta emin degilm hala.ben hamileligimin basindan beri butun ilaclari kullaniyorum.ama ben sadece folik asit degil balik yagi iceren folik asit kullaniyorum.imom adi.ekstra coaspirin, kan sulandirici igne, progestan, decavit, magnezyum hepsini iciyorum anlican

Ya masallah minnoş beşikler hepsine ayrı almıssın . Benim o kadar yerim yok evde sen şanlısın ki yerin varmış.
Tetenoz asısı 20.haftadan önce yapılırsa düşüğü tetikliyormuş benimde bu yüzden olsm yok gecen sene bir doz olmustum zaten. Ben su an sadece clexan , folik asit , progestan kullanıyorum. Henüz bananvitamin falan baslamadı. Ne zaman baslar bilmiyorum. Ben bulantım için sordum bana ilaç öneriyor ama önerdiği hiçbir ilaç gecirmedi bulantımı. Bende pes ettim . Kusmaya devam zafen 3 hafta oldu alıstım artık kusmaya da. Sadece bebeklerim zarar görür diye korkuyorum kusarken. İnş bebeklerin biraz daha kilo alırlar canım öyle dogarlar daha cok minnoşlar ben şu an bile hepsi bir an önce tombullassınlar istiyorum. Bide sen akciğer geliştirici iğne oldun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…