- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Tabiki huc dusunmemlisin.banada ilk baslarda be var ya olsun rabbim verdi ddim ama bazen tek olan yavrumun buyumeye calismasi beni cok uzuyo geride kaliyo hepp.suan cinsiyet kime benzer sole bole hic bisey dusunmuyorum.saglicakla herseyleri iyi dogsunlar baska hic bisey istemiyorum rabbimden.26 haftadayim canmBen 7 haftalik hamileyimm birinden bile vazgecmeyi dusunmedim Rabbim bana onlari verdiyse herseyde hayir vardir diye dusunuyormm ama zor bir süruc siz kac haftalikk hamilesinizz
Rabbim onlari saglikla kucagina almayi nasip etsinn canimmm ya peki ilk haftalarda lekelenme sorunlarin oldumu yada ne tur seylerle karsilastinn ben hic hi bilgm yok hala şokundayim olayinTabiki huc dusunmemlisin.banada ilk baslarda be var ya olsun rabbim verdi ddim ama bazen tek olan yavrumun buyumeye calismasi beni cok uzuyo geride kaliyo hepp.suan cinsiyet kime benzer sole bole hic bisey dusunmuyorum.saglicakla herseyleri iyi dogsunlar baska hic bisey istemiyorum rabbimden.26 haftadayim canm
Yok canm suana kadar hic kanamam olmadi cok sukur.esimle uyusmazligimiz var kanama sknti benim icin.ben cok kasik agrisi cektigimi biliyorum.bide 10 haftadan sonra bi anda inanilmaz mide bulantisi yasadim yani sadece su ve tuz la beslendim desem yeridir.onun disinda bi sknti yasamadm normal bi hamilelik gibiydi.zaten degisimler bi anda basliyo.simdiden karnini yagla veya krem kullan.eger catlamaya megilliysen karnin kevgir gibi olcak ve onune gecemiceksin.ben suan oleyim yirtiklarim 1 parmak boyu var yani dusun.soda kasar peyniri ve muz tuket bol bol.bebeklerin kilosu icin cok onemli sonra bulantidan yiyemiceksin.gecincede de miden surekli baski yapacak ve fazla tuketemiceksin.onun disinda sorun varsa baska yardimci olurumRabbim onlari saglikla kucagina almayi nasip etsinn canimmm ya peki ilk haftalarda lekelenme sorunlarin oldumu yada ne tur seylerle karsilastinn ben hic hi bilgm yok hala şokundayim olayin
Yoru yariladin sen desene bendede hep lekelenme oluyorr mide bulantim suan var zaten cubuk yemesem atiyorumm Allahim bu zorlu süreçten hepimizi kurtarsin evlatlarimizada saglik versinnYok canm suana kadar hic kanamam olmadi cok sukur.esimle uyusmazligimiz var kanama sknti benim icin.ben cok kasik agrisi cektigimi biliyorum.bide 10 haftadan sonra bi anda inanilmaz mide bulantisi yasadim yani sadece su ve tuz la beslendim desem yeridir.onun disinda bi sknti yasamadm normal bi hamilelik gibiydi.zaten degisimler bi anda basliyo.simdiden karnini yagla veya krem kullan.eger catlamaya megilliysen karnin kevgir gibi olcak ve onune gecemiceksin.ben suan oleyim yirtiklarim 1 parmak boyu var yani dusun.soda kasar peyniri ve muz tuket bol bol.bebeklerin kilosu icin cok onemli sonra bulantidan yiyemiceksin.gecincede de miden surekli baski yapacak ve fazla tuketemiceksin.onun disinda sorun varsa baska yardimci olurum
Amin canm insallah sagliklari yerinde olsunda biz nasilsa cekiyoruz acilariYoru yariladin sen desene bendede hep lekelenme oluyorr mide bulantim suan var zaten cubuk yemesem atiyorumm Allahim bu zorlu süreçten hepimizi kurtarsin evlatlarimizada saglik versinn
Benim bebegimin bir tanesinin kese asagida hep ona birsey olacak diye korkuyorum ama bakalim rabbim onuda korusunAmin canm insallah sagliklari yerinde olsunda biz nasilsa cekiyoruz acilari
3 ude ayri mi yoksa biri tek yunurta ikizimiBenim bebegimin bir tanesinin kese asagida hep ona birsey olacak diye korkuyorum ama bakalim rabbim onuda korusun
3 kesede ayri ayri canımm3 ude ayri mi yoksa biri tek yunurta ikizimi
