2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Refleksleri nasıl canım bebeklrin hareketliler mi ? Bende zaman bir an önce gecsin istıyorum . Sag salim canını sıkma onlar cok cabuk toparlar allahın izniyle
Ooo refleks deme onlara artik kundak yapiolar dursunlar diye cok simarik bunlarin 3 ude annesi diyo doktorum kablolarini cikariyolar surekli diyo :) masallah subhanallah. Birak hamileliginn tadini cikar bence.zaman denen sey ole cabuk geciyo ki anlamiyosun bile.

Gozun aydin esmerhatun66
Rabbim biran once saglikla evinize gitmeyi guzel gunler gecirmenizi nasip etsin ins.
Bende yeni klomenciyim regl yi bekliyorum kullanmak icin.Ins ikizim olur ama ucuzede hayir demem.Kalabalik bi ailem olsun istiyorum
Allah razi olsun kuzum benim cok saol.hadi bklm insallh.haplar bahane aslinda rabbim insallh ömrüne yazmistr ikiz ucuz cocuk :)

Bu arada sen anne bebek bakım çantası olarak ne aldın canım
Canm ben hic bisey yapmadim biliyomusun cok zorlanmistim artik son zamanlar yerimden kalkmak bile bi mucizeydi.benden tavsiye 15 16 yani 20 haftadan sonra basla cantani hazirlamaya duraun kosede.cunku ben doguma gitmemistim.dusunki agda bile yaptramadm.hic biseyi sona birakma sonra ben gibi tasasini cekersin.ozelde mi dogum yapcaksin bilmiyorum ama ozeldeyse ordan bebek icin ne alman gerektigini soluyolar.biz hic ust vermedik.sadece bebek icin gerekli bakim mazemeleri oda bin tl ye yakin tuttu halada tutuyo.ben bi kac pisik kremi falan almistim kullanmadilar gozleri icin bile ayri temizleme suyu aldim.ama bez ve alkolsuz islak mendil alabilirsin.devlette nasil bilmiyorum.kendin icinde mutlaka ama mutlaka 3 4 parca geceligin olsun.ben iki gun yattim 5 parca kullanmisim.alt pijama cok onemli.surekli kan oluyo.bide ben rahim ameliyatida oldugum icin surekli kan cikiyodu.eger aciksan diz kapaginn altinda biydan gecelik tavsiye ederim cok kullanisli oluyo ben kapaliyim ama yanda bi hastada gordum cok rahatti.dusundum wc den cok rahat hic bi yerin batmadan kalkabilirsin cunku oturmak sana ölüm gibj gelcek ilk iki gun.önden dugmeli olsun sut sagmak icin.ve benim her kullandigimda dua ettigim gogus pedleri 2 paket bitirdim cok ama cok iyi oluyo sutyen takamiyosun cunku sirt agrindan bide sutu saginca uclari yara oldugu icin pamuk gibi hic acimadan geciriyosun.kilot bez kullandim.rahatlik acisindan cok iyi ama yanlardan cikarip attiginda dierini zor giyiyosun asagiya egilemiyosun cunku.suan aklimda kalnlar bunlar

Oh canımm masallah o zaman cok cabuk toparlarlar allahın izniyle . Seni emmeye basladılR mı tamam oh mis . Ben yenidoğan yogun bakımda calıstım herseyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum bildiğim için şimdiden çok pinpirikliyimm. İnşallah 35 haftaya kadar dayanabilirim de hedefim 35 . Bakalım neler yasayacagım. İşe baslayacagım bir aydır raporluydum. İşte nasıl olacagım bakalım onuda bilmiyorum.

Canım ben şimdiden iyi kötü birseylrr almaya basladım benim tansiyonda dengesiz çünkü güvenemiyorum kendime . Ben 2+1 evde oturuyorum ilk olarak evi tasımam lazım 3+1 e bu eve üç cocukla sıgamam yerim yok önümde bir sürü sey var ev di alışverişti zaman bile yetmeyecek belki.

Aynen canm iyi yapmissin.ya biz cok heveslenip cok yıkıldigimiz icin bunlarda en sona kadar bisey almayi dusunmedim cunku insan sonra cok yikiliyo.ama 3 uz olupta son haftama dogru yattigim yerden kalkamicami hic dusunmemistim acikcasi :) oo bide senn ev var tasincak kendini fazla yorma ozaman canm allah muhafaza zaten cok ama cok dikkatli olmk gerek.ilk basta hazirlican tek sey cantan olsun yeterli daha sonrasi icin zaten vaktin olcak aman su eksik kaldi diye telas yapma sut goturup geri eve geldiginde bos zaman cok oluyo kafana yattigi gibi rahat rahat yaparsin simdi cok yorma kedni

