- 12 Nisan 2016
- 44
- 19
- 18
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Sizin içinde bebekler içinde risk var ama sonlandirdiginiz da da aynı risk varsizinde tup bebek mi? Benim dr.um hemen slnlandirmaya karar verdi. Bende sonraki muayenede bakicam duruma beni yada bebeklerim icin riskli bir durum var mi diye. Eger yoksa sonlandirmayi dusunmuyorum
evet duydugumdan beri arastiriyorum bence spnlandirmakta sonlandirmamak kadar riskli. Sonucta insan mudahalesi olacak. Bakalim Allah.a dua ediyorum surekli.siz hep yatarak mi geciriyorsunuz? Yemeginizi falan nasil yapiyorsunuz? Ben bide calisiyorumSizin içinde bebekler içinde risk var ama sonlandirdiginiz da da aynı risk var
Ben yatiyorim cnm yemeği eşim yapıyor zaten yiyemiyorum eşimin ailesi geldi onlar ilgileniyor şimdi mide bulantısı beni mahvediyor Dr gerekmedikce kalkma dedi bende yatıyorum iki kez kanamam oldu ama Dr olur normal süreç dedievet duydugumdan beri arastiriyorum bence spnlandirmakta sonlandirmamak kadar riskli. Sonucta insan mudahalesi olacak. Bakalim Allah.a dua ediyorum surekli.siz hep yatarak mi geciriyorsunuz? Yemeginizi falan nasil yapiyorsunuz? Ben bide calisiyorum
kac haftaliksin canim benim kanamam falan olmadi. Oyle midem de yemek yiyemeyecek kadar bulanmiyor. Tersine yemek yemedigimde midem bulaniyo hemen bisey yemem gerekiyo midem bulanmamasi icin. Belki bende agirlasirsam esimin ailesi gelir. Ama rapor falan almam lazim eger yatarsam. Bakalim Allah nasil nasip edecekBen yatiyorim cnm yemeği eşim yapıyor zaten yiyemiyorum eşimin ailesi geldi onlar ilgileniyor şimdi mide bulantısı beni mahvediyor Dr gerekmedikce kalkma dedi bende yatıyorum iki kez kanamam oldu ama Dr olur normal süreç dedi
Herkeste olmazmış cnm biraz genetik mis annemde böyle kötü olmuş hamileyken ona çekmişim ben bazılarında geç başlatmış ins olmaz çok kötü bişeyAy 8.haftadaymissinAnahitahayk bende 6+2yim suanda. Ama dedigin seyler yok bende
Gözün aydın canımKizlar bende 3uz hamile oldugumu saatler oldu ogreneli.
Tup bebekle 2 adet embriyo transferim olmustu 4+4 iken gittik 2 kese vardi. 6 haftalikken gittigimde 3 kalp atisi duyduk. Allahin takdiri.
Ama dr.um hemen sonlandirmak istiyor 3.yu.
Ne yapacagimi bilmiyorum
Sizlere dr.unuz bunu teklif etti mi?
Bana yardimci olur musunuz? Nasil bir yol izlediniz?
Allahım 32 haftaları görmeyi bizlerede nasip et amin:)Gözün aydın canım
sagolasin canim hatirladin mi beni? Mesajlasmistik temmuz tup bebek topiginde. Nasilsin? Allah 3 tane nasip etti ama dr.um birini sonlandirmak istiyor. Ben senin 2iz oldugunu hatirliyorum. Yanlis mi hatirladim acaba?Gözün aydın canım
amiiinnnnAllahım 32 haftaları görmeyi bizlerede nasip et amin:)
Hatırlamazmıyım :) bebeklerin hayırlı olsun canm inşallah hakkınızda hayırlısı olsunsagolasin canim hatirladin mi beni? Mesajlasmistik temmuz tup bebek topiginde. Nasilsin? Allah 3 tane nasip etti ama dr.um birini sonlandirmak istiyor. Ben senin 2iz oldugunu hatirliyorum. Yanlis mi hatirladim acaba?
