- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Benmde oldu canimm ayni sekilde progestan kullaniyorumm suanda cogul gebelik oldugu icin sanirim benim suanlik gelmiyorum ama surekli yat mumkun oldugunca bisi dahi yapma 12 haftaya kdr riskli cunku bende suan 9 haftaligimmBende 7 haftalık üçüzlerime hamileyim 4 gün önce hafif kanamam oldu sonra 4 gun lekeye dönüştü bu sabah baya yoğun kanamam oldu dr.gittik bebekler iyilerdi rahim ağzı kapalı dedi dr çoğul gebelikte olur kanama dedi varmı bu şekilde kanama yaşayan bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan
Yatıyorum cnm hiç kalkmıyorum sadece WC ve Dr için kalkiyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum ama oluyormuş bazılarında bu kanamalar doğuma kadar bile olan varmis çok kötüBenmde oldu canimm ayni sekilde progestan kullaniyorumm suanda cogul gebelik oldugu icin sanirim benim suanlik gelmiyorum ama surekli yat mumkun oldugunca bisi dahi yapma 12 haftaya kdr riskli cunku bende suan 9 haftaligimm
Olsun her güzelligin bir zorlugu varmis problem etme icini ferah tut evet cok zor biliyorumm ama rabbim vermisse bi sekildee bizi feraha ulastirir ben suan mide bulantilarimdan birsey yiyemiyorumm ne zmn gecicek diye dua ediyorumm duşun lekelenmelerimi unuttum bileeYatıyorum cnm hiç kalkmıyorum sadece WC ve Dr için kalkiyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum ama oluyormuş bazılarında bu kanamalar doğuma kadar bile olan varmis çok kötü
İnan aynı şeyleri yaşıyoruz iki günde bir serum takıyorlar hastaneye alıp yemek ismi bile duymak istemiyorum kanamadan önce zaten3 haftadır yatak döşek yatıyorum mide bulantisindan halsizlikten bezdim inan kanama da olunca dipteyim şükür bugün yok kanamam Allahım yavrularımizi bize bağışlasın aminOlsun her güzelligin bir zorlugu varmis problem etme icini ferah tut evet cok zor biliyorumm ama rabbim vermisse bi sekildee bizi feraha ulastirir ben suan mide bulantilarimdan birsey yiyemiyorumm ne zmn gecicek diye dua ediyorumm duşun lekelenmelerimi unuttum bilee
Birde Dr ilaç verdi artık icebilirsin dedi oda bir nebze iyi geldiOlsun her güzelligin bir zorlugu varmis problem etme icini ferah tut evet cok zor biliyorumm ama rabbim vermisse bi sekildee bizi feraha ulastirir ben suan mide bulantilarimdan birsey yiyemiyorumm ne zmn gecicek diye dua ediyorumm duşun lekelenmelerimi unuttum bilee
Ay ilacta fayda etmiyor aslinda mide bulantisi ac kaldigimiz icin yogunlasiyorr ben kızimda hamile oldugumu bilmezdim ama bu ücuzler simdiden yordular beni yemek yemeye korkuyorumm ay ins gecerr bu gunlerimiz elimize aldigimiz gunlere yaklasirizzBirde Dr ilaç verdi artık icebilirsin dedi oda bir nebze iyi geldi
İns canım onlara sağ salim kavuşmak nasip olur ins.zor kolay değil bir bebek taşımak bile ne kadar zorken biz 3 bebek tasiyoruz Allahım sabrını gücünü verir ins.:)Ay ilacta fayda etmiyor aslinda mide bulantisi ac kaldigimiz icin yogunlasiyorr ben kızimda hamile oldugumu bilmezdim ama bu ücuzler simdiden yordular beni yemek yemeye korkuyorumm ay ins gecerr bu gunlerimiz elimize aldigimiz gunlere yaklasirizz
Seninkiler tek kesemi canm yoksa ayri ayrimiİns canım onlara sağ salim kavuşmak nasip olur ins.zor kolay değil bir bebek taşımak bile ne kadar zorken biz 3 bebek tasiyoruz Allahım sabrını gücünü verir ins.:)
Ayrı ayrı cnm :)Seninkiler tek kesemi canm yoksa ayri ayrimi
Ay n3 güzel sende benim gibii :):)Ayrı ayrı cnm :)
Çok heyecanlıyım ins kucagimiza hayirlisiyla alırız :)aramızda çok yok hemen hemen ayni zaman da hamile.kalmiszAy n3 güzel sende benim gibii :):)
Evett ayni zamanlarda kalmisizz ayy instagramda cok guzel sayflar varr onlara bakmakla geciyor butun gunummÇok heyecanlıyım ins kucagimiza hayirlisiyla alırız :)aramızda çok yok hemen hemen ayni zaman da hamile.kalmisz
Ne sayfaları :)Evett ayni zamanlarda kalmisizz ayy instagramda cok guzel sayflar varr onlara bakmakla geciyor butun gunumm
Genelikle ucuz doguran anneler hamile adaylari sormak istediklerimi genelde oraya soruyorummNe sayfaları :)
Nasıl bir tedavi gördünüz k.bakmayın bende tedavi görüyorum o yüzden soruyorumTedavi cnm Allah bağışlasın ins
Tabiki cevap verim cnm benim erken menepoz yumurtalık rezervim azalmıştı Dr doğal yolla imkansız dedi donosyon oldum cnm yani yumurta nakli ile hamile kaldimNasıl bir tedavi gördünüz k.bakmayın bende tedavi görüyorum o yüzden soruyorum
Ben bu sonlandirma istemelerinden sebep 5 Dr degistim hepsi aynı ama sonlandirmak ne kadar riskli hepsini kaybedebilirizKizlar bende 3uz hamile oldugumu saatler oldu ogreneli.
Tup bebekle 2 adet embriyo transferim olmustu 4+4 iken gittik 2 kese vardi. 6 haftalikken gittigimde 3 kalp atisi duyduk. Allahin takdiri.
Ama dr.um hemen sonlandirmak istiyor 3.yu.
Ne yapacagimi bilmiyorum
Sizlere dr.unuz bunu teklif etti mi?
Bana yardimci olur musunuz? Nasil bir yol izlediniz?
sizinde tup bebek mi? Benim dr.um hemen slnlandirmaya karar verdi. Bende sonraki muayenede bakicam duruma beni yada bebeklerim icin riskli bir durum var mi diye. Eger yoksa sonlandirmayi dusunmuyorumBen bu sonlandirma istemelerinden sebep 5 Dr degistim hepsi aynı ama sonlandirmak ne kadar riskli hepsini kaybedebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?