Hmm ole daha iyidir herlade en azindan kan calma olayi olmaz.benim biri ikiz dieri tek.genelde ilk zamanlar asagida oluyo bende muanede fark ediyodum.sonra zamanla gobegime ciktilar.simdi agirlastikca tek olan kesem asagiya indi cunku ikizler baski yapiolar. Oda biraz minyon kaldi bende ondan tedirgin oluyorum hareketleri cok kisitli.surekli dinlenceksin ddi doktorum.is falan yasan.zaten iliski en basindan beri bizde yasakti.3 kesede ayri ayri canımm
Fenalikta laf mi buhran geciriyorum resmen yat yat kilo var artik yuruymez haldeyim ki tvaleti bile kullanamiyorum banyo yapmak hayal gibi ve daha neler neler... hayirlisi olsun canlari sagolsun.valla bizde hic kiz yok hepsi erkek ddi doktorum.sonunda bi kiz cikarsa bilemem tabi :)Bendede yatıs dedi 12 hafta olana kadar en azindan dedii ay ama uzan uzanda bana fenalik geliyor evde 4 yasinda kizim var onunlada ilgilenemiyorum onun icin üzuluyormm Allah yardimcimiz olsun sizin bebislerde ins istenilen kiloya gelirlerr sizinde iciniz rahat olurr sizin oglanlar simdiden abilik yapiyolarr kizimizaa :):)
cnm esine verdiğin o tuzlu ilacın adı neydi bana adını yazarmsnYa aslinda acik konusmak gerekirse ben klomeni duzenli kullanmadim.ben hamile kalabilyodum cok sukur ama surekli kalp atislari duruyodu.klomene hic gecemden once esimde bende vitamin kullandik.esime duzenlu verdim ama ben hic duzenli kullanamadim.dozunu tam olarak bilmiyorum ama 2 yada 3 kez ictim.yumurtama adetin 3. Gunu bakldi ve 1 tane yumurtam vardi oda cok kucuktu.catlamiyacagini dusunerek 3 gun snra catlma ignesi verdi doktorum.adetimin bittigi gun vuruldum aksamina iliski ddi.ve biz ogunu degerlendiremedik.ertisi gun bayramdi cunki.2 gun ole gecti ancak olabildi.snra benim kendi yumurtlama gunume denk gelen tamamen tesadf bi iliski daha oldu.o catlamaz denilen yumurtamdan tek yumurta ikizlerim, yumurtlama gunume denk gelen den de bi tane melegim var.rabbim ole layik gordu elahmdullillah :)
Canm emodex gibi biseydi sanirim.ilacta degil bitkilsel vitamin.kapsul seklinde 120 küsür bi fiyatti tam olarak hatirlamiyorum belki dahada fazladircnm esine verdiğin o tuzlu ilacın adı neydi bana adını yazarmsn
sagol cnm peki esin o kapsulu kullandıgı zamanmı hamile kaldınCanm emodex gibi biseydi sanirim.ilacta degil bitkilsel vitamin.kapsul seklinde 120 küsür bi fiyatti tam olarak hatirlamiyorum belki dahada fazladir
Benim zaten hamile kalmamda bi sorun olmuyodu canm.hamile kaliyodum ama kalp atislaru duruyodu.yani sagliksiz sperm yada yumurtaydi bizimkisi.. esim sigara kullaniyodu.doktrm spermde dna hasari vardor mutlaka diye verdi o ilacisagol cnm peki esin o kapsulu kullandıgı zamanmı hamile kaldın
anladım cok sagol cnm bende gebe kalabiliyorum ama kimyasal oluyo merak ettiğim esin o ilacı kullandıktan sonramı gebe kaldınBenim zaten hamile kalmamda bi sorun olmuyodu canm.hamile kaliyodum ama kalp atislaru duruyodu.yani sagliksiz sperm yada yumurtaydi bizimkisi.. esim sigara kullaniyodu.doktrm spermde dna hasari vardor mutlaka diye verdi o ilaci
anladım cok sagol cnm bende gebe kalabiliyorum ama kimyasal oluyo merak ettiğim esin o ilacı kullandıktan sonramı gebe kaldın[/QUOT]
Evet canm ondan snra hamike kaldim. vardir bi sebebi canm iyce arastr kafanda soru isareti kalmsn ondan snra gebelik dusunun kayip cok zor cunku
masallah size dogalmi gebeliğinz tedavi sonucumuBende 7 haftalık üçüzlerime hamileyim 4 gün önce hafif kanamam oldu sonra 4 gun lekeye dönüştü bu sabah baya yoğun kanamam oldu dr.gittik bebekler iyilerdi rahim ağzı kapalı dedi dr çoğul gebelikte olur kanama dedi varmı bu şekilde kanama yaşayan bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan
Tedavi cnm Allah bağışlasın insmasallah size dogalmi gebeliğinz tedavi sonucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?