amiiinnnn
Benimde yoktu 6 haftalikken canim 7 haftadan sonra bendede lekelenmeler gozuktu banada teklif edildi sonladirilalaim diye ki halada teklif ediliyorr ben bunu yapamadim. Veren Allah vermisse bi yolu vardir her ücüz annesine söylenen o zatenn birini sonlandiralim ama hangisini bi anne olrak bunu nasil tercih edebiliriz bilmiyolarr ben sahsen herseyo rabbime biraktim suan bende 9 haftaligim 10 haftaya girmisimdirr gerçi icindeki sesi dinle tüp bebekle kalmisisn demekki gebe kalman zor oldugu icin ama iyi bi doktorla devam et bende 4 doktor degistirdim en son gittigim doktor buna gerek yok canı veren Allah benim o canı almak gibi bi yetkim yok dedi. O yüzden iyi bi doktora gitmen hem icini hem seni rahatlatir is konusuna gelirsemde ilk 12 hafta cok önemli bebeklerin için o yuzden işe biraz ara vermen en sagliklisiAy 8.haftadaymissinAnahitahayk bende 6+2yim suanda. Ama dedigin seyler yok bende
Allah razi olsun senden. Ben daha agirlasmadim canim. Ne kadar kotu zamanlar gecirmistim. Demek ki daha zamani varmis. Allah beni mukafatlandiracakmis ki onceden sinavdan gecirmis. Insallah o sinavi hakkiyla gecebilmisimdir. Demek kizlarin olacak. Cok guzel Allah hayirla saglikla dogrumayi nasip etsin canim.Hatırlamazmıyım :) bebeklerin hayırlı olsun canm inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Evet ben ikiz kızlarımı bekliyorum ama çok zor geçiyor çoğul gebelik sıkıntılıymış cidden. Bazen bakıyorum bu başlığa seni görünce yazmak istedim
canim cevabin icin tesekkur ederim. Siz calisiyor muydunuz? Carsamba randevum var d.ruma soracagim is durumunu. Dr.uma sonlandirmak isgemedigimi soyleyecegim bakalim nasil tepki verecek. Birde bisey soracagim folbiol mu kullaniyorsunuz? Ben gun asiri iciyorum ama sanirim otizme sebep olabiliyormus. Uzuldum buna da o yzuden hemen sorayim dedim. Sizinde bebekleriniz hayirli ugurlu olsun canim.Benimde yoktu 6 haftalikken canim 7 haftadan sonra bendede lekelenmeler gozuktu banada teklif edildi sonladirilalaim diye ki halada teklif ediliyorr ben bunu yapamadim. Veren Allah vermisse bi yolu vardir her ücüz annesine söylenen o zatenn birini sonlandiralim ama hangisini bi anne olrak bunu nasil tercih edebiliriz bilmiyolarr ben sahsen herseyo rabbime biraktim suan bende 9 haftaligim 10 haftaya girmisimdirr gerçi icindeki sesi dinle tüp bebekle kalmisisn demekki gebe kalman zor oldugu icin ama iyi bi doktorla devam et bende 4 doktor degistirdim en son gittigim doktor buna gerek yok canı veren Allah benim o canı almak gibi bi yetkim yok dedi. O yüzden iyi bi doktora gitmen hem icini hem seni rahatlatir is konusuna gelirsemde ilk 12 hafta cok önemli bebeklerin için o yuzden işe biraz ara vermen en sagliklisi
Ben çalismiyordum canım ama ben suan sadece folikasit vitamin ilaci kullaniyorm birde düsuk önleyici progestan kullaniyormmAllah razi olsun senden. Ben daha agirlasmadim canim. Ne kadar kotu zamanlar gecirmistim. Demek ki daha zamani varmis. Allah beni mukafatlandiracakmis ki onceden sinavdan gecirmis. Insallah o sinavi hakkiyla gecebilmisimdir. Demek kizlarin olacak. Cok guzel Allah hayirla saglikla dogrumayi nasip etsin canim.
canim cevabin icin tesekkur ederim. Siz calisiyor muydunuz? Carsamba randevum var d.ruma soracagim is durumunu. Dr.uma sonlandirmak isgemedigimi soyleyecegim bakalim nasil tepki verecek. Birde bisey soracagim folbiol mu kullaniyorsunuz? Ben gun asiri iciyorum ama sanirim otizme sebep olabiliyormus. Uzuldum buna da o yzuden hemen sorayim dedim. Sizinde bebekleriniz hayirli ugurlu olsun canim.
anladim canim. Bende progestan birde kan sulandirici igne kullaniyorum. Senin tup bebekle mi oldu canim?Ben çalismiyordum canım ama ben suan sadece folikasit vitamin ilaci kullaniyorm birde düsuk önleyici progestan kullaniyormm
Yok benim tüp bebek olmadi benim catlatma ignesinden sonra olduu bende polikistlik over vardi kislerden dolayi hamile kalmam zordu o yuzdennanladim canim. Bende progestan birde kan sulandirici igne kullaniyorum. Senin tup bebekle mi oldu canim?
Canım bebeklerin nasılmsaglıklılar mı acabaAllah razi olsun canm seninde hayirli olur insallah :)
bana da dediler ama ben sonlandirmak istemiyorum bende simdi 6+5 imKızlar merhaba bugün üçüz hamile oldgumu öğrendim ama cok korkuyorum üçünn kalp atısı var burda cok tecrübeli doktorlar yok bana iletleyen zamanlrda kalpleri durabilir dedi yada durmazsa karından ipne yapıp kalp atısını sonlandrılıyor dedi bi tanesinin ama bu işlemde diğer bebeklrde risk tasıyormus
YApamam bende sürekli aglıyrm simdi biz onların kalp atıslarını duymusken nasıl son veririz allahın versiği o canlara rabbim korusun canım takipleşelim seninle bende 6 haftalıgım bugün . Zafen iğne olursam da riskliymiş diper iki bebekte ne anladım ben ondan . Bi mucize bu nasıl kıyılır o canlarabana da dediler ama ben sonlandirmak istemiyorum bende simdi 6+5 im
aynen benim dr.um ikize bile sicak bakmiyordu. Tup bebekle oldu benim senin dogal mi oldu? Kesede gozukmemisti kalp atisinda 3ununde kalbini duyduk cok sukur.aynen takipte kalalim. Benim cars. Gunu randevum var dr en sonkinim kalbi durabilir dedi. Bakalim bana da sonlandiralim dedi ama hepsinin olme olasiligi %5 ya hepsi olurse. Ben ne yapayim zaten zor bulmusum.YApamam bende sürekli aglıyrm simdi biz onların kalp atıslarını duymusken nasıl son veririz allahın versiği o canlara rabbim korusun canım takipleşelim seninle bende 6 haftalıgım bugün . Zafen iğne olursam da riskliymiş diper iki bebekte ne anladım ben ondan . Bi mucize bu nasıl kıyılır o canlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?