- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 33
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Amin canım hayırlı kandillerKizlarrr kandiliniz mubarek olsun
dualarim bebisler ve sizinle
Dogurmamis olanlar saglikla kucaginiza alin ins dogurmus olanlar saglikla buyutun hayirli evlat olsunlar ins
Hosbulduk teşekkür ederim ☺9+2 'yim bugün itibariyle. Karnım hafiften çıktı bile. Bir Kızım Var onda 4-5 aylıkken bu kadar ancak çıkmıştı karnim. Kilosu olan biri değilim bulantilarim da fazlasıyla var dolayısıyla çok fazla yiyemiyorum. Normal midir acaba sizlerde nasıl durumHosgeldin aramıza oh nihayet üçüz annelri çoğalıyor kendime derttaslar bulabiliyorum . Kaç haftalıksın şu anda?
Canim bulantilari hepimizz yasadik cok zorr bi sürecc şuanlik Allah yardimcin olsunn bende 16 haftaligim suann ara ara devam ediyor bulantilarim ama suann azaldii şukür hadi bakalim kendine ve bebislerinede dikkat etHosbulduk teşekkür ederim ☺9+2 'yim bugün itibariyle. Karnım hafiften çıktı bile. Bir Kızım Var onda 4-5 aylıkken bu kadar ancak çıkmıştı karnim. Kilosu olan biri değilim bulantilarim da fazlasıyla var dolayısıyla çok fazla yiyemiyorum. Normal midir acaba sizlerde nasıl durum
Bulantı bende 6 . Haftda basladı ve 11. Haftya kadar aktif bir sekilde devam etti yani günde 4 defa kusuyordum hiçbirsey yiyemiyrdm daha sonra hafifledi bazen hiö kusmuyr m bazen bi kez acı su kusuyorum ama mide hazımsızlıgı hala devam ee kolay degil üç bebek. Benim karnım cok yok üç kilo aldım dahaHosbulduk teşekkür ederim ☺9+2 'yim bugün itibariyle. Karnım hafiften çıktı bile. Bir Kızım Var onda 4-5 aylıkken bu kadar ancak çıkmıştı karnim. Kilosu olan biri değilim bulantilarim da fazlasıyla var dolayısıyla çok fazla yiyemiyorum. Normal midir acaba sizlerde nasıl durum
Mrb canm iyyim cok sukur.toparlanmaya calisiyorum agrilarim.gecti cok sukur ayakta durunca sırt agrilarim ve sarkik bi gobeketen baska biseyim yok :) bebeklerim iyiye gidiyolar cok sukr teyzesi.solunum cihazindan ciktilar hepsi.mamaya gectiler.ama hortumla mideden besleniyolar.simdi agizdan direk beslenmeye gecmeyi bekliyoruz.bakalimesmerhatun66 ne yaptin bebisler nasil agrilarin gecti mi iyi misin?
Dahada iyi olcaklar insMrb canm iyyim cok sukur.toparlanmaya calisiyorum agrilarim.gecti cok sukur ayakta durunca sırt agrilarim ve sarkik bi gobeketen baska biseyim yok :) bebeklerim iyiye gidiyolar cok sukr teyzesi.solunum cihazindan ciktilar hepsi.mamaya gectiler.ama hortumla mideden besleniyolar.simdi agizdan direk beslenmeye gecmeyi bekliyoruz.bakalim
Insallah canm.valla ben sabrimdan korkuyorum sadece gunlr azaldikca hem gelsinler hem gelince yapabilcekmiyim korkusu sariyo cok sinirli ve agresif biriyim duzen tutkunuyum.bu huylarim biterse daha az yorulur cabuk adepte olurum diye dusunuyorum ama bakalim valla nasil olcak :)Dahada iyi olcaklar ins
Hele emzirmeye basla hayirlisiyla ins
Buyuduklerininde tam kizacakken bu gunler aklina gelir kizamazsin
Ben ogluma tam kizacakken bebekligi aklima geliyo beni bi kahkaha tutuyo cocuk karsimda sasiriyo
hayirlisi buymus demek ki canimArkadaslar Merhaba dün kontrole gittim. Ama pek iyi haberler alamadım. Ikisi aynı kesede olan bebeklerin 8. Haftada kalbi durmuş. Diğeri çok şükür iyi dedi doktor. Kendimi ucuz fikrine bayagi alistirmistim insan uzuluyör ancak yapilabilecek birsey yok. Allah verdiği canı yine kendisi alıyor. Insalla diğer bebekte sıkıntı olmaz. Bu süreçte sizlere kolaylıklar diliyorum
Teşekkür ederim. Temennimiz diğerine sağlıklı bir şekilde kavuşmakhayirlisi buymus demek ki canim
su anda kotu bi seymis gibi gele bilir sana ama daha sonraki aylarda olmasindan cok cok iyidir.Allahim diger yavrunu sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhaba .Uzuldum gercekten ama hakkinizda hayirlisi olsun.Bende ikiz ucuz gebelik istiyorum tabiki hakkimizda hayirliysaArkadaslar Merhaba dün kontrole gittim. Ama pek iyi haberler alamadım. Ikisi aynı kesede olan bebeklerin 8. Haftada kalbi durmuş. Diğeri çok şükür iyi dedi doktor. Kendimi ucuz fikrine bayagi alistirmistim insan uzuluyör ancak yapilabilecek birsey yok. Allah verdiği canı yine kendisi alıyor. Insalla diğer bebekte sıkıntı olmaz. Bu süreçte sizlere kolaylıklar diliyorum
Teşekkür ederim. Allah gonlunuze göre versin size de.Merhaba .Uzuldum gercekten ama hakkinizda hayirlisi olsun.Bende ikiz ucuz gebelik istiyorum tabiki hakkimizda hayirliysa
Ins bu bebegini saglicakla alirsin kucagina dualarim seninle
Rabbim Kalan bebeginizi size bagıslasinnnArkadaslar Merhaba dün kontrole gittim. Ama pek iyi haberler alamadım. Ikisi aynı kesede olan bebeklerin 8. Haftada kalbi durmuş. Diğeri çok şükür iyi dedi doktor. Kendimi ucuz fikrine bayagi alistirmistim insan uzuluyör ancak yapilabilecek birsey yok. Allah verdiği canı yine kendisi alıyor. Insalla diğer bebekte sıkıntı olmaz. Bu süreçte sizlere kolaylıklar diliyorum
Allah diğer iki bebeğini korusun inşallah canımArkadaslar Merhaba dün kontrole gittim. Ama pek iyi haberler alamadım. Ikisi aynı kesede olan bebeklerin 8. Haftada kalbi durmuş. Diğeri çok şükür iyi dedi doktor. Kendimi ucuz fikrine bayagi alistirmistim insan uzuluyör ancak yapilabilecek birsey yok. Allah verdiği canı yine kendisi alıyor. Insalla diğer bebekte sıkıntı olmaz. Bu süreçte sizlere kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?