2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Ciktilar canm iyiler cok sukur.beni sorarsan hic iyi degilim.hergunm aglayarak geciyo malesef.gecelri uyumuyolar doymuyolatr sutum kesildi mama yeterli gelmiyo sirt agrim gecmedi uyumyorum vs..
Canım kolay mı üç cocuk ile millet tek cocuga bakamıyor tek basına allah sabrını verir sabır iste bol bol rabbimden . Allah yardımcın olsun inşallah . Bebeklerin iyi olmasına da cok cok sevindim

Canım kolay mı üç cocuk ile millet tek cocuga bakamıyor tek basına allah sabrını verir sabır iste bol bol rabbimden . Allah yardımcın olsun inşallah . Bebeklerin iyi olmasına da cok cok sevindim
Evet canm haklisin valla ben hic bu kadar zor olcagini dusunmemistim malesef bazen diyorum allahim hep bole mi gitcek diye hic sabrim yok valla

Hayırlı olsun cnm sen ilaç kullandın mı?cinsiyetleri ne.şirincikler:))bez mama dayanmaz:))

Ayy burdada ücüz anneleri varmis bende 7 haftalik ücüzlere hamiş bende merional ve ovitrelle catlatmayla hamile kaldm ama kizlarr her sabah hafif lekelenmem oluyor doktorlar sizlerede bir tanesini almayi teklif ettimi pekk ??
Canm allah bağışlasın bebekelri klomendekullandım mi sadece bu iki iğneyle mi hamile kaldım nasıl kullandım detaylı anlatirmisin bende komen ve ovitrella kullandm da

Canm allah bağışlasın bebekelri klomendekullandım mi sadece bu iki iğneyle mi hamile kaldım nasıl kullandım detaylı anlatirmisin bende komen ve ovitrella kullandm da
Sadece bu iki igneyle kaldim canım daha ama merionali 9 daha gobekten vuruldum buyume kivamina geldikten sonra ovitrella catlatma ignesini kullandimm klomenlede kalanlar var amaa bnm polikistlikover kistim vardi klomen bana fayda etmedi

Herkeze selamlarr nasılsinız ucuz anneleri kaç haftalıkk oldunuzz bi sorun skinti yoktur inş
Merhaba , şimdilik bir sıkıntı yok 18+4 üm ben daha. Bebekler de iyi detaylı yapıldı. Fakat erkek bebeğin kalbinde parlaklık görüldü bunuda önemsemedi doktor kendiliğinden kaybolur dedi anne karnında yada doğumdan sonra sorun teskil etmez dedi ama tabiki benim kafam orda dua ediyorum sürekli hayırlısı ile dogsunlar diye. Siz kaç haftalık oldunuz

İns bir sıkıntı çıkmaz canım içini ferahh tut benimde 22+4 olduk bakalımm hayirlisiyla gelsin bebişlerimiz

İns bir sıkıntı çıkmaz canım içini ferahh tut benimde 22+4 olduk bakalımm hayirlisiyla gelsin bebişlerimiz
Amin inşallah . Snein cinsiyetleri neydi? Doktor kaç hafta planlıyor benimki 30 diyor ama ben 34 e kadar dayanmak istıyorum

Prmm sen klomen kullanmistin degil mi?kac ay kullandin gunde kac kere
Benim bu ikinci ayim klomenle
Bide kac haftalikken ogrendin ucuz olduklarini

Amin inşallah . Snein cinsiyetleri neydi? Doktor kaç hafta planlıyor benimki 30 diyor ama ben 34 e kadar dayanmak istıyorum
Benm 4 yasnda kizim var simdide 2 kiz 1 oglan olcak dedi benim doktorum henuz hafta için bir şey demedi açikcasi taşıya bildigin yere kadar gidicez dedi bakalim ama korku ve endise basladi bendede

Benm 4 yasnda kizim var simdide 2 kiz 1 oglan olcak dedi benim doktorum henuz hafta için bir şey demedi açikcasi taşıya bildigin yere kadar gidicez dedi bakalim ama korku ve endise basladi bendede
Ben cok sık idrara cıkıyorum bir saatte iki defa cıkıyorum idrara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…