2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Evet canm bi odam.musait ayri ayri.aldim ama odada adim atacak yer kalmadi.bi kac arkadsada sormustum ayri ayri al birbirlerini cok uyandiriyolar ddi.bende ole yaptim.hem bu besiklerden cok memnun kalan var 2 yasina kadar rahat yatarlar.valla ben hic teteniz falan olmadim kucukken oldugumdur.doktoruma sordugumda ozel bi hastanede yapiosun sartlarin cok guzel steril hersey hic gerek yok demisti bende yaptirmadim.ben bu ddigim ilaclari magnezyum ve kan hapi haric hamile kalmadan basladim.suan pek bisey hissetmiyosun ama ilerde ellerin uyusacak bacagina gecenn bi korunde inanilmaz kraplar gircek hepsi bu yuzden bu ilaclarin.bende kusamya alismistim sende alismissin bak :) millet bisey mi oldu diye suratima bakinca kusucamda zaman bekliyorum diyodum bi insan ictihi suyu bile cikarmaz bende oleydim.ama doktorum ye git hemen kus onemli degil vucudun direncsiz kalmasin demisti sende dene.tabiki de bebeklerin hic bi zarar gormuyo sakin bole biseyden korkma moralini bozma.ilerki haftalarinda bisey yedigin zaman daha yokmu diye tepki vercekler :) benim cok hosuma gidiyo bu :) evet suan canimin cektigi biseyi degil daha cok onlara ne kilo aldirir diye caba gosteriyorum.gece kalkip sut muz yiyorum sut guzel kilo yapio muz falan da.insallah sagsalim dogarlarda saglicakla az kaldi...
Ciger gelistiriciyi 28 de olmaya basaldim canim suana kadar 4 doz vuruldum her gittigimde de oluyorum nerdeyse..

Bende tek beşik alayım diyordum ama demek ki tek beşik işe yaramıyor. Koyacak yer bulursam senin beşikler hoşuma gitti. Banada başlayacaktır doktorum heralde bu ilaçları ben zaten şu an hamile oldugumu hissetmiyorum birtek mide bulntısı dışında . Bu haftalardan sonra azalırmış mide bulnTısı kendimi teselli ediyorum bununla. Şu zamanlrda cok fzla birsey yiyemiyorum ama onlar inş büyüyordur . İnş bende 34 35 haftaya kadar dayanabilirim bebeklerimde . O iğneyi bende olacagım demi kalçadan yapılan bütün iğnelerden cok korkuyorum fobi benim içinn ama nenyapalım bebekler için katlanacagım .

Canim.naptin nasilsin bebisler nasill

Canim.naptin nasilsin bebisler nasill
Iyi olmaya calisiyorum canm cok sukur.bi kac gundur inanilmaz iyiydim doktorum bi fitil verdi muhtesem biseydi Yani gece hic uyanmadan hic bi agri hissetmeden deliksiz uyudum 4 gun.ama ilaci sadece 4 gun kullanmak gerekiyomus sanirim fazlas zararliymis.suan deli gibi agrilar cekiyorum iste.ilaci birakinca nüksetti yeniden.bebekler iyi cok sukur.biz mayisi goremicektik zaten nisann 15 gibiydi suan daha da dustu gunumuz nisanin 5 i 6 si gibi planliyoruz bakalim rabbimin ddigi olur tabi allah izin ederse ... daha sabaha kadar ben nisann sonuna istiyorum dursunlar tasirim dyodum ama aksam sırt kaburgalarima giren bi agriyla pes ettim suan dayanamiyorum artik nefes almak bile zor.rabbim yardimcimiz olsun insallah

Hayirlisiyla evlatlarini eline alirsin Rabbim sifa versin yardimcin olsunn

Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ? Ben araligin 31 inde dogum yaptim.bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi o kadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direk cigerinden nefes aliyo dier ikisi burnunda oksijen aletine baglilar.2 gundur az az sut verilmeye baslndi.. tabikide norml bi bebege gore cok ama cok kucukler.serce parmagim kadar ayaklari var :) o kadar kucuk vucutta dusunn bi ton makina bagli icim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundur perisanim sutum gelmiyo ne denediysek olmadi.. ama bu kadar olunsuzlugun yaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbimin verdigi guzellikler insan bakmaya kiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar ki habire hortumlarini cekistiriyolar artik sarip sarmalamislar dursunlar diye :) sut disinda goremiyosun dokunmak yasak fotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdum onu ne demek yasak benim melegim o :) ben dogumumda herkese dua ettim allahim insallh herkese nasip eder diye sagsalim kucaklarina alirlar diye sizde benim meleklerime dua edin olurmu teyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..

Yaa gözün aydın sen ve bebeklerinde dualarımizdasin çabucakk eline almayida nasip etsin Rabbim

Allah dualarımızı duysun hepsine sağlık versin inşallah sen ne güzel bir anne olmuş yazmışsın güzel duygularını inşallah bizlerde yaşarız şimdi sağlıkla büyüteceksin tombik tombik olacaklar ne yaramazlıklar yapacaklar sana onların sana ve babasına ihtiyaçları var hep duayla kalın inşallah

Allah razi olsun teyzesi insallah iyi olcaklar hep birlikte guzel guzel fotolar aticam buralara beraber yasiyoruz herseyi acilarimiz beraber mutluluklarimizda beraber olcak insallah.allah razi olsun :)

Gözün aydın canım çok geçmiş olsun. En kısa zamanda da bebeklerinle evine dönersin inşallah. Bebeklerine acil şifalar diliyorum.
Cok saol canm allah razi olsun insallah en kisa zamanda insallah.. rabbim olan olmayan herkwsin yavrusunu kotusun insallah olmayan herkese nasip etsin

Canımmgözün aydın gecmiş olsun . İnşallah sağ salim küvzden cıktıgı günleride görürsün . Merak etme ama o kadar hareketlilerse cok cabuk toparlarlar . Sen kaç haftalık dgum yaptın ?
Allah razi olsun kuzum cvp veremedim k.bkma kafami kaldiramiyorum.32 haftalik dogum yaptim

Olsun canım bebekler nasıl gelişme vardır inşallah . Besleniyorlar mı rahat?
Bende inşallah 32 ye kadar dayanabilirim allahım baanda o günleri göstersin .
32 degil rabbim 33 36 i gostersin ben cok sizlaniuodum artik gecsin gelsin diye ama suan gorunce keske biraz daha kalsalrdi keske diyorum.sut goturuyoruz gunluk agizdan direk midelerine hortumla besleniyolar.yani bizim icin suan onemli olan ileriden ziyade geriye gitmemeleri onun icin cabaliyoruz insallah ileriyide gitcekler

Refleksleri nasıl canım bebeklrin hareketliler mi ? Bende zaman bir an önce gecsin istıyorum . Sag salim canını sıkma onlar cok cabuk toparlar allahın izniyle

Refleksleri nasıl canım bebeklrin hareketliler mi ? Bende zaman bir an önce gecsin istıyorum . Sag salim canını sıkma onlar cok cabuk toparlar allahın izniyle
Bu arada sen anne bebek bakım çantası olarak ne aldın canım

Gozun aydin esmerhatun66
Rabbim biran once saglikla evinize gitmeyi guzel gunler gecirmenizi nasip etsin ins.
Bende yeni klomenciyim regl yi bekliyorum kullanmak icin.Ins ikizim olur ama ucuzede hayir demem.Kalabalik bi ailem olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…