2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Kızlar selamun aleykum. Doğurmak üzere 34 haftayi bitirmis bi üçüz gebe olarak yazıyorum size kaderdaslarmia umut olsun diye .Gebeliginin ilk haftalarında olan arkadaslara olumlu ornek olabilmek adına. Çünkü ben ileri haftalara girebilmiş üçüz gebe örneği gordgmde çok mutlu oluyordm
Doktorlarin olumsuz söylemlerni koyun bi kenara Allah a dayanıp güvenin. Kendinizi v.e yavrularinizi ona emanet edin. Zor bi hamilelik sureci .. Eğer imkânınız varsa çalışmayın bacilar. ben öğretmenim, heyet raporu aldm 9ay. Allah in izniyle istirahat çok onemli. Bu kizçeye de dua edin sağ salim kavusayim bebislerime. Sona yaklaştıkça evham tavannn

Iyyiz cok sukur canm dun gordum bebisleri tek.olan kuzumunda burnundan cikarmislar solunum cihazini deniyoruz ddi doktor.bugun gitmedim biraz fazla yordum kendimi galiba sirtti beldi perisan haldeydim yol cok uzak cukurlara girip ciktikca maf oldum.ama aklim hastanede tabi.iyilerdir insallaj.canm cikis tarihi konusmadik henuz gelisimlerine gore kilo alimlari solunumlari herseyleri normale donene dek duracaklar bu da 1, 1 bucuk ayi bulur demislerdi.allah razi olsun canm cok saol.bende senin kadar sevmiyorum malesef ama mecbur kalincada rabbim oraya dusurmesin orasizda birakmasin diyorum.ben medicana da yaptim canm dogumumu.doktroumda sevtap hamdemir kilic ti.o hastanedeki kadin dogumda tek prof o zaten.ben doktorumu seviyorum sahsen bana cok yardimci oldu.dusunki ölümden döndüm ve önce allah sonra onun sayesinde kurtuldum diyebilirim

Allah razi olsun canm darisi size olsun insallah.kan degerin dusukse belli bi haftadan sonra isi birakmak zorunda kalabilirsin.degil.calismak tuvalete otrmaya halin kalmicak :) biraz zor ama dayanmaya deger :) mrk.ettigin herseyi cvplarim.ben cok aradim 3 uz anneler.mrk ettiklerini 2016 3 uz annelerinde de bulabilirsin

Ayyy canm ben seni cok.mrk ettim hic yazmadin bisey oldu.diye dusundum.artik masallah subhanallah 34 e girmissin cok cok iyi hadi yuzdun kuyruna geldin.rabbim.sagsalim kavustursun.bende 33 e girerken dogum yaptim aslinda daha da yapmazdim da sancilarim.cikinca mecbur kaldim.bak sana ne diycem ben daha yeni dogum yaptim.doktoruna sor.mutlaka.hafta ilerledikce karinda fıtık oluyomus surekli öne dogru buyudugunden dikkat et canm benim.o fitiktan dolayi karnimin icinde bi yirtik var ve rahmin kücülmeyi kabul etmedigi icin yeniden rahim ameliyati oldum.bunlari iyce sor cunku beklenmedik bi anda ortaya cikan seyler.rabbim yardimcin olsun

Amin canım inşallah.. Doktorn beynini yiyorm her ihtimali sora sora bakalm yarn kontrol günüm. Ne söyleyecek. Sen Sevtap hocann takpnde mydn .Onun instagrm sayfasında üçüz 3erkek doğum postu görmüştüm o sen miydin yoksa :)

Peki canim dogum ne kadar tuttu kuvez ucretli mi
Instagramda bende gordum seninki 3 erkek miydi sanki teki kiz sanmistim ben

Ay evet evet :)

Merekila canm biz doktorumla dogumu 6 bine anlastik 1 gece kalcaktim.ama dogumum sirasinda tekrar ekstradan rahim ameliyati olmak zorunda kaldim.cok kan kaybettim ekstra 1 gun daha yattim.kan ucreti yatak ucreti falan 1.5 da ole verdik toplan 7.5 bin e patladi bize.tabi ekstra bebekler bi ton bakim mazemesi aldik kisacasi 10 bin gitti halada gidiyo.kuvezde kaldiklari gun suresi ucretsiz canm

Allah yardimcin olsun
Dogum+ameliyat iyi toparlayip ayaklanmissin masallah sana
Ben olsam direk yogun bakimlik yada bitkisel hayat

Yaaa masallah allah banada nasip etsin 34 35 haftaları ben daha yolu basındayım cok endişeliyim cok paniğim hep dua edyrm nazar falan degmesin diye. Bende hemşireyim bir ay raporluyum iki üç gün baslıyrm sonra tekrr alıyorum heyet . Sanada allah yardım etsin hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah. Sizleri görünce umut doluyor içim inşallah diyorum .
Cevremdeki doktorlar onların kalbindurur dıyor ama ben allahıma sıgınıyorum hep o bize verdiyse üçüz bebek sabrınıda saglıgınıda verir inanıyorum.

Hosgeldin aramıza oh nihayet üçüz annelri çoğalıyor kendime derttaslar bulabiliyorum . Kaç haftalıksın şu anda?

Allah yardimcin olsun
Dogum+ameliyat iyi toparlayip ayaklanmissin masallah sana
Ben olsam direk yogun bakimlik yada bitkisel hayat
Allah razi olsun kuzum saol.ama hastaneden eve ciktigim ilk gun acillik oldum direk.cunku agri kesiciler yok serum yok birden afalladim.halada agri kesicilerle ayakta duruyorum diyebilirim cok zordu

Bende su klomeni kullanim hamis olur helede ucüz olursa bende kimseye soylemeyi dusunmuyorum.Nazardan korkuyorum cunku.
Allah in izniyle ins sana ve bebeklerine bisey olmaz saglicakla alirsin kucagina

Kizlarrr kandiliniz mubarek olsun
dualarim bebisler ve sizinle
Dogurmamis olanlar saglikla kucaginiza alin ins dogurmus olanlar saglikla buyutun hayirli evlat olsunlar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…