2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Oh oh masallah kizlar cogaliyoruz :) insallah sagsalim bitircez bu sureci.bu aralar cok agrilarim var pek giremiyorum ama herseyi okuyorum

Benmde oldu canimm ayni sekilde progestan kullaniyorumm suanda cogul gebelik oldugu icin sanirim benim suanlik gelmiyorum ama surekli yat mumkun oldugunca bisi dahi yapma 12 haftaya kdr riskli cunku bende suan 9 haftaligimm

Benmde oldu canimm ayni sekilde progestan kullaniyorumm suanda cogul gebelik oldugu icin sanirim benim suanlik gelmiyorum ama surekli yat mumkun oldugunca bisi dahi yapma 12 haftaya kdr riskli cunku bende suan 9 haftaligimm
Yatıyorum cnm hiç kalkmıyorum sadece WC ve Dr için kalkiyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum ama oluyormuş bazılarında bu kanamalar doğuma kadar bile olan varmis çok kötü

Yatıyorum cnm hiç kalkmıyorum sadece WC ve Dr için kalkiyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum ama oluyormuş bazılarında bu kanamalar doğuma kadar bile olan varmis çok kötü
Olsun her güzelligin bir zorlugu varmis problem etme icini ferah tut evet cok zor biliyorumm ama rabbim vermisse bi sekildee bizi feraha ulastirir ben suan mide bulantilarimdan birsey yiyemiyorumm ne zmn gecicek diye dua ediyorumm duşun lekelenmelerimi unuttum bilee

İnan aynı şeyleri yaşıyoruz iki günde bir serum takıyorlar hastaneye alıp yemek ismi bile duymak istemiyorum kanamadan önce zaten3 haftadır yatak döşek yatıyorum mide bulantisindan halsizlikten bezdim inan kanama da olunca dipteyim şükür bugün yok kanamam Allahım yavrularımizi bize bağışlasın amin

Birde Dr ilaç verdi artık icebilirsin dedi oda bir nebze iyi geldi

Birde Dr ilaç verdi artık icebilirsin dedi oda bir nebze iyi geldi
Ay ilacta fayda etmiyor aslinda mide bulantisi ac kaldigimiz icin yogunlasiyorr ben kızimda hamile oldugumu bilmezdim ama bu ücuzler simdiden yordular beni yemek yemeye korkuyorumm ay ins gecerr bu gunlerimiz elimize aldigimiz gunlere yaklasirizz

İns canım onlara sağ salim kavuşmak nasip olur ins.zor kolay değil bir bebek taşımak bile ne kadar zorken biz 3 bebek tasiyoruz Allahım sabrını gücünü verir ins.:)

Kizlar bende 3uz hamile oldugumu saatler oldu ogreneli.
Tup bebekle 2 adet embriyo transferim olmustu 4+4 iken gittik 2 kese vardi. 6 haftalikken gittigimde 3 kalp atisi duyduk. Allahin takdiri.
Ama dr.um hemen sonlandirmak istiyor 3.yu.
Ne yapacagimi bilmiyorum
Sizlere dr.unuz bunu teklif etti mi?
Bana yardimci olur musunuz? Nasil bir yol izlediniz?

Ben bu sonlandirma istemelerinden sebep 5 Dr degistim hepsi aynı ama sonlandirmak ne kadar riskli hepsini kaybedebiliriz

Ben bu sonlandirma istemelerinden sebep 5 Dr degistim hepsi aynı ama sonlandirmak ne kadar riskli hepsini kaybedebiliriz
sizinde tup bebek mi? Benim dr.um hemen slnlandirmaya karar verdi. Bende sonraki muayenede bakicam duruma beni yada bebeklerim icin riskli bir durum var mi diye. Eger yoksa sonlandirmayi dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…