2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Brnim klomen ile oldu canım allah yardımcımız olsun ben calısıyorum şimdi calısmamam gerekiyor doktor risk var demedi ama aykta kalınca kasıklarım agrıyor . Ben sonlandırmam diğer bebeklere de zarar gelecekse ne gerek var bhnu yapmaya. Bana da belki ilerleyen haftalarda kendiliğinden kalbi durabilir dedi bende 10 gün sonra gitmeyi düşünüyrum zamana bıraktım allah verdi allah alır alırsa saglıksızsa yapacak bişey yok buna .

Canım banada senin gibi dediler korkmaa icini ferah tut sen biliyorum zor benmde 10 haftalik oldu bebeklerm doktor durur dedi olmadi biz durduralim dedi bende senn gibi kabul etmedim ama 12 haftaya kdr riskleri var uzanmani tavsiye edermm

Canım banada senin gibi dediler korkmaa icini ferah tut sen biliyorum zor benmde 10 haftalik oldu bebeklerm doktor durur dedi olmadi biz durduralim dedi bende senn gibi kabul etmedim ama 12 haftaya kdr riskleri var uzanmani tavsiye edermm
Rapor alacagım tekrar canımm ben napayım

peki rapor mu aldin isyerinden. Ne is yapiyorsun canim. Ben ogretmenim elimden geldigince oturuyorum. Suanlik bir sıkıntim yok sadece ac kalinca midem bulaniyor. Benimde ayakta vok kalinca asagi dogru cekiliyor gibi hissediyorum. Yasin kac canim? Benim 31. 4.5 senelik evliyim insallah saglikla dogururuz da evlerimiz senlenir

Ben hızlı adimlarla sona dogru ilerliyorum kizlar insallah rabbim sagsalim kucagimiza almayifa nasip.eder :)
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim bende yeni ogrendim 3uz gebe oldugumu dr. Tabiki sonlandiralim birini dedi. Ne yapacagim bilmiyorum. Aklima sonlandirmak gelmiyor ama birde dr.un dedikleri var.....

Sen hep yattin mi? Yemegini falan nasil yapiyorsun?

Evet masallah sen sonlara yaklasmıssın canım allahım bizede nasip etsin ben hep kusuyorum bişey yiyemiyorum daha 6 haftalıgım ne olacak böyle bilmiyorum.

Aminnn insallah kuzum rabbim cumlemize yardim etsin insallah gercekten cok zor.. onu her doktor soluyo mrk etme.hatta beni dvletteki doktorum azarlamisti neden birini aldirmadin diye.. bende dierlerinnn yasayacaginn garantisini vermediniz bende aldirmadim ddm bozuldu tabi :) bosver sen ustune duseni yap allah yardim eder zaten onemli olan dua allaha sigin.bana neler ddi doktorum tasiyamazsin, kilon fazla yerinden kalkamazsin, bebeklerin dogduktan sonra yasama orani cok dusuk olur, birbirlerinnn kanindan calarlar cok kucuk olurlar falan falan... tabi suan hic biseyin garantisi yok ama allah var degil mi :) ben onun verdigi cann sebebi olmak istemm ki haddime de dusmez zaten.ama duan hersey iyi gidiyo.benim biri tek yumurta ikizi dieri tek kesede.tek olan kesem rahmime cok yakin olfugu icin erken dogum riski herzaman var.ben bide karnimdan kan sulandirici igne yapiorm hergun ve ictigim 6 7 tane ilacim var gunluk...rabbim buyuk... acikcasi ilk haftalar hic anlamdim desem yeridir tatile gittim gezdim tozdum.. bunlarin son olacagini dusunmemistim :) suan evden disari cikamiyorum acikcasi.10 haftandan donra mide bulanmasi patlamasi yasadim rsmen diyebilirim.cunku yedigim tek sey su ve krakerdi.ve hic kilo alamadim desem yeridir.yemeye basladiktan sonra muz pekmez ve kasar yuklemsi yaptim kendime kilolari suan gayet iyi tek bebek kilosundalar 3 ude :) ama hafta ilerledikce zaten gelisim yavasliyo ben cok kucuk olckalar diye korkuyorum :) 11 haftadan sonra hep yattim zaten kalkamiyosun emin ol.yemek olayini esim yardim etti annem kayinvalidem .. ben gittim onlar geldi falan ole idare ettik iste

Evet masallah sen sonlara yaklasmıssın canım allahım bizede nasip etsin ben hep kusuyorum bişey yiyemiyorum daha 6 haftalıgım ne olacak böyle bilmiyorum.
Evet canm insallah hep beraber bebeklerimiz nasil buyuttumuzu anlatriz burda :) hic uzulme canm bende hic gecmicek sandim ama geciyo.ssnn tek avantajin bulatinn erken baslamasi olmus.niye diye sorcaksin.cunku bebek senden beslenmeye basladiktan sonra yiyememek daha kotu.beni oleydi mesela.eger tiksinmiyosan muz ve kasari cok tuket canm sabahlari mutlaka keciboynuzu pekmezi ic.yagli seyler yemezsen bi nevi miden rahatlar.ama yememezlik yapma.bana doktorum.ye sonra cikarsan da olur demisti ama benim cok yogundu bulantilarim

sagol cevabin icin canim ben bulundugum sehirde yalnizim. Ne yaparim bilmiyorum kimsem yok ama Allah var. Benim tup bebek olunca korkuyorum bebeklerde hastalik sakatlik olur diye insallah olmaz ben hepsini dogurmaya karar veririm ama herhangi bir saglik problemi olursa cok uzulurum. Bakalim simdilik boyle seyler konusmiim. Kasar bildigin market kasari mi? Keciboynuzu eczaneden mi aldin? Hunnap marka var ya o mu? Cevizde cok iyi bak yemiyosan ondan da ye. Ben gunluk olmsada gunasiri yiyorum ceviz badem kuru uzum. Muzuda cok severdim simdi yiyesim gelmiyo ama faydali diyosan yemeye calisirim