Bende emmezlerse diye korkuyorum acikcasi 1 ay bile emseler kâr hastaneden cikinca cok zorlaniyolarmis heralde. Simdi sen bildigin icin daha cok dikkat edersin takilirsin herseye.insallah herseyleri cok iyi olurda.yani bana doktorumun soyledigi kilo onemli degil isterse 1 kilo dogsun cigerleri gelissin yeter demisti.aslinda bildigim kadariyla 3 uzler en son 33 haftaya kadar gidiyo heralde.36 da var.ama senn kilonda onemli.ben kilolu hamile kaldim.cok kilo almadim ama karnim.surekli one dogru indiginden karnimin sol tarafinda fitik olmus oda yirtiga sebep vermis.bi de normla olmadigi icin rahim kuculmuyoda valla benim karnima zor sigdirmislar rahmini doktorum gosterdi ölümden son anda dondun ddi.o yuzden fazlada uzamamasi gerek zamani gelince kendini belli ediyo.ben dogum yaptigim gun cok agladim 33 haftama 3 gun var dogum yapmicam diye ama iyki yapmisim belkide suan olmayabilirimdim

canim hayirli ugurlu olsun. Allah uzun omurler versine bebeklerine. Insallah eve dondukleri gunelri de gorursun canim. Allah bizlerede hayirli dogumlar saglikli bebisler versin insallah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu başlık şuanda tam beni ilgilendiriyor ☺iki hafta önce doktora gittiğimde ikiz gebelik denilmisti, çift yumurta ikizi olduğunu söyledi doktorum . Geçen hafta tahliller için gittiğimizde yeni bir haber aldık üçüz olduklarını söyledi. Ikisi bir kesede diğeri ayrı. Doğal yolla olan bir gebelik bir tane de kızım var. Zorlu bir süreç olacağını biliyorum aynı durumda olan birilerini aradım ve burayà yazmak istedim ☺

Hosgeldinnn
Gozun aydin canim ins bu sureci sorunsuz kolay atlatirsin
Kizin kac yasinda
Kac haftalik hamilesin
Gebelik oncesi herhangi bi ilac kullandin mi

Hosgeldinnn
Gozun aydin canim ins bu sureci sorunsuz kolay atlatirsin
Kizin kac yasinda
Kac haftalik hamilesin
Gebelik oncesi herhangi bi ilac kullandin mi
Teşekkür ederim☺kızım iki buçuk yaşıni geçti. 8. Haftami dolduruyorum inşallah. Herhangi bir ilaç kullanmadım. Yalnız doktorum ikisinin aynı kesede olması pek iyi değil dedi. Benim gibi ikisi bir kesede diğeri ayrı olan var mı acaba onu merak ediyorum

Ben varim canm.dogurdum bile :) seninki gibi ayni ikisi tek kesede dieri ayri.ama benimkilerin arasinda cok ince bi zar var demisti doktorum belki senn de oledir

canim hayirli ugurlu olsun. Allah uzun omurler versine bebeklerine. Insallah eve dondukleri gunelri de gorursun canim. Allah bizlerede hayirli dogumlar saglikli bebisler versin insallah
Allah razi olsun canm cok saol.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.insallah herkesi bi avazda kurtarsin cok zor valla

Ben varim canm.dogurdum bile :) seninki gibi ayni ikisi tek kesede dieri ayri.ama benimkilerin arasinda cok ince bi zar var demisti doktorum belki senn de oledir
Aaa ne güzel Allah bagislasin evlatlarimizi ☺kaç aylıkken dogdular nasıl bir gebelik geçirdiniz şuanda ne kadarliklar aklıma bir sürü soru geliyor ☺

Aaa ne güzel Allah bagislasin evlatlarimizi ☺kaç aylıkken dogdular nasıl bir gebelik geçirdiniz şuanda ne kadarliklar aklıma bir sürü soru geliyor ☺
Allah razi olsun canm.cümlemizin yavrusunu bagislasin insallah.32 +3 dogum yaptim.gebeligin en baslari cok guzel zaten norml gebelik sadece biraz risklisin daha sık kontrol altinda oluyosun.mide bulantilarin daha yogun uyukularin daha agir geciyo.17 18 haftalardan sonra agirlasmaya basliyosun yavastan.benim bulantilarim 20 haftaya kadar surdu.20 den sonra artik isynlar basliyo kaburgam agriyo bacaklarima kramp giriyo ellerim uyurken uyusuyo surekli halsizim sırtım agriyo aglama nöbetleri falan... taki bu doguma kadar gitti.benim karnimda belimde sancim yoktu sirt agrisiyla gittim o sekilde doguma alindim.daha yeni dogdular 10 gunlukler

Tekrardan Allah bagislasin ☺Cevaplarını z için çoook teşekkür ederim. Ben çalışıyorum kan degerimi de düşük dedi doktor. Gün içerisinde fazlasıyla zorlanıyorum. Inşallah hayirlisiyla bu vakitleri geciririz. Tekrardan Teşekkürler ☺

esmerhatun66 bebisler napiyor
Var mi bi gelisme cikacakari tarihe yonelik
Inan en az senin kadar istiyorumdur eve cikmanizi.Aklim hep sende ben hastane ortamini sevmedigim icin
Bide hangi hastanede dogum yaptin
Bende ankaradayim hamile degilim henuz bu ay planliyorum ama tavsiye doktor ariyorum doktorun kimdi tavsiye eder misin

Canımm bende 16 haftalik oldumm bulantilarr gecmedii gitti 2 kiz 1 oglusum olucak bakalimm zaman cabuk geciyorr Rabbim hepimize burda mujdeli haber vermeyi nasip etsin senin bi skntin yok ina
Yaa masallah ne güzel sevindim allahım saglıkla kucagımıza alacagımız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.
Ben 12+2 yim bugün 12 gün sonra gideceğim doktora inşallah güzel gecr kontrolüm her an aklım onlarda çünkü. Benimde bulantı gecti dyrm tam yeniden geliyor hazımsızlık midem agzıma kadar dolu oluyor yemekten sonra ne olacak bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…