Yaaa uzuldum bak simdi kimse yok yani o zaman esine cok is dusuyo canm cunku emin ol cok zor gunler seni bekliyo simdiden anlatip gozunu korkutmim ama esinle tek beden olcaksiniz yeri gelicek valla sana dokunamicak haftan ilerlemeden bolca vakit gecirin disarda.yemek olayinida beraber yaparsiniz aksamlari yada bi yardimci sart.genelde 3 uz anneler hep bakici yada yardimci buluyolar benim ihtiycm yok zaten kalabaligiz ama sana sart suan olmasa bile dogumdan sonra mutlaka gerekecek.emin ol hepimiz ayni dusuncedeyiz ve sadece istedigimiz saglikli olsunlar.ben sadece 12 haftada ikili test yaptrdim burun kemigi ense kalinligi yapildi okadar baska testte yapilmiyo zaten.ha fetal dna testi var kan gnderiyosun yurt disina bakiyolar ama o yestin sonucunda ben gene fikrimden vaz gecmicem icin yaptirmaya gerek gormedim.rabbim neyi layik goruruse basimin ustunde yeri var :) ceviz bende tuketiyorum ara ara kuruyemisle pek aram yoktur malesef :)evet bildgin market kasari ben ole dogruyorum gelip gittikce cerez gibi yiyiorum kahvaltida zaten hic eksik olmaz zaten severim.eczanelerdekini ben pek begenmedim canm acikcasi cok yogun kivamli yutamiyo insan eger temin edebilecgn bi yer varsa köy pekmezi daha rahat iciliyo hem midenide yormuyo.ama bulamazsanda eczaneden al cunku cok onemli.asil onemli zaten muz arastr istersen bebege kilo yapan tek meyve muz nerdeyse :) ve nacizane bi tavsiyem simdiden vucüdunu yaglamaya basla derim yoksa ilerki haftalrinda benim ki karninda yirtlcak yerin kalmaz ben suan kevgir gibiyim heryerim kipkirmizi catlak

ablafim canim. Yag olarak ne kullaniyorsun. Bende simdiden yaglanayim diyordum. Zaten bakici tutmayi dusunuyorum. Kendimde isten 2 yil izin alirim. Bakalim nasil bir surec olacak. Koy pekmezi bulabilirsem alirim ama bulamazsam eczaneden alirim. Esim simdilik cok ilgili sagolsun. Ama tabi ilerde nasil olur bilemem

İnşallah canım şöyle bi uyusam uyandıgımda doğum zamanı gelmiş hersey güzel yolunda olmus olsun istıyorum. Benim erken basladı bir anda şimdi herseyden tiksiniyorum yemek görünce bile ne zamana kadar devam edecek bu ? Bir an önce bitsin kusmak da cok kötü . Uyuma uyuyamıyorum. Allahım banda nasip etsin senin zamanlarını görmeyi inşallah. Mide ilacı rennie iyi geliyormus onu kullansam mı dıyorum zarar verir mi ki

Keske nerde ogunler... ama o zamada kiymetini bilemezdik heralde bizimki norml hamilelere gore.biraz daha mesakatli ama degecektir.umarim.valla canm benim bulantilarim bi 10.12 hafta kadar surdu kisiden kisiye degisiyodur tabi.mesela sennin erken baslamis benim gec basladi.ben hic kullanmadim ilac bi kac kez acillik oldum ama serum bile baglamadilar dusun midemi bastiran tek sey limondu.normlde hic eksi sevmem ama kiloyla limon yedim baya bi rahatlatti beni deneyebilirsin

Badem yagi diycem ama o cok cabuk emiliyo yani ben begenmedim.sonra biraktim surmedim ve bi anda sabah bi kalktim karnimin heryeri catlakti sok oldum hemen yaglara saldirdim tabi ama nafile artik.saf zeytin yagi oneririm baya yumusatiyo.hindistan cevizi yagi uzun sure nemli birakiyo zaten onemli olanda hep nemli kalmasi yag biraz sknti oluyo kiyfatini kapatinca vucut degil kiyaftin cekiyo yagi.ben biraz belkiyorum suan bio oil kullaniyorum iyvr nemlenince siliyorum normal.zamanlarda da vazalin yada herhangi bi yagli krem kullaniyorum deneyebilirsin.canm esin simdi degil.ilerde ozellikle 20.li haftalrinda ilgi gostersin yeri gelicek banyo yapamicaksin wc ye tek basina gidemecksin ben suan oleyim ki esim olmadan yatakta sagimdan soluma donemiyorum

tamam canim o yaglardan alacagim. Aktardan mi aldin yoksa farkli bir yer mi? 20.haftalara gelebilecek miyim acaba? Rabbim saglikla ogunleri gormeyi nasip etsin insallah. Esine yavastan soyluyorum agirlasacagim iste ne biliyim karnimda catlak olabilir falan kulagi asina olsun diye. Allah yanimdan eksik etmesin onu

Bende istemiyorum zaten riskli gebelik diye bakıyorlar koskoca kadın doğum hasta
nesi beni sevk etti arastırma hastanesine . Sizde de öyle oldumu üçüz burda takip edemeyiz dediler . Arastırmada ki doktorlar da cok deneyimsiz ancak paranla bi prf bulacaksın ki öyle .
Canım sen folik asit ilaveten bska bir sey kullanıyrmsun vitamin falan . Birde bebekler kaç kilo şu an yada gram